FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
[youtube][/youtube] ja ne znam na sta sad lici to 

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
..proljeće ide,sa novim majicama u nove pobjede.Jedva čekam i onda u maju ako Bog da proslava titule :ludilo: 

Pobjeda je bolja od orgazma!
Oni koji kažu da Ćiro nije neki trener već samo motivator su najobičnije budale
Čuj,neki Juka Bećirević pametuje Ćiri
Eto,Švicarci,Hrvati,Kinezi i Iranci su glupi i postavili su lošeg trenera za selektora
Dinamo je amaterski klub
Majko mila,stidim se ko sve pripada ljudskom rodu 

- Probisvjet
- Kontakt:
Jel on ono rodjak od Juke Prazine?Realist je napisao/la:Oni koji kažu da Ćiro nije neki trener već samo motivator su najobičnije budaleČuj,neki Juka Bećirević pametuje Ćiri
Eto,Švicarci,Hrvati,Kinezi i Iranci su glupi i postavili su lošeg trenera za selektora
Dinamo je amaterski klub
Majko mila,stidim se ko sve pripada ljudskom rodu

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Redžepi odradio prvi trening
Novo ime u redovima Crveno - crnih, Haris Redžepi, priključio se pripremama našeg tima.

Ovaj ofanzivni veznjak sinoć je stigao u Tuzlu, a već danas trenirao je sa novim saigračima.
"Osjećam se dobro i mogu reći da na Tušanj dolazim spreman. Najvažnije je da me zdravlje posluži, a ja ću pokazati koliko znam i umijem", poručio je Redžepi nakon odrađenog treninga.
Novo ime u redovima Crveno - crnih, Haris Redžepi, priključio se pripremama našeg tima.

Ovaj ofanzivni veznjak sinoć je stigao u Tuzlu, a već danas trenirao je sa novim saigračima.
"Osjećam se dobro i mogu reći da na Tušanj dolazim spreman. Najvažnije je da me zdravlje posluži, a ja ću pokazati koliko znam i umijem", poručio je Redžepi nakon odrađenog treninga.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Maksimalno smo spremni!

Nakon 15 dana provedenih u Kopru fudbaleri tuzlanske Slobode jutros su obavili prvi trening na stadionu Tušanj.
-U prvenstvo ulazimo maksimalno spremni, dok do samog početka imamo još tri prijateljska susreta (Sloga iz Simin Hana, Mladost iz Velike Obarske, te generalna proba sa ekipom Gradine iz Srebrenika)-rekao je trener Slobode Miroslav Ćiro Blažević.
Ono što je vrijedno pomena, danas se u radu ekipe priključio nekadašnji fudbaler Željezničara, Travnika, Karlovca, Haris Redžepi.

vidi portal.ba

Nakon 15 dana provedenih u Kopru fudbaleri tuzlanske Slobode jutros su obavili prvi trening na stadionu Tušanj.
-U prvenstvo ulazimo maksimalno spremni, dok do samog početka imamo još tri prijateljska susreta (Sloga iz Simin Hana, Mladost iz Velike Obarske, te generalna proba sa ekipom Gradine iz Srebrenika)-rekao je trener Slobode Miroslav Ćiro Blažević.
Ono što je vrijedno pomena, danas se u radu ekipe priključio nekadašnji fudbaler Željezničara, Travnika, Karlovca, Haris Redžepi.

vidi portal.ba
Momci,zanime me jesul` izabrani novi dresovi našeg kluba?Krenula je priča oko toga i stalo sve,pa me zanima hoće li biti šta od toga ili će se ostati na ovim garniturama? 

Ja znam da se do 20 to valjda treba poslat, da bi dresovi bili uradjeni do pocetka prvenstva, kako sam ja shvatio.Gorki je napisao/la:Momci,zanime me jesul` izabrani novi dresovi našeg kluba?Krenula je priča oko toga i stalo sve,pa me zanima hoće li biti šta od toga ili će se ostati na ovim garniturama?
A za dizajn dresa nevjerujem da ce sad biti objavljeno koji je izabran, to se prvo mora poslat Patricku pa da oni to dorade u svom fazonu, pa kad posalju njihovu veziju tog dizajna tek tad bi trebalo bit objavljeno, znaci ako se posalje 20 nek to oni drade za 7 dana znaci do kraja mjeseca bi to trebalo bit.
Jos nesto pravo mi je kul ova jakna/suskac kod CIre. mislim da bi i treci dres trebo bit o ovom fazonu, neka drecava boja.

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ne bi me čudilo kad bi ovo bilo otkazano
Usput,šta oni imaj dorađivat u svom fazonu,imamo mi svoj fazon 

hoce li biti neka utakmica pripremna na tusnju ? zar nismo mogli dobiti nekog atraktivnog protivnika iz visih liga
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Moderator
- Kontakt:
Nema toga, dok su dobri odnosi mora se u Srebreniku generalka ispoštovatiSlobodas je napisao/la:hoce li biti neka utakmica pripremna na tusnju ? zar nismo mogli dobiti nekog atraktivnog protivnika iz visih liga

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Mora se malo Gradinom popričat.. Ipak igraju prvu sa nama 

-
- Moderator
- Kontakt:
S obzirom na igre u pripremama, sve ispod 0-3 je superNKJ je napisao/la:Mora se malo Gradinom popričat.. Ipak igraju prvu sa nama

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Naredni protivnik Sloga Simin Han

Naši prvotimci po povratku sa slovenačkih priprema već sutra igraju novi kontrolni meč.
Protivnici su fudbaleri Sloge iz Simin Hana, a meč se igra na pomoćnom stadionu Tušanj u utorak (18. februar) sa početkom od 15:00 sati.
fksloboda.ba

Naši prvotimci po povratku sa slovenačkih priprema već sutra igraju novi kontrolni meč.
Protivnici su fudbaleri Sloge iz Simin Hana, a meč se igra na pomoćnom stadionu Tušanj u utorak (18. februar) sa početkom od 15:00 sati.
fksloboda.ba
- nesvrstani
- Kontakt:
ako predsjednik cita forum
makar na posudbu...
http://sportsport.ba/ino_fudbal/krstano ... adi/125037

http://sportsport.ba/ino_fudbal/krstano ... adi/125037
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...
Sta Ciro ima nesanicu
http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... ati/125050" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/bh_fudbal/jedinstv ... ati/125050" onclick="window.open(this.href);return false;
Al' vas loži 

Sabitović: Ne pamtim da se u Slobodi ovako profesionalno radilo kao sada!

Samid Sabitović od priprema u Sloveniji ponovo je u crveno - crnom taboru, a po povratku u Tuzlu pun je impresija i pohvalnih riječi na rad i treninge Miroslava Ćire Blaževića.
"Ne pamtim da se u Slobodi ovako profesionalno radilo kao sada! Zaista Blažević je veliki stručnjak i trener. Vidi se to po njegovom načinu rada, pristupu treninzima, svemu. Mi smo u Sloveniji bili dvije sedmice, bilo je manjih povreda igrača, ali svi su maksimalno radili svaki trening.", ističe Samidović dodajući da je dolazak Blaževića na Tušanj velika stvar za sve ljude u Klubu:
"On je bio treći na svijetu, veliki je profesionalac i što je uočljivo prati moderne trendove u fudbalu. Mogu poručiti mlađim trenerima u Slobodi da dođu na njegove treninge jer zaista imaju mnogo toga naučiti od ovog velikog stručnjaka.".
fksloboda.ba

Samid Sabitović od priprema u Sloveniji ponovo je u crveno - crnom taboru, a po povratku u Tuzlu pun je impresija i pohvalnih riječi na rad i treninge Miroslava Ćire Blaževića.
"Ne pamtim da se u Slobodi ovako profesionalno radilo kao sada! Zaista Blažević je veliki stručnjak i trener. Vidi se to po njegovom načinu rada, pristupu treninzima, svemu. Mi smo u Sloveniji bili dvije sedmice, bilo je manjih povreda igrača, ali svi su maksimalno radili svaki trening.", ističe Samidović dodajući da je dolazak Blaževića na Tušanj velika stvar za sve ljude u Klubu:
"On je bio treći na svijetu, veliki je profesionalac i što je uočljivo prati moderne trendove u fudbalu. Mogu poručiti mlađim trenerima u Slobodi da dođu na njegove treninge jer zaista imaju mnogo toga naučiti od ovog velikog stručnjaka.".
fksloboda.ba
Zodiac je napisao/la:Al' vas loži
old school taktičar,malo da krajišnicima da oduška pred s3x na Tušnju

a ne brate,samo se vidi da pomno prate dešavanja oko Slobode,RESPEKT

-
- Interni moderator
- Kontakt:
idi,idi nesaniceIceplayer je napisao/la:Sta Ciro ima nesanicu![]()

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA