ja upravo uplatio pobjedu Galate po 4,50, sumnjiv mi je ovaj autogol na kraju 1 pol tako da sam morao probat.Willy je napisao/la:Nadam se da Galata neće izgubiti, igrao sam na duplanju X2.
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Pustiću sunce da topi ljubav!
jao ovih svaba, pa druga liga jbte, klub u qrcu totalno ai pun stadion, navija se, festa, eeee i onda se sitim di sam ja... 

to je to, opticka varka, Sivasspor napravi prelaz dok svi trpaju na Galatu, da da, AWSUM! 

točno ove turke treba igrati samo oba gol 3+ nikakve pobjede
To je to, nažalost. Sreća pa sam se na vakat ogradio i igr'o da Galata neće zabiti više od 1 gola, mada do kraja ima dosta da se igra.j00k3r je napisao/la:to je to, opticka varka, Sivasspor napravi prelaz dok svi trpaju na Galatu, da da, AWSUM!

Izgleda da Galata nece moci ni do boda ebo im Roberto Mancini mater a oni njemu. 

Na vanrednoj sjednici FIFA i UEFA jednoglasno donijeli odluku da u vecerasnjim utakmicama prve Turske lige Konyaspor i Galata NE SMIJU napraviti prelaz (mogu biti mamci
) a na istoj sjednici je donesena i odluka da Eskisehirspor i Sivasspor SMIJU napraviti prelaz,dal iz 1u2 ili 2u1 to je na njima 

eskis 2-2
galata 2-2
mozda je doslo do izvanredne sjednice??

galata 2-2
mozda je doslo do izvanredne sjednice??

Izgleda da ipak hocemirza_it je napisao/la:Izgleda da Galata nece moci ni do boda ebo im Roberto Mancini mater a oni njemu.

*ebla ih djevica Marija.
Kad se i ja kladim na cesku odbojkuuuuuuuuu
Kad se i ja kladim na cesku odbojkuuuuuuuuu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Izgleda da nisam dobro preveo-razumio odluku,pisana je na turskomj00k3r je napisao/la:eskis 2-2
galata 2-2
mozda je doslo do izvanredne sjednice??![]()

lisac ima li sjednice za ove švabe 

sretno ti brate ali trebalo je bit 3-0 za domace, kakva 2 zicera su fulali nakon vodstva, sramota!zgmiky je napisao/la:aue-lautić 1-0 32.min
next goal Klautern 4.05
Idrissou daje idući gol
mislim da će biti X na poluvremenu, barem bi trebao yebat ga

kaisersima treba predah da se skuliraju, neurozni su nekakvi, plus sudac im pregledao kroz prste sta bi narod rekao, crveni su mogli popit ka sta ja litar domaceg okrenem...

uglavnom, golova ce da bude tu jos, neka bude po ovom tvom!

Prevodim cekaj malo,strajkuju mi prevodioci pa moram sam prevoditi uz google translatezgmiky je napisao/la:lisac ima li sjednice za ove švabe

Nako, narodni :ugeek:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ko napisa za ovu Mega frizuru? Pa svaki napad pogađaju, biće ovdje 200 koševa

izgleda da ide ovo, držim fige stariViper je napisao/la:Servette - Vaduz 1 @7,00 1:2 HT

ovo nema ni u NBA-u pa ne možeš vjerovati, sad ne smiju dati više od 15 u drugoj da se imamo čemu nadatikrmpotich je napisao/la:Ko napisa za ovu Mega frizuru? Pa svaki napad pogađaju, biće ovdje 200 koševa![]()
![]()
2:3 stetaa, a fino je krenulozgmiky je napisao/la:izgleda da ide ovo, držim fige stariViper je napisao/la:Servette - Vaduz 1 @7,00 1:2 HT

SAMO ČELIK !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.