Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Zar ima premier live kladjenje
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk
Lesnar je napisao/la:šta mislite može li vinci do pobjede protiv cirstee ?
Mislim da ide meč u tri seta, teško je reći ko će dobiti ali nekako sam mišljenja da ju najbolje igrati kontrahandicap 1.seta na Vinci
1.set -1.5 H2 1.65
znači ako i izgubi prvi set da neće biti dva razlike za rumunjku a mislim da ga neće ni izgubiti tako da može i prvi set na Vinci 1.80
zbroj gemova mislim over pošto očekujem tri seta 21.5 over 1.85
ma nema, zato sam i stavio ovaj smajlićxaves je napisao/la:Zar ima premier live kladjenje

imaju stvarno dobru razradu ali nemaju kao što 95% kladara u svijetu ima live klađenje.. i još možeš tiket uplatiti od 10:00 do 01:00 ... da sam to prije znao ne bih ni otvarao račun kod njih, al ebat ga... wwin ima i manje tečajeve i neke glupe uslove pa sam odustao od njih...
Na wwinu imam racun i imaju kretenske uslove al sta je tu jetillman je napisao/la:ma nema, zato sam i stavio ovaj smajlićxaves je napisao/la:Zar ima premier live kladjenje
Sent from my GT-S7562 using Tapatalk![]()
imaju stvarno dobru razradu ali nemaju kao što 95% kladara u svijetu ima live klađenje.. i još možeš tiket uplatiti od 10:00 do 01:00 ... da sam to prije znao ne bih ni otvarao račun kod njih, al ebat ga... wwin ima i manje tečajeve i neke glupe uslove pa sam odustao od njih...
Rhyl - Airbus 1
Kvota je pet ne znam sto nisam upucen,al na osnovu medzusobnih duela trebo bi kec biti, a moze se i 1x probati i golove 3+ golova na utakmici.
Slucajno naleti na ovo pa reko da postavim

Edit: U premieru nema u ponudi steta
Kvota je pet ne znam sto nisam upucen,al na osnovu medzusobnih duela trebo bi kec biti, a moze se i 1x probati i golove 3+ golova na utakmici.
Slucajno naleti na ovo pa reko da postavim

Edit: U premieru nema u ponudi steta

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
danas odmor , sastavio sam neki kretenski listic na 2km samo da imam bilo sta pratiti :HaHu1x2 je napisao/la:idemo malena nisam ja loošHaHu1x2 je napisao/la:5. korak :
Napoli x2 (P.P.), Real M 2, Partizan 1, Fener 1 (kosarka)
1,87
Idemo po pareee
Verona 1, L. Toni gol, Sosijedad x2, Estoril 1x, Galata 2, Delbonis 1
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
eo moj usputni...
http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _206483060" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj prvi je BIG VALUE i ja ga imam i u singlu, dosta utakmica manje i za jedne i za druge, gost je u dobroj poziciji i boli ih neka, medutim nije to ta pozicija za domacina, puno su bolji a uz sve to i redovno trpaju danasnjeg gosta, u hendikepu, kvotu 4 nema sanse da cu propustit pa sta bude!
ostalo vam je manj vise jasno, malaga i sociedad, nakon par noci gdje je termin 22:00 ostao uskracen za golovo u ovom mecu ih ocekujem, domacin zabije uvik 1, primi oko 2, gost na strani uvik 1 a ni njima nije strano primit 2, oba gol i 3+ mi se namece i idem sa tim...
ostale 3 tekme, u medusobnim duelima cesto dolazi da oba daju gol a jos cesce da u 1p padnu cak i 2 pa i 3 gola, prekrasne kvote da ce biti bar po 1 gol u svakom poluvremenu!
sretno i zivili!

http://www.premier-kladionica.com/QR/28 ... _206483060" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj prvi je BIG VALUE i ja ga imam i u singlu, dosta utakmica manje i za jedne i za druge, gost je u dobroj poziciji i boli ih neka, medutim nije to ta pozicija za domacina, puno su bolji a uz sve to i redovno trpaju danasnjeg gosta, u hendikepu, kvotu 4 nema sanse da cu propustit pa sta bude!

ostalo vam je manj vise jasno, malaga i sociedad, nakon par noci gdje je termin 22:00 ostao uskracen za golovo u ovom mecu ih ocekujem, domacin zabije uvik 1, primi oko 2, gost na strani uvik 1 a ni njima nije strano primit 2, oba gol i 3+ mi se namece i idem sa tim...
ostale 3 tekme, u medusobnim duelima cesto dolazi da oba daju gol a jos cesce da u 1p padnu cak i 2 pa i 3 gola, prekrasne kvote da ce biti bar po 1 gol u svakom poluvremenu!

sretno i zivili!

Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85
Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.
EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.
Cibona uvezala 5 pobjeda u ABA ligi i istakla kandidaturu za FF. U ovih posljednjih 5 susreta su primali u prosjeku 66 poena (Olimpija 71, Szolnoki 63, Buducnost 55, Cedevita 67, Partizan 76).
MV daje u prosjeku 79 poena, a kod kuce 83. Cibona u prosjeku prima 73, i kod kuce i u gostima.
U vazne utakmice evropske ekipe ne ulaze sa taktikom ''za kos vise'', i ako ne dozive neki nepredvidjeni BLACKout i ne uspiju iskontrolisati susret misljenja sam da Cibona nece primiti preko 80.
EDIT: U nekom neizvjesnom mecu na po 70-ak postignutih poena Cibona moze pokriti i hendikep 3,5 a sto ne i pobijediti. Under 162,5 je mozda cak i najsigurnija/najisplativija opcija.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fudbal - England, Southern league
20:45h St. Albans - Chippenham
Tip: St.Albans AH -2,0
Kvota: 2,55
Marathonbet
* u slučaju pobjede od tačno 2 gola razlike, tip je void
Nakon nerješenog sa Bidefordom kući gdje su dobili 2 crvena i poraza od iste ekipe vani, St.Albans ponovo kući.
Ovaj put sa Chippenhamom koji se bori za ostanak.
Bashley ih je nabio 3:1 prije desetak dana, a Bashley je 22gi. Mislim da St.Albans može i više pogotov što se Frendo, vratio nakon suspenzije i tim je kompletan.
Istina, nemaju neki dobar rezultat gledajuci h2h protiv Chipenhama, ali to je davno prošlo vrijeme.
Sadasnja situacija je takva da St.Albans ima želju za što boljim rezultatom kako bi Play off dočekao mirno.
Chipenham, nek traži bodove spasa negdje drugo.
20:45h St. Albans - Chippenham
Tip: St.Albans AH -2,0
Kvota: 2,55
Marathonbet
* u slučaju pobjede od tačno 2 gola razlike, tip je void
Nakon nerješenog sa Bidefordom kući gdje su dobili 2 crvena i poraza od iste ekipe vani, St.Albans ponovo kući.
Ovaj put sa Chippenhamom koji se bori za ostanak.
Bashley ih je nabio 3:1 prije desetak dana, a Bashley je 22gi. Mislim da St.Albans može i više pogotov što se Frendo, vratio nakon suspenzije i tim je kompletan.
Istina, nemaju neki dobar rezultat gledajuci h2h protiv Chipenhama, ali to je davno prošlo vrijeme.
Sadasnja situacija je takva da St.Albans ima želju za što boljim rezultatom kako bi Play off dočekao mirno.
Chipenham, nek traži bodove spasa negdje drugo.
Odlična analiza, ja sam u svojoj lokalnoj kladionici Astri uplatio under na 83,5 na jači ulog.Kurbla je napisao/la:Mega Vizura (-82,5+) zd1 @ 1,85
MIA SAN MIA!!!
Glavni tiket
Mega Vizura - Cibona TIP-1(1.70)
Verona - Torino TIP-H1+(1.25) *domacin daje jedan ili vise golova
Antalija - Galatasaraj TIP-2+(1.24)
Hapoel Beer Sheva - Sakhin TIP-1(1.65)
kv. 4,35
Sporedni tiket
Antalija - Galatasaraj TIP-GG4+(3.25)
Malaga - Sosijedad TIP-GG4+(3.47)
Ergotelis - OFI TIP-X(3.00)
Verona - Torino TIP-H2+(2.40)
Ril - Erbas TIP-4+(2.45)
kv. 198,94
Mega Vizura - Cibona TIP-1(1.70)
Verona - Torino TIP-H1+(1.25) *domacin daje jedan ili vise golova
Antalija - Galatasaraj TIP-2+(1.24)
Hapoel Beer Sheva - Sakhin TIP-1(1.65)
kv. 4,35
Sporedni tiket
Antalija - Galatasaraj TIP-GG4+(3.25)
Malaga - Sosijedad TIP-GG4+(3.47)
Ergotelis - OFI TIP-X(3.00)
Verona - Torino TIP-H2+(2.40)
Ril - Erbas TIP-4+(2.45)
kv. 198,94
Zadnja izmjena: Neshkee, dana/u 18 feb 2014, 00:04, ukupno mijenjano 1 put.
Erzgebirge Aue-Kaiserslautern 2 1.75
Domaćin iznad zone ispadanja ali u opasnoj zoni ali bodove zlata vrijedne morati će potražiti negdje drugdje jer gosti jurišaju na povratak u prvoligaški život, u prvoj utakmici Lautern je dobio 2-1 a kako im je Paderborn pobjedio preskočio ih je pa će gosti pobjedom ne samo se vratiti na treće mjesto nego skočiti na drugo.Teška ali minimalna pobjeda gosta po meni.
Antalyaspor-Galatasaray 2 1.55
Domaćin iznad zone ispadanja, dobro bi im došao koji bod ali nije strašno ako i izgube, gostima su bodovi puno potrebniji i mislim da će uzeti sva tri boda vrijedna u borbi za naslov, konkurencija je pobjedila za vikend pa bi morali i oni.
Domaćin iznad zone ispadanja ali u opasnoj zoni ali bodove zlata vrijedne morati će potražiti negdje drugdje jer gosti jurišaju na povratak u prvoligaški život, u prvoj utakmici Lautern je dobio 2-1 a kako im je Paderborn pobjedio preskočio ih je pa će gosti pobjedom ne samo se vratiti na treće mjesto nego skočiti na drugo.Teška ali minimalna pobjeda gosta po meni.
Antalyaspor-Galatasaray 2 1.55
Domaćin iznad zone ispadanja, dobro bi im došao koji bod ali nije strašno ako i izgube, gostima su bodovi puno potrebniji i mislim da će uzeti sva tri boda vrijedna u borbi za naslov, konkurencija je pobjedila za vikend pa bi morali i oni.
Lens-Le Havre oba daju gol 1.80, oba daju i 3+ 2.45
Lens se bori za povratak u prvu ligu i pobjedom idu na drugo mjesto, no gosti mogu do gola i mislim da će obje ekipe zabiti. Prva utakmica je bila 6-2 za Lens.
Lens se bori za povratak u prvu ligu i pobjedom idu na drugo mjesto, no gosti mogu do gola i mislim da će obje ekipe zabiti. Prva utakmica je bila 6-2 za Lens.
Erzgebirge Aue-Kaiserslautern X/2 4.35
mislim da bi moglo proći pa da probamo, recimo 0-0 poluvrijeme pa na kraju 0-1
mislim da bi moglo proći pa da probamo, recimo 0-0 poluvrijeme pa na kraju 0-1

-
- Kontakt:
probat cu na neki manji ulog na live igrati keca na Konyaspor,kvota 13
Elazig je najgori gost lige,a Konya sasvim solidan domacin
na poluvremenu je 0:2 iz dva penala,a sto mi je posebno neobicno za domacine koji su u 5 zadnjih utakmica dali najmanje po 2 gola,da imaju samo jedan sut u okvir gola u prvom poluvremenu
nadam se da bi mogli da navale u drugom poluvremenu i mozda dodju do preokreta
Elazig je najgori gost lige,a Konya sasvim solidan domacin
na poluvremenu je 0:2 iz dva penala,a sto mi je posebno neobicno za domacine koji su u 5 zadnjih utakmica dali najmanje po 2 gola,da imaju samo jedan sut u okvir gola u prvom poluvremenu
nadam se da bi mogli da navale u drugom poluvremenu i mozda dodju do preokreta

za danas cu pokusati ovako, nadam se da ce popravit vikend, na dva listica pao jedan par
(buducnost-podgorica
) oko 100 km trebao biti dobitak.
sretno

(buducnost-podgorica

sretno

Zadnja izmjena: reeds, dana/u 17 feb 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
malagareeds je napisao/la:za danas cu pokusati ovako, nadam se da ce popravit vikend, na dva listica pao jedan par
(buducnost-podgorica![]()
) oko 100 km trebao biti dobitak.
sretno

znam drug, i meni je tu najvise bila nedoumica, ali na kraju sam odigrao, mislim da nece real izgubiti, malaga jeste dobra u zadnje vrijeme kod kuce, ali je real ipak kvalitetnija ekipa i mislim da nece izgubiti, moraju im se vratiti one precke protiv barce, pa se nadam da hoce veceras
malagi fale tri standardna prilicno bitna igraca (S.Sanchez, Gamez, Santa Cruz)

Zadnja izmjena: reeds, dana/u 17 feb 2014, 19:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.