Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

GunnerS
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la GunnerS » 27 jan 2010, 18:53

eto, zijaniše a od Pjanićevog gola ništa :)
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 27 jan 2010, 20:24

Braco draga ja onog Lovrena pa nebi mi on igrao ni u Bosni iz Visokog...
Hebo te ba sta je taj lobi menadzera kad su onakvog nepokretnog covjeka prodali za onakve pare...
Sva je nam sreca da nije izabrao da igra za nasu repku...Hrvati halal vam bilo za onakvog igraca.. :mrgreen: :mrgreen:
Pjana bio danas osrednji...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 27 jan 2010, 20:42

gringo2 je napisao/la:Braco draga ja onog Lovrena pa nebi mi on igrao ni u Bosni iz Visokog...
Hebo te ba sta je taj lobi menadzera kad su onakvog nepokretnog covjeka prodali za onakve pare...
Sva je nam sreca da nije izabrao da igra za nasu repku...Hrvati halal vam bilo za onakvog igraca.. :mrgreen: :mrgreen:
Pjana bio danas osrednji...
Za one pare za Lovrena i Spahica i Nadarevica su mogli kupiti :shock: :o
Pjana ko' i Lyon u behutu,opet negdje ba zapelo.Obadva kupa batalise u nepunih tri dana.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 27 jan 2010, 20:45

Genghis je napisao/la:
damirko je napisao/la:ma pjanic ima 19 godina i normalno je da odigra ponekad losu utakmicu. dobro je sto igra u lyonu pa nece izgubiti mjesto u prvoj postavi i zbog toga ne treba nigdje ici. mislim da ce kroz iduce dvije godine potpuno igracki sazriti i onda moze ici gdje god hoce
Eh to, ne treba da se zalijeće , jer Lyon je sam po sebi jedan od najjacih evropskih timova, i sa njegovih 19 godina igranje u prvoj postavi takvog tima je ogroman uspjeh. Neka ostane tamo jos 2-3 sezone (ukoliko će Lyon biti na nivou na kojem je bio prethodnih 5 sezona) i onda neka trazi samu kremu fudbala poput Barce, Manchestera, Chelsea itd.
sto se mene tice , nek ostane narednih 10 godina u Lyon-u................nista bolji nece bit ako negdje predje........bitno je da ima prostora za napredak............a pocetna postava u Lyonu vec je krema fudbala.............bar zadnjih 7-8 godina...

gringo2
Kontakt:

Post Postao/la gringo2 » 27 jan 2010, 20:49

[quote="harishp]
Za one pare za Lovrena i Spahica i Nadarevica su mogli kupiti :shock: :o
Pjana ko' i Lyon u behutu,opet negdje ba zapelo.Obadva kupa batalise u nepunih tri dana.[/quote]
Jos bi im i Radeljica dali gratis :mrgreen: A vala je bolji i on od ovog Lovrena... :mrgreen:

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 27 jan 2010, 21:07

Ma ne znaci nista sto je Lovren sad us*o da nevalja nikako svima se moze desit ... Nije da ga branim al to je CINJENICA :lol:
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 01 feb 2010, 16:40

Selektor naše fudbalske reprezentacije Safet Sušić prethodnih sedmica započeo je turneju upoznavanja svojih reprezentativaca. Nakon što je posmatrao utakmice naših bundesligaša u redovima Hoffenheima i Wolfsburga, popularni Pape je u Francuskoj pogledao nastup našeg kapitena Emira Spahića koji je sa Montpelliereom igrao protiv Lensa.

Sinoć je naš novoizabrani selektor bio u Lyonu gdje je gledao utakmicu između domaćeg Lyona i PSG-a. Naravno razlog dolaska na Gerland bio je Miralem Pjanić koji je sinoć odigrao nešto više od sat vremena za svoju ekipu. Podsjetimo se, selektor Sušić do sada je Pjanića okarakterizirao kao najsvjetliju tačku budućnosti bh. fudbala.

U razgovoru za **************.net portal, Sušić komentariše sinoćnju igru našeg internacionalca, ali i cjelokupne ekipe Lyona.

- Pjanić me nije pretjerano oduševio, ali nije igrao ništa lošije od svojih saigrača. Lyon ove sezone igra dosta slabo i pobjedio je PSG samo zahvaljujući igraču više, kojeg su imali nakon što su gosti dobili crveni karton. Pjanić je igrao do 65. minute, kada ga je trener izveo iz igre. Mislim da je razlog njegovog izlaska iz igre, ali i nešto lošije predstave, prvenstveno povreda koju je zadobio prije nekoliko dana.

Na upit selektoru o eventualnoj promjeni taktike naše reprezentacije, odnosno promjeni broja igrača u zadnjoj, odbrambenoj liniji sa pet na četiri, Pape konstatira:

- Još uvijek je rano o tome govoriti, nisam odlučio, ali ima još vremena i nadam se da ću izabrati ono najbolje za nas.

U kratkom razgovoru sa selektorom osvrnuli smo se i na mlade igrače. Ovih dana tema svih razgovora je Damir Čorić, kapiten juniora Herthe koji je u razgovoru za naš portal otkrio da u budućnosti želi nastupati sa našu reprezentaciju. Pored njega tu su još Seferović, Sudić...

Hoće li selektor računati na mlade snage?

- To su sve veoma mladi igrači. Govorili su mi za njih, ali mislim da je još rano da igraju za A reprezentaciju. Svakako da ću računati na njih u budućnosti. U Njemačkoj imam prijatelja koji prate naše mlade igrače, zatražit ću od njih da malo više obrate pažnju na ovih par momaka, koji su mi preporučeni.

Jeste li imali u planu možda odigrati utakmicu sa novinarskom selekcijom, kako bi tu isprobali ove mlade igrače ?

- To još nismo dogovorili, a ako bi i igrali onda bi to bilo najverovatnije krajem sezone, kada bi našli neki slobodan termin, rekao je selektor Sušić u razgovoru za naš portal.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 08 feb 2010, 14:54

Doj je Pjanic bio u formi i Lyon je igrao. Kako je njega stalo,tako je i njegov tim. Njegova najveca mana je sto je slab u duelima. Pa njega bi u engleskoj odbranbeni igraci "pojeli". Mora on biti fizicki jaci,i da trenira 5x vise. Mlad je on da bi se onako kurcio po terenu kao sto sada radi.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 08 feb 2010, 14:59

Još je on mlad, ali mislim da treba malo preuzeti i odgovornosti. Da, slažem se sa tobom. Otkad on ne igra i Lyon je i stao. Oscilira u igri, ali sigurno će ako Bog da, ako ga naravno ozljede zaobiđu biti jedan od najboljih fudbalera na svijetu. Sretno mu bilo.

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 09 feb 2010, 02:01

majestic24 je napisao/la:Doj je Pjanic bio u formi i Lyon je igrao. Kako je njega stalo,tako je i njegov tim. Njegova najveca mana je sto je slab u duelima. Pa njega bi u engleskoj odbranbeni igraci "pojeli". Mora on biti fizicki jaci,i da trenira 5x vise. Mlad je on da bi se onako kurcio po terenu kao sto sada radi.
Bas previse lezerno igra.Od momka koji ima 19 ocekujem da je ziva vatra,a on je pravi plamicak.Stvarno ima potencijala,ali djaba mu to sa ovakvim pristupom..Nadam se da ce to ubrzo promijeniti,inace nema ga nigdje

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 02:18

delija je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Doj je Pjanic bio u formi i Lyon je igrao. Kako je njega stalo,tako je i njegov tim. Njegova najveca mana je sto je slab u duelima. Pa njega bi u engleskoj odbranbeni igraci "pojeli". Mora on biti fizicki jaci,i da trenira 5x vise. Mlad je on da bi se onako kurcio po terenu kao sto sada radi.
Bas previse lezerno igra.Od momka koji ima 19 ocekujem da je ziva vatra,a on je pravi plamicak.Stvarno ima potencijala,ali djaba mu to sa ovakvim pristupom..Nadam se da ce to ubrzo promijeniti,inace nema ga nigdje
Tek je poceo disati.Pokazao je da itekako zna.Odlicnim igrama u LS.Ja se uopste ne brinem za Pjanica.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 09 feb 2010, 12:35

Kao što majestic reče, on mora definitivno bit žešći više se trudit želil' da uspije u svijetu fudbala. Jednostavno, pogledaj Fabregasa, do prije 2 godine je bio, khm, samo talenat i onda je momak skontao da mu treba žešći pristup, jača igra i nebojat se duela i sad je sigurno u top 5 veznjaka u Europi. Pjanić jednostavno imao je od koga da uči i sad to treba primjenut na terenu...

Ne sumnjam da hoče, al mora to brže uradit, radi njega i njegove karijere...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 09 feb 2010, 13:34

treba da se probudi malo i da zapne na cjelom terenu...
BLUE NATION.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 09 feb 2010, 13:40

Miralem Pjanic treba ozbiljnije postupiti i boriti i truditi se vise.

U zadnje vrijeme Pjanic djeluje malo arogantno na terenu kao da misli da je on vec postao dobar kao Messi.

Isto tako cini mi se da je jos malo nezrel Pjanic zbog nekih njegovih izjava kao da mu je dosta vazno da ima najskuplju jaknu Dolce-Gabbana i da je idealna zena za njega Eva Mendes. :lol:
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 09 feb 2010, 13:43

Pauk je napisao/la:Miralem Pjanic treba ozbiljnije postupiti i boriti i truditi se vise.

U zadnje vrijeme Pjanic djeluje malo arogantno na terenu kao da misli da je on vec postao dobar kao Messi.

Isto tako cini mi se da je jos malo nezrel Pjanic zbog nekih njegovih izjava kao da mu je dosta vazno da ima najskuplju jaknu Dolce-Gabbana i da je idealna zena za njega Eva Mendes. :lol:
Svi bi mi volili Evu Mandez, D&G me ne zanima. :twisted:
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 09 feb 2010, 16:22

GunnerS je napisao/la:Kao što majestic reče, on mora definitivno bit žešći više se trudit želil' da uspije u svijetu fudbala. Jednostavno, pogledaj Fabregasa, do prije 2 godine je bio, khm, samo talenat i onda je momak skontao da mu treba žešći pristup, jača igra i nebojat se duela i sad je sigurno u top 5 veznjaka u Europi. Pjanić jednostavno imao je od koga da uči i sad to treba primjenut na terenu...

Ne sumnjam da hoče, al mora to brže uradit, radi njega i njegove karijere...
Da bi to ostvario,prvo sto mu je da ima apetiti ko'Misimovic :mrgreen: to jest da nabije koju kilu.
Drugo promjena trenera posto je onaj Francuski Veh,ovako mora da napamet skonta sta mu je uraditi.
Trece da bi se mogao nazvati vrhunskim igracem minimalno jos godinu pa i dvije drapati ovako u jakoj ligi i naravno u LS.To jest sto vise minutaze jer bio vremenom svoje greske lakse ispravljao.
Klupa je najgore sto za te igrace takvih mogucnosti moze da se desi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 13 feb 2010, 02:47

Mora on imati vise volje za igrom i dokazivanjem. Sami smo krivi za tim. Previse smo ga hvalili,i on je mislio da sve moze. Vise zalaganja naterenu,treninga...pa on treba da trenira svaki put barem 1 sat duze.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 21:14

Pjana od pocetka,valjao bi mu gol ili asistencija glave.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 13 feb 2010, 22:40

Zna li neko kako igra mali?
Tracy McGrady!!!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 feb 2010, 22:52

Edo_Majka je napisao/la:Zna li neko kako igra mali?
Cim ga trener od tri zamijene nije dirao,dovoljno ti govori da je napredovao nego u zadnjim kolima.
Lion inace igra smutljavo i tesko do gola stizu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], MrPink i 29 gostiju.