Teretana
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus
- Unknown Genius
- Kontakt:
Re: Teretana
Čitav život se bavim sportom i baš imam brzinu i kondiciju da je to za nepovjerovati s obzirom na građu tijela. Tako da meni to ne predstavlja nikakav problem.
A pošto dnevno odvojim 25 minuta za trčanje, ne mogu više, ne vidim razlog zašto bih trčao 2 km kad mogu duplo, bez mnogo problema.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
A pošto dnevno odvojim 25 minuta za trčanje, ne mogu više, ne vidim razlog zašto bih trčao 2 km kad mogu duplo, bez mnogo problema.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja sam ovako slicno razmisljao. Jednostavno, tesko ti bude drzati konstantan tempo, nakon 10km jednostavno panem sa tempom. Mucim se jos kilometar, ali onda bude dosta.KiaKaha je napisao/la:Moras raditi,ono sto mibu atletici zovemo dionice.Npr.10x1000 nekim tempom,koji je svakako brzi od onoga sto trcis u komadu,sa pauzama izmedju serija.Isto tako u trening moras ubacit "promjene",to su promjene ritma.trcanja gdje trcis npr. 300m jakim tempom,onda 100 "kaskanja" ili brzeg hodanja.Goalgetter je napisao/la:U aprilu trcim na maratonu, u stafeti, i distanca mi je 16 kilometara. Nikad toliku distancu nisam trcao ( u jednom komadu), a i zadnjih dana sam pokusavao, nakon 10-11 kilometara vise jednostavno ne mogu.
Moje pitanje je, a i za one koji su se vec pripremali za takvo nesto, kako se najbolje pripremati za to, svaki dan trcati (sto dosada radim), ili nema puno efekta ako svaki dan trcim ovu distancu od 10-11, i kako mogu jos (sto brze po mogucnosti), dostici vecu kondiciju?
Mozes ubacivati i krace distance,400-ke i 800-ke...Da dobijes i na brzini malo.
To u komadu,u biti bi trebao trcat najvise jednom sedmicno i to da vidis napredak u vremenu.Prvo napravi sebi tempo da mozes istrcat 16km u komadu,ti to mozes,samo.sto koristis isti tempo kao kad trcis 10km,pa je normalno da ne mozes zavrsit u istom.
Sretno
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
Hvala puno na preporuci, vjerujem da ce mi pomoci, imam 2 mjeseca da to odradim, siguran sam da ce biti dovoljno.
Meni je jos cudno, iako treniram nogomet, i u toku utakmice mogu 90 minuta trcati bez problema, ali u komadu 16km je nesto sasvim drugo.
Unknown Genius je napisao/la:Čitav život se bavim sportom i baš imam brzinu i kondiciju da je to za nepovjerovati s obzirom na građu tijela. Tako da meni to ne predstavlja nikakav problem.
ti zelis da smrsas,ja ti preporucujem da trcis sporije

- Unknown Genius
- Kontakt:
Uzmi u obzir da ću trčati 25 minuta, kojom brzinom da trčim?lumani je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:
Unknown Genius je napisao/la:Uzmi u obzir da ću trčati 25 minuta, kojom brzinom da trčim?lumani je napisao/la:Unknown Genius je napisao/la:
evo moj prijedlog,treniram preko 10 god

- Unknown Genius
- Kontakt:
Meni brate treba da smršam nekih 6-7 kg za ta dva mjeseca, tako da moram malo ubrzati proces...
kakva je teretana na ilidži u mercatoru, sunlight run ? čuo sam da je dobra, a da je dosta jeftinija od fitness universe. 

Odlazi Safete.
Unknown Genius je napisao/la:Meni brate treba da smršam nekih 6-7 kg za ta dva mjeseca, tako da moram malo ubrzati proces...
moras da izgubis vise kalorija, nego sto ih pojedes

- IlPrincipe
- Kontakt:
Za smršati :
1. Upola manje jesti.
2. Paziti na ishranu odnosno i ono malo što unosite.
3. Trčati redovno i dugo znači da ti duša ostane na treningu.
4. Koristiti neki preparat L-Carnitin, Herbalife ili nesto slicno.
1. Upola manje jesti.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Kafenišem jutros i šaltam kanale kad na OBN- reportaža o ovom Sunlightrun (tako nekako) teretani na Ilidži..Koja gotiva ybt
Xtra sve,svaka čast na urađenom.

Pobjeda je bolja od orgazma!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
za udebljati se, sve raditi obratnoIlPrincipe je napisao/la:Za smršati :
1. Upola manje jesti.
- rob do bagro
- Kontakt:
Majku j.ebo.
" onclick="window.open(this.href);return false;

" onclick="window.open(this.href);return false;
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
Pitanje za ove koji imaju razvijeno tijelo ili koji se razumiju u sljedeće :
Šta da radim da dobijem veću masu na rukama, to mi je prioritet. Koje vježbe su najbolje i najefikasnije za razvijanje prsa, kako do većih sisa i koje se vježbe rade za šira ramena?
Koliko puta u sedmici vježbati i plan rada?
1. Ruke (veća masa) ?
2. Prsa (sise) ?
3. Šira ramena ?
Šta mi je potrebno kako bi kući mogao vježbati?
Ajde neko da mi pomogne, opširniji komentar, častim ko mi pomogne, za to na PP se javite
Šta da radim da dobijem veću masu na rukama, to mi je prioritet. Koje vježbe su najbolje i najefikasnije za razvijanje prsa, kako do većih sisa i koje se vježbe rade za šira ramena?
1. Ruke (veća masa) ?
2. Prsa (sise) ?
3. Šira ramena ?
Ajde neko da mi pomogne, opširniji komentar, častim ko mi pomogne, za to na PP se javite

- sagitarius
- Kontakt:
SiouxLukavac je napisao/la:Pitanje za ove koji imaju razvijeno tijelo ili koji se razumiju u sljedeće :
1. Ruke (veća masa) ?
2. Prsa (sise) ?
3. Šira ramena ?
Ukucaj na youtube "scott herman chest workout ; scott herman biceps / triceps workout : scott herman shoulder workout i scott herman monster traps" (covjek radi super serije, i uzima po 4-5 razliciti tezina bucica ti uzmi 3 sasvim dovoljno)
Jedi na dan 5-6 mali obroka svaka dva h (ribu brate ako volis samo je jedi HAHAH)
Plan i program
Pon : Prsa + triceps
Uto : Ledja + biceps
Sri : Ramena + trapez
Cetv : Odmor
Petak : Noge + trbusne
Sub : Radis sto zelis (ledja+biceps ili prsa+ triceps al fokusiraj se da ti vjezbe da odredjeni dio ruku bude intezivnije znaci da on bude glavni)
Ned : odmar
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
- IlPrincipe
- Kontakt:
Sve je ok sto si mu rekao samo ne slazem se s ta prva dva dana. Biceps i triceps se MORAJU skupa raditi !
Budala je ko radi odvojeno, ali eto

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Šta čovjek reče i osta živ...IlPrincipe je napisao/la:Sve je ok sto si mu rekao samo ne slazem se s ta prva dva dana. Biceps i triceps se MORAJU skupa raditi !
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zasto se ''moraju''?
Ja ih radim odvojeno i garantiram da imam ruke jedno duplo jace od tvojih svejedno.
Ja ih radim odvojeno i garantiram da imam ruke jedno duplo jace od tvojih svejedno.
...Život za Široki...
ko tebe savjetuje ?IlPrincipe je napisao/la:Sve je ok sto si mu rekao samo ne slazem se s ta prva dva dana. Biceps i triceps se MORAJU skupa raditi !
Dolaze ljepsi dani, hocemo malo da se kurcimo ?SiouxLukavac je napisao/la:Pitanje za ove koji imaju razvijeno tijelo ili koji se razumiju u sljedeće :
1. Ruke (veća masa) ?
2. Prsa (sise) ?
3. Šira ramena ?

Ako hoces vecu masu zato ti ne trebaju tegovi, udri po brzoj hrani. Ako hoces vecu misicnu masu onda se uhvati tegova. Skoro sve vjezbe su dobre i podjednako efikasne.
Ako hoces prsa velika isto se uhvati tegova. Najefikasnija ti je benc i potisak.
Sira ramena, kakav su ti sada takva ce ti i biti. Rasiriti ih ne mozes, mozes im samo povecati.
Moj ti je savjet da ne treniras nikako, ali eto kako hoces.
ravni benc, sipka, tegovi i bucice
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 19 feb 2014, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
- Evolution87
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Sve je ok sto si mu rekao samo ne slazem se s ta prva dva dana. Biceps i triceps se MORAJU skupa raditi !

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.