Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

luka77
Kontakt:

Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...

Post Postao/la luka77 » 17 feb 2014, 02:42

pa nije ti jos pocelo

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 17 feb 2014, 03:21

Jbo me otac sto vise odigram kladionicu, 100-ti dan zaredom padam na jednom...cekam ovaj Atl.Nacional 3+ rezultat 2:0 ide lik na golmana i s 2 metra puca pored gola, poslije 2 minute idu 3 na 1 i ovaj sto vodi loptu zape sam sebi i pade na glavu, a ja vamo ne znam da li da se smijem ili da placem :twisted: :twisted:

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 17 feb 2014, 11:20

Zanimljiva ponuda jedne strane kladionice(da ne reklamiram, ko ima račun tu znat će koja je u pitanju) na utakmicu Man City-Barcelona, tzv. risk-free bet, znači kladite se bez rizika da će te izgubiti uloženo, u najgorem slučaju ulog će vam biti vraćen ako sam ja dobro razumio.

Proces je sljedeći, okladite se na ovu utakmicu prije njenog početka(max ulog 25 eura), i kad utakmica počne opet se kladite uživo na bilo koju opciju.
Ako promašite okladu uživo vraća vam se novac u vrijednosti oklade prije meča.
Nisam baš siguran oko svega ovoga, pa ako neko može prokomentarisati ko ima iskustva da ne nasjednemo.
Pustiću sunce da topi ljubav!

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 feb 2014, 12:06

Od snukera koje sam predlozio white vodi 4-0 (kvota 1.53).. un nooh vodi 4-0 (kvota 2.25)

Ti bookieji mi nekad stvarno nisu jasni.. A ja rijetko napadam sa velikim ulozima singlove jer me doslovno iznenade ovoliki tečajevi.. Uvijek računam da postoji neka pozadinska priča u koju nisam upućen..
Ali očito je problem u njima :?
U desetom selu živi Antuntun!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 17 feb 2014, 12:12

Barthel vodi u prvom setu protiv neke Zanevske 5:1 i izgubi ga sa 7:6. :roll:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 17 feb 2014, 12:15

0-5 je bilo
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 17 feb 2014, 12:33

bevanda4 je napisao/la: Ti bookieji mi nekad stvarno nisu jasni
budi siguran da jako dobro rade svoj posao, ne zeznu se nego žele zeznuti nas
bevanda4 je napisao/la:
.. A ja rijetko napadam sa velikim ulozima singlove jer me doslovno iznenade ovoliki tečajevi.. Uvijek računam da postoji neka pozadinska priča u koju nisam upućen..
upravo u tome i je caka, žele nas zavarati da počnemo sumnjati sami u sebe i tako većinu odvrate od jačih uloga singliranja

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 17 feb 2014, 12:45

Evo jutros sam kliknuo na opciju zadnjih 10 dana i pregledao svoje listiće :twisted: :twisted: :twisted: Pa bog te jadan da je pola ušlo imao bi pristojnu platu moje kone koja radi u piljari.Naime:

Arsenal i Mančo kao dvije potentne ekipe odigraju 0:0.
slika

O ovome sam vec pisao. 10 secundi do kraja Philla ubacuje 3 trice u razmaku 6 secundi :lol:
slika

D.Potro-klocina prvi set 6:1, drugi obavezno 7:6.
slika

2 dana pred all-star, nizasta mu vise ne treba. Mogao drugo pol. sjediti na klupi ali on odluci da pogodi 43 puta :mrgreen:
slika

Sta reci za kosooke, svaku utakmicu +220.
slika

Istres 3 minut 1:0 i to i bi 8-)
slika

Aris zadnji, Veria predzadnja. Ispadate ljudi-gotovo. Oni na ovom meču upute 1 udarac u okvir gola. Druga liga zauvijek!!!
slika

I sad opet gledam, pa nije zadnjih 10 nego 5 dana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Predlozicu WWIN-u da ukinu opciju pregleda tiketa!!!

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 17 feb 2014, 13:54

pa niko da prokomentariše u vezi ovoga što sam napisao, ne mogu da vjerujem da ljudi i dalje više vole davati pare ovim domaćim amaterskim pljačkaškim kladionicama nego koristiti razne pogodnosti kod stranaca.

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 17 feb 2014, 13:58

hoshafka je napisao/la:Zanimljiva ponuda jedne strane kladionice(da ne reklamiram, ko ima račun tu znat će koja je u pitanju) na utakmicu Man City-Barcelona, tzv. risk-free bet, znači kladite se bez rizika da će te izgubiti uloženo, u najgorem slučaju ulog će vam biti vraćen ako sam ja dobro razumio.

Proces je sljedeći, okladite se na ovu utakmicu prije njenog početka(max ulog 25 eura), i kad utakmica počne opet se kladite uživo na bilo koju opciju.
Ako promašite okladu uživo vraća vam se novac u vrijednosti oklade prije meča.
Nisam baš siguran oko svega ovoga, pa ako neko može prokomentarisati ko ima iskustva da ne nasjednemo.
O kojoj kladi se radi? Imam acc na 17 online klada pa da ne trazim sad
Nije nikakva navlakusa, samo trebas pripaziti koje e oklade priznaju za to i pre-game i live
Dobro je imati PlanB !

gonzales
Kontakt:

Post Postao/la gonzales » 17 feb 2014, 14:07

kolega sigurno misli na Betfair exchange :D
OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 17 feb 2014, 14:32

gledam sad za veceras na mecu Malaga -R.Sociedad u bet live za kartone stavili granicu 4,5 ne znam kad je kod spanaca ova granica bila, jos koeficijent 1,75, e sad navlakusa il ne pitanje je sad :lol: :lol:

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 feb 2014, 14:34

zgmiky je napisao/la:
bevanda4 je napisao/la: Ti bookieji mi nekad stvarno nisu jasni
budi siguran da jako dobro rade svoj posao, ne zeznu se nego žele zeznuti nas
bevanda4 je napisao/la:
.. A ja rijetko napadam sa velikim ulozima singlove jer me doslovno iznenade ovoliki tečajevi.. Uvijek računam da postoji neka pozadinska priča u koju nisam upućen..
upravo u tome i je caka, žele nas zavarati da počnemo sumnjati sami u sebe i tako većinu odvrate od jačih uloga singliranja
Mafija je to.. teško je u plusu izaći i odustati od klađenja na vrijeme.. Ne da su rijetki, nego ne poznajem nikoga tko je to napravio.. Toliko ponude, toliko sportova.. Privuče čovjeka jbg. A i kad želiš nešto odigrati na jači ulog pojavi se milijun i jedno pitanje da preispitaš tu okladu.. Barem kod mene :?

Bili bi mi svi sretniji da nikad nismo nogom kročili tamo, to vam bevanda garantira :)
U desetom selu živi Antuntun!

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 17 feb 2014, 14:44

nekome je kladionica bas razbibriga :mrgreen:
evo kod mene je stari penzioner i svaki dan uplati markicu na listic,prati utakmice na areni i sk,ubija vrijeme taman mu dobro dodje :mrgreen:
znaci godisnje uplati nekih 4 stoje,a znam da uvijek dobije barem 4-5 stoja tako da se vrti u krug a usput ima nesto cime se zanima od kada je u penziji :mrgreen:

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 17 feb 2014, 15:07

ja cu da igram do prvog milijona i onda prestajem... :lol:

al inace, ne ide mi lose uopce, recimo prvi puta kada sam odigrao, bila je to jos srednja skola, ubo sam listic sa dobitkom od 1400km (fiksni plus sistem 8/10), jos se sicam da sam cekao porta jebote da izgubi od academice koja je profulala penal, tekma u nedjelju, zadnja a vec imam sigurnu lovu, samo cekam jackpot :twisted: da je to proslo kupio bih se uz mobitel i auto... :mrgreen:

poslao sam tatu da ode u kladu jer sam se bojao sam po tolke pare... :lol:

dao sam za mob 600km! :lol:

tada je jos minimalan ulog bio 5km i bile su opcije golovi te 1 X 2, eeee dobra stara vremena, u skoli sidim, u knjizi knjiga, tj. tjednik mocni... :mrgreen: 8-)

bilo je tu jos dobitaka, ovi listici od po 5-10-20km sta igram donesli su jako cesto 100-300km raspon, onda kad uzmes u obzir da se nekada i zareda 10-15 isti takvih listica da ne produ i odnesu tu negdi, ali jos sam tu u lipom plusu, fora je sta je to razvodnjeno pa nije neka opipljiva lova jel, al i ne briga me to, bitno je da kad uleti dobitak od 200 stoje on sjedne ka budali samar a ove gubitke podnosim glatko tako da, neka tako nastavi...

u modernijoj kladionici, ovo novi vrime sta je doslo, igrem te doublove i live najvise, ono, dodem do stoje ili dvi pa ih povucem, dok taj niz ulovim izgubim nekih 50 a nekad i 100, tu nit **** nit jedem al i ne placam pa dok je tako, ajd...

bingo vise ne igram al obozavam ga, kad je tek krenulo, ako nisam nekih 10ak puta uzeo 100km, ne znam odakle ta luda sreca al bome mi je drago, likovi igraju cili dan, ja uletim 1km i 100km, lol, sada mi se cini da su ga poostrili i to dobro pa mi se ne bacaju vise marke na to...

sve u svemu nije mi lose, dobro dode jer se i posteno izgalamim, izbacim iz sebe, kad vec ne mogu do politicara da ih pobijem, dobro dode galamit na sportase i kladu... :lol:

zivili! ;)
Zadnja izmjena: j00k3r, dana/u 17 feb 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.

hoshafka
Kontakt:

Post Postao/la hoshafka » 17 feb 2014, 15:14

PlanB je napisao/la:
Nije nikakva navlakusa, samo trebas pripaziti koje e oklade priznaju za to i pre-game i live
radi se o bet365, treba to iskoristiti

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 17 feb 2014, 16:21

hoshafka je napisao/la:
PlanB je napisao/la:
radi se o bet365, treba to iskoristiti
svakako
ali...da se netko ne zaleti:
Residents of the following countries are not eligible for this offer: Armenia, Belarus, Bulgaria, China, Czech Republic, Croatia, Georgia, Hungary, Italy, Kazakhstan, Latvia, Lithuania, Macedonia, Moldova, Poland, Portugal, Romania, Russia, Serbia, Slovakia, Slovenia, Taiwan, Ukraine, Uzbekistan, Vietnam.
Dobro je imati PlanB !

luis enrique
Kontakt:

Post Postao/la luis enrique » 17 feb 2014, 16:43

Drage kolege kockari :D imam pitanje za vas vezano za zvanične stranice na kojima mogu provjeriti koliko je kartona bilo na tekmi Roma-Sampdorija, prije negoli se žalim ovima iz Premiera. Redovno pratim forum i vidio sam u da se u par navrata dešavala ista situacija drugima pa me interesuju iskustva. Naime ja sam odigrao izmedju ostalog više od 5 kartona na susret Roma-Sampdorija i po statistikama na soccerway .com i rezultati .com bilo ih je 6 od čega je jedan igrač Rome dobio dva i isključen je iz igre. Naravno problem je u tome što sam po Premieru ja promašio taj tip.

slika

slika

slika

Unaprijed hvala!
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!

Kurbla

Post Postao/la Kurbla » 17 feb 2014, 16:49

Zali se. Bilo je 6 zutih 100% ;)
Zadnja izmjena: Kurbla, dana/u 17 feb 2014, 16:54, ukupno mijenjano 2 puta.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 17 feb 2014, 16:50

kao da vidim da ce objasnjenje za tvoju situaciju biti -> "kada jedan igrac dobije 2 zuta mi to racunama i dalje kao 1 zuti!" :mrgreen: 8-)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.