Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Anel Hadzic
Sam po sebi, on je odlican momak, veliki patriota, ali pitanje je njegov kvalitet. Dok je igrao u Riedu, bio je dosta dobar, ali zadnjih godinu dana, posebno u Sturmu, pruza jako lose utakmice. Isto tako, odavno on vise nije igrao na toj poziciji DM-a, nego igra dosta ofanzivnije (nesto kao Pjanic kod nas). U Riedu je igrao defanzivnije, zbog tadasnje formacije Rieda, kad su igrali 3-3-3-1 sistem, ideja tadasnjeg trenera Gludovatza, i Hadzic je igrao u ovom ''drugom'' redu.
Pisao sam o njemu cim se otvorila ova tema , dok je bio u riedu trebao je dobit poziv tada je igrao jako dobro... Od kako je presao u sturm elem ne igra zadnjeg veznog kao sto je neko vec rekao elem igra jako lose , mislim da je imao i problema sa nekom povredom. Ja sam pokusao gledat par tekmi al sturm je u pocetku tako los bio da mi se nije dalo sjedit i gledat... Da je zasluzio poziv kvalitetom tj formom u kojoj sad igra i nije , da je ovaj poziv dobio jos prosle godine ili ranije ne bi imao nista rec... VIdi se da je momak ljudina nema sta i drago mi je radi poziva ali mislim da trenutno ne moze da ponudi nesto posebno svejedno vjerujem da ce bit sto bolji i zelim mu puno srece , i u svakom slucaju zasluzuje poziv vise nego zahirovic ...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 17 feb 2014, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Možda razlog njegovih lošijih igara možemo tražiti u toj promjeni uloge u Sturmu?
Ne znam... neka ga, nek se proba, trebao je i ranije dobiti poziv pa da se ocjeni..
Ne znam... neka ga, nek se proba, trebao je i ranije dobiti poziv pa da se ocjeni..
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovog momka,kako ja tako i vecina forumasa,prizeljkivao u repki..Konkurise za poziciju koja nam mozda ponajvise gori,sto zbog Rahimicevih godina,sto zbog Zahine lose forme i ne igranja..Evo mu sad sanse da potvrdi da je igrac koji ce nam donijeti sirinu u rosteru i kvalitet vise..Iako,neki crv sumnje u meni postoji,jer se pricalo da je na pragu ovog velikana,onog velikana a on zavrsi u prosjecnom Sturmu..Elem,pozdravljam poziv i zelim mu dobrodoslicu!
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Malo je falilo u Hajduku da završi
- Goalgetter
- Kontakt:
Dogovor izmedju Rieda i Hajduka je stopirao transfer. Hadzic je vec sve uslove dogovorio sa njima, ali ipak je na kraju zapelo oko odstete.
Sretno Hadžiću, zaslužio je priliku kao i mnogo drugi prije njega, sad je na njemu da pokaže jel materijal za reprezentaciju.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Steta za njega, vec odavno je mogao biti u repezentacijiGoalgetter je napisao/la:Dogovor izmedju Rieda i Hajduka je stopirao transfer. Hadzic je vec sve uslove dogovorio sa njima, ali ipak je na kraju zapelo oko odstete.
Ono kad se pogleda izmedj uSalatica i HAdzica bolji je sigurno Salatic al sobizirom na njegove godine ja sma zato neka igra Hadzic ionako mislim da ce SUsic u sreidni drzati MEdunjanina i Salihovica da pokrivaju te centralne pozicije ,a Pjanic da ide u napad
Ma ja. To je u vakat onog Šveđanina na mjestu sportskog direktora, on je doveo i Bukvu,Iluridzea.Goalgetter je napisao/la:Dogovor izmedju Rieda i Hajduka je stopirao transfer. Hadzic je vec sve uslove dogovorio sa njima, ali ipak je na kraju zapelo oko odstete.
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
Ma igro je i poslje kod drugih trenera, igro i DM. Ried ja sama prica za sebe, ali Anel je bio dobar. Prelazak u Graz mu nije godio, malo mu je trebalo da se adaptira. Prvi put nije kod kuce, igra malo drugu ulogu u timu. Sam je negdje to prizo u novinama ili na fb nesjecam se da mu treba vremena da se adaptira. Pustimo ga nek se pokaze, nevalja unaprjed suditi.Goalgetter je napisao/la:Sam po sebi, on je odlican momak, veliki patriota, ali pitanje je njegov kvalitet. Dok je igrao u Riedu, bio je dosta dobar, ali zadnjih godinu dana, posebno u Sturmu, pruza jako lose utakmice. Isto tako, odavno on vise nije igrao na toj poziciji DM-a, nego igra dosta ofanzivnije (nesto kao Pjanic kod nas). U Riedu je igrao defanzivnije, zbog tadasnje formacije Rieda, kad su igrali 3-3-3-1 sistem, ideja tadasnjeg trenera Gludovatza, i Hadzic je igrao u ovom ''drugom'' redu.
Momka poznajem licno vrlo dobro...on je meni vec prije 3 godine reko da je predao zahtjev za promjenu drzavljanstva..znaci tada je vec Susic pricao snjim ali nazalost trebalo je dugo, dok dobije pravo za igranje..momak je karakterno sigurno prva liga, pravi patriota, i istina je da je odbijao austriju jer je htjeo da igra za Bosnu..ali, to da je trenutno u losoj formi, tacnije odkad je otiso iz rieda, to je cinjenica..meni licno je drago zbog njega, ma da mislim da je poziv dobio u losem trenutku...
Dobio je poziv zato sto je brat nagovorio Safeta..a Safet kaze da ga gledao i... ono sto vidi panja u njemu zbog brze šuške poziva ga naravno.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Zali goro zali sestro dvajca da zale me..I ti jasna le ee mesecino zajdi udavi se Hadzicu i ti i Vrsajevic jasna le e mesecino zajdi pomraci se..
[youtube][/youtube]zgembo89 je napisao/la:Zali goro zali sestro dvajca da zale me..I ti jasna le ee mesecino zajdi udavi se Hadzicu i ti i Vrsajevic jasna le e mesecino zajdi pomraci se..
Evo Anel strijelac protiv svog bivseg kluba
.. fino pojacanje za nas izgleda...

14/88
Poziv u repku cuda radi
.Hadzic zabio za Sturm protiv "svog" Rieda.Trenutni rezultat je 1:1.

De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- el-fighter
- Kontakt:
Zamislio ono Susic i Hadzic zabiju na debiju za reprezentaciju

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Nije njegovo da zabija, nego da nam pojaca odbranu. Nama treba pravi zadnji vezni, ne strijelac. Vidit cemo moze li on to rijesit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa ako se ispostavi kao dobar zadnji vezni i kao pojacanje za repku, samo mu moze biti plus to sto zna i zabiti..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot] i 27 gostiju.