Jbga evo sad nadjoh na starnici Serie A da u 53min Wzsolek nije upisanKurbla je napisao/la:Zali se. Bilo je 6 zutih 100%

opn in new tab
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Jbga evo sad nadjoh na starnici Serie A da u 53min Wzsolek nije upisanKurbla je napisao/la:Zali se. Bilo je 6 zutih 100%
Da se ne dopisujes sa njima, odmah da ti kazem. Oni su u pravu.luis enrique je napisao/la:Drage kolege kockariimam pitanje za vas vezano za zvanične stranice na kojima mogu provjeriti koliko je kartona bilo na tekmi Roma-Sampdorija, prije negoli se žalim ovima iz Premiera. Redovno pratim forum i vidio sam u da se u par navrata dešavala ista situacija drugima pa me interesuju iskustva. Naime ja sam odigrao izmedju ostalog više od 5 kartona na susret Roma-Sampdorija i po statistikama na soccerway .com i rezultati .com bilo ih je 6 od čega je jedan igrač Rome dobio dva i isključen je iz igre. Naravno problem je u tome što sam po Premieru ja promašio taj tip.
Donji si drug, vjeruj da ti nece ni odgovoriti. Đubrad, meni su povukli 64km preko noći sa računa. Na desetine mojih mailova nisu ni slova odgovorili. Imao sam i ja over 5,5 i mislim da ih je bilo tačno 5. Tako da....j00k3r je napisao/la:kao da vidim da ce objasnjenje za tvoju situaciju biti -> "kada jedan igrac dobije 2 zuta mi to racunama i dalje kao 1 zuti!"![]()
Jbga drug i ja sam na oficijelnoj gledao ali skinuo onaj PDF i to je ona slika što sam zadnju postavio.Kurbla je napisao/la:Jbmu drzavu, i ja gledam na oficijelnoj stranici saveza:
http://www.legaseriea.it/it/serie-a-tim ... oria/66259" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao što sam i napisao. Mamu ti ebem žabarsku.Goodison je napisao/la:Jao Vinci, uzme prva dva gema u setu pa onda izgubi 4 pa opet vrati break i sad će ko da gledam izgubiti svoj servis. Ccc.
drugi dobija treći gem trećeg seta valjdamarioo8888 je napisao/la:Može neko reći ako zna šta ovo znači tenis je u pitanju.
2 will win & 3. game in set 3? 2 : šta znači ovo 3 game in set 3 ? 2 ???
To sam i ja mislio.zgmiky je napisao/la:drugi dobija treći gem trećeg seta valjdamarioo8888 je napisao/la:Može neko reći ako zna šta ovo znači tenis je u pitanju.
2 will win & 3. game in set 3? 2 : šta znači ovo 3 game in set 3 ? 2 ???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.