NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
sta li je sa onim pupovcem vidim danas ga nema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Daj ba ljudi kakvo izvlaćenje na teren
Kakav je nama teren takav je i njima. Al ovo je 4. utakmica u nizu tako da se to treba uzeti u obzir, fina ekipica se slaže, bit će to sve kako treba do početka polusezone. VJERUJEM u ove momke!

-
- Kontakt:
da li neko ima informacija sa danasnje utakmice,Zvijezda igrala sa petoligasem...
pa de nazovi micu pa pitajZlatnidecko je napisao/la:da li neko ima informacija sa danasnje utakmice,Zvijezda igrala sa petoligasem...
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
zvijezda je pobijedila a rezultat je bio 4:1
a netreba se cudit sto je izgubila ovih zadnjih par utakmica jer mislim da su igraci previse umorni.svaki dan treninzi plus utakmica mozda je to malo i previse al valjda znaju zasto tako rade.sve u svemu mislim da cemo imat finu ekipu za ovu polusezonu.
a netreba se cudit sto je izgubila ovih zadnjih par utakmica jer mislim da su igraci previse umorni.svaki dan treninzi plus utakmica mozda je to malo i previse al valjda znaju zasto tako rade.sve u svemu mislim da cemo imat finu ekipu za ovu polusezonu.
da li mozda znate o kakvom je makedoncu rijec cuo sam da bi mogao potpisati za nas igra na pozicije lijevog beka
malo prije prica mi komsija da je cito u sportu ali je zaboravio ime
malo prije prica mi komsija da je cito u sportu ali je zaboravio ime

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
nasi vjerovatno danas napustaju pulu i idu u austriju
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Dali ostaju u Austriji duze ili će odigrati samo prijateljskuastra1922 je napisao/la:nasi vjerovatno danas napustaju pulu i idu u austriju
trebali bi ostati par dana
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
danas su igraci krenuli nazad za gradacac a ne idu za austriju
-
- Kontakt:
Jugović za rješenje glavobolje u napadu
U vrhu napada Zvijezda je ostala zimus bez dva špia i to Pandže koji je prešao u Olimpic te Pehilja koji se skrasio u Švedskoj.Mladi Belmin Vila je lakše povrijeđen pa su u Gradačcu odlučili da angažuju i jednog iskusnijeg špica, a riječ je o Jugoviću porijeklom iz Srbije, koji ima međunardono iskustvo.
Stiže lijevi bek iz Makedonije
Kako nam je potvrdio trener Emir Tufek Zvijezda će morati nadoknaditi i odlazak Elmira Kuduzovića u Slobodu, a riječ je o bivšem makedonskom reprezentativcu, koji bi trebao biti kvalitetno rješenje na lijevom boku s obzirom na reputaciju s kojom dolazi u grad "Zmaja od Bosne".
Ako neko nesto vise zna o makedoncu neka napise podatke.
U vrhu napada Zvijezda je ostala zimus bez dva špia i to Pandže koji je prešao u Olimpic te Pehilja koji se skrasio u Švedskoj.Mladi Belmin Vila je lakše povrijeđen pa su u Gradačcu odlučili da angažuju i jednog iskusnijeg špica, a riječ je o Jugoviću porijeklom iz Srbije, koji ima međunardono iskustvo.
Stiže lijevi bek iz Makedonije
Kako nam je potvrdio trener Emir Tufek Zvijezda će morati nadoknaditi i odlazak Elmira Kuduzovića u Slobodu, a riječ je o bivšem makedonskom reprezentativcu, koji bi trebao biti kvalitetno rješenje na lijevom boku s obzirom na reputaciju s kojom dolazi u grad "Zmaja od Bosne".
Ako neko nesto vise zna o makedoncu neka napise podatke.
" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
a makedonac?mavi je napisao/la:
u srijedu u mionici prijateljska u 3 sata
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sa Bosnomastra1922 je napisao/la:u srijedu u mionici prijateljska u 3 sata

Hoće li biti generalka sljedećeg vikenda.Zna li neko s kim.
bice u nedjelju jos nije naden protivnikvatreni je napisao/la:Hoće li biti generalka sljedećeg vikenda.Zna li neko s kim.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Proleter iz Teslića Ćurguz trener
bek iz makedonije je stigao imaju slike u kadrica ja neznam o kojem se igracu radi.ako neko zna neka nam napise
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
VLADE LAZAREVSKI NOVI IGRAC ZVIJEZDE!
Igra na poziciji desnog i ljevog beka. 43 nastupa za A reprezentaciju Makedonije.
Igrac sa velikim rejtingom i jedan od najpoznatijih fudbalera koji je dosao u Zvijezdu.Cestitke upravi na dovodjenju ovakvog igraca.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vlade_Lazarevski" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/vlade ... 29760.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je ovaj igrac ?

Igraci broj 28,12 i ovaj treci desno od Adama?

Igra na poziciji desnog i ljevog beka. 43 nastupa za A reprezentaciju Makedonije.
Igrac sa velikim rejtingom i jedan od najpoznatijih fudbalera koji je dosao u Zvijezdu.Cestitke upravi na dovodjenju ovakvog igraca.
http://en.wikipedia.org/wiki/Vlade_Lazarevski" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/vlade ... 29760.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Ko je ovaj igrac ?

Igraci broj 28,12 i ovaj treci desno od Adama?

Zadnja izmjena: Bosanski zmaj, dana/u 18 feb 2014, 00:26, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.