Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Otelo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Otelo » 16 feb 2014, 19:00

I ovo opet svih " navijaca " Liverpoola koji stignu nakon poraza.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 16 feb 2014, 19:01

Željooooo je napisao/la:
nerkolfc je napisao/la:Pa Aggere majko sedam metara je to kako mozes sve promasiti prazno.
sve iz odbrane na kraju sezone poslat u pm dovesti kvalitetne igrače a ne ovaj otpad koji se može samo napadu zahvaliti i golmanu što je Liverpool na poziciji na kojoj je sad.. ;)
p.s. nadam se da ce napokon ovo đub.re suspendovati na duže vrijeme,ne znam što se ne žalimo više na njega majku mu je.bem,svaki put kad vidim da on sudi mi izgubimo tu tekmu i on bude jedan od aktera nekog incidenta baš kao i danas..
de bolan ne rasipaj se :roll:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 feb 2014, 19:01

Sturridge promašio novi Merseyside derbi, on i Allen najlošiji na terenu ubjedljivo.Nije mi nešto aman krivo što smo ispali iz kupa, nego mi glupo što je dalje prošao poluraspali Arsenal.Odigrali su nigdje veze i danas al' et, ućeraše 2 gola iz ničega.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Thunder93
Kontakt:

Post Postao/la Thunder93 » 16 feb 2014, 19:01

Cestitke Arsenalu. Mi smo golove primili nekako nikako, ali da je Sturridge bio da nivou na kojem je inace, onda nam 2 primljena gola ne bi bila problem. Inače primamo golove ksoro svaku utakmicu. Najbolji naš igrač- Sterling. Najviše se trudio Suarez, ali neće pa neće. Kao najlošijeg bih izdvojio Sturridgea i iza njega Allena, pogrijesio je par puta na jednostavnim pasovima. Gerrard pokazao da i dalje ima dugu loptu iz snova, ali je takodjer ponovo pokazao da ga godine izdaju kad je u pitanju odbrana. Coutinho imao odlicnu sansu, izabrao pas umjesto suta i pogrijesio. Agger povratnik, onako, solidno, Skrtel standardno. Jones dobar, izdvojio bih odbranu Ozilu, Cissokho, ni tamo ni ovamo i eto. Uglavnom, nismo loše igrali, imali smo sigurno više prilika nego protivnik, i meni će ostat nejasno zašto Sturridge, nakon onako preciznih šuteva protiv Arsenala u ligi i protiv Fulhama u situacijama 1 na 1 forsira driblanje.
Klopp for the kop!

Haris Arapović, neka ti dragi Allah podari Džennet.

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 16 feb 2014, 19:02

i ono nad suarezom kad je ga pokupio ox u kaznenom je čist penal, i prvi isto al et...

beykopites jarane Allen je u drugom bio odličan, u prvom je bio slab.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 feb 2014, 19:03

Bolje ovaj poraz neko Merseyside derbi protiv Evertona koji ce traziti osvetu a ako bi to prosli naletili bi na City...
Sa ovakvim zdrijebom kupa i ovako uskom klupom bolje da smo ispali nego prosli.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 16 feb 2014, 19:05

Ma dobro,nije ovo toliko lose,Liverpul je bolja ekipa i stvarno bi steta bilo da ovaj Arsenal ispred zavrsi u prvenstvu.Ovaj golman je los i nesiguran inace...kod prvog gola je bezveze boksovao loptu u korner nakon cega je gol pao(racunajuci Flanin glup faul),Flani je Poldi pobjegao,a ni Skrtel nije odusevio danas.Alen nista posebno,Henderson je bolji igrac i Staridz se isfulao propisno.U svakom slucaju jos jedan pokazatelj da je Liverpul na dobrom putu i sad se maskimalno fokusirati na prvenstvo,probat malo zakuhat tu borbu za sami vrh :)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 16 feb 2014, 19:05

Otelo je napisao/la:Bolje ovaj poraz neko Merseyside derbi protiv Evertona koji ce traziti osvetu a ako bi to prosli naletili bi na City...
Sta ti pricas covjece bolje da smo ispali? :roll:

Arsenal igra tri takmicenja pa se ne zali sto ide dalje, glupost. Ovo sam bas htio da osvojimo i sad mi je krivo sto smo ispali a bili bolji.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 feb 2014, 19:05

Za poraz se mogu zahvaliti Sturridgeu, lik je upropastio dvije čiste šanse 1 na 1 sa golmanom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 16 feb 2014, 19:06

Kako jeftini golovi majko moja...Krivo mi sto nas ovakav bezidejan Arsenal dobi, al hajd. 2 šanse 2 gola :roll:

Al nema veze nek se plasiraju za CL iduce sezone i sve im je oprošteno. Sturridge danas ispod nivoa, ali ne sumnjam da ce se oduziti protiv Swansea. Allen nevidljiv, nije da nismo navikli. Gerrard najbolji.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 feb 2014, 19:08

nerkolfc je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Bolje ovaj poraz neko Merseyside derbi protiv Evertona koji ce traziti osvetu a ako bi to prosli naletili bi na City...
Sta ti pricas covjece bolje da smo ispali? :roll:

Arsenal igra tri takmicenja pa se ne zali sto ide dalje, glupost. Ovo sam bas htio da osvojimo i sad mi je krivo sto smo ispali a bili bolji.
Pricam ono sto mislim.

Zelim i ja do osvojimo ali mi je LP bitnija od FA Cupa.
Neka igraju tri takmnicenja, oni ce trcati a ne ja.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 16 feb 2014, 19:13

neurofunk je napisao/la:i ono nad suarezom kad je ga pokupio ox u kaznenom je čist penal, i prvi isto al et...

beykopites jarane Allen je u drugom bio odličan, u prvom je bio slab.
Jarane ne znam šta si ti to odlično vidio u drugom poluvremenu.Samim tim što je bio spomenut tek svakih 15 min. je samo po sebi loše a i to kad je imao loptu, uglavnom su bili loši pasovi.Jedino što mu je dobro je što je borben i zna povremenu oduzeti loptu.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 16 feb 2014, 19:14

Kad su bili tek izvuceni parovi vec sam halalio kup, jer nam Arsenal ne lezi nikako, ali nakon svega sto se desavalo, bio sam siguran da danas prolazimo, ali danas jednostavno nije bio nas dan, previse prilika masili, Arsenal to i iskoristio i na kraju prosli dalje, od srca im zelim da idu do finala, samo da odigraju sto vise utakmice do kraja sezone :D

Mi se okrecemo onome sto nam je jedino bitno ove sezone, a to je liga i zadnje sto bi nam trebalo je jos jedan derbi sa evertonom u najvaznijem dijelu sezone ;)...jedini smo klub iz vrha koji ce do kraja igrati samo ligu i to je nasa prednost, a neko ce dobro nastradati zbog danasnjih promasaja daniela, i zbog toga sto suarez nije dugo dao gol, tipujem na swansea :mrgreen:
Zadnja izmjena: YNWA, dana/u 16 feb 2014, 19:15, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

donCorleone1892
Kontakt:

Post Postao/la donCorleone1892 » 16 feb 2014, 19:15

ČIST PENAL OXA NAD SUAREZOM

Arsenal ponovo loš i nezasluženo prolaze dalje.
Sturridge usr* sve što je mogao :roll:

Biće bolje titula je naša ;)

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 16 feb 2014, 19:21

4 gostovanje u sezoni ekipama ispred nas i treca kradja od strane sudija(CSKA penal suarez, City ofsajd Sterling i sad ovo).
Ali opet trebali smo petaka uvalit i prije prvog penala, jer je nerealno koliko smo sansi promasili. Da je bio neki drugi dan sam Sturridge bi 5 komada uvalio i Suarez dodao jedno 3-4. Za zalaganje i igru im se nema sta zamjeriti jer su se maksimalno trudili i dominirali skoro cijelu utakmicu.

OPET primamo jeftine golove i to je izgleda postala navika :roll: Protiv Fulhama oba, protiv Arsenala sve 3 u ove 2 utakmice. Jedino donekle 2 gol Arsenala danas nije bio tako jeftin ali i o njemu bi se dalo pricati. Rodgers podhitno mora malo da "zategne" odbranu, jer necemo svaku tekmu davat po 3+ gola iako je napad i vise nego sposoban za to.

Sad za nas sve lagani odmor cijelu sedmicu uz Dunkin Donuts :mrgreen: a igraci nek se lagano spremaju za cerupanje labudova. 8-)

P.S. Arsenal me je u ove 2 utakmice neodoljivo podsjetio na Hodgsonov Liverpool. :lol:

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 16 feb 2014, 19:26

Seaman jedini gospodin, zahvalio se Sturridgeu. Od njega je samo Allen bio gori. Ako je on velski Xavi, tesko se Welsu. Covjek se nije vidio nekih 86min, ostalo je bio dobar.
Danas sam shvatio da je Sterling bolji na beku od Alya.
Zao mi je sto ispadosmo iz kupa.
Cestitke Arsenalu iako smo bili bolji, nismo iskoristili svoje sanse, oni jesu i zasluzeno prolaze dalje.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 16 feb 2014, 19:29

Ali Sterling kako igra, nevjerovatan je ove sezone.

Na kraju je cijeli stadion (I arsenalovi navijaci i nasi) pjevao "you're not fit to referee'" :lol:

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 16 feb 2014, 19:54

Drugi start nad Suarezom je čist penal, ali hajde, Sturridge je na vrijeme mogao promijeniti tok utakmice. Žao mi je što smo ispali iz ovog kupa, nije na odmet bilo da se igra još jedno takmičenje ali šta je tu je. Idemo dalje. 8-)

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 16 feb 2014, 20:00

Nismo iskoristili svoje šanse i to je to. Ne treba sad kriviti sudiju, kada smo imali onoliko šansi da prođemo dalje.
Arsenalu čestitke, a mi treba sad da se 100% skoncentrišemo na ligu. Moramo se plasirati u LP!
Ja te volim, volim Željo..

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 16 feb 2014, 20:05

Ako se ne plasiramo (a hoćemo 100% sam siguran u to :mrgreen: ) nayebali smo skroz.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.