Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
nevjerovatno..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
2 preglupa gola, greske odbrane fuj fuj gadi mi se.
At the end of the storm there's a golden sky..
Ma Rodgers namjerno pustio tekmu da bi izbjegao tekmu sa Evertonom i tu istu nabio na ledja Arsenalu.
Jos treba dodati da ce Everton izvuci remi iz te tekmi pa ce biti double takma za kmecare.
Jos treba dodati da ce Everton izvuci remi iz te tekmi pa ce biti double takma za kmecare.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
HAJDEEE
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Carragher23
- Kontakt:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
kako glumi suarez nevjerovatno, nije ga koscienly ni dotakao 

Hendo sa gipsom ulazi. KAKAV BORAC!
STA RADI OVAJ STURRIDGE ? :O

STA RADI OVAJ STURRIDGE ? :O

At the end of the storm there's a golden sky..
webb smece jedno 

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- the scouser
- Kontakt:
Ne znam da li je Sturridge do sada dva puta fulio jedan na jedan situaciju u sezoni, a danas tri čiste šanse
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
a ja mislio da bi im Fabianski mogao biti losa strana danas 

Webb papak najocigledniji penal ikad nije dao. Staridz ce nas kostati prolaza.
Nece pa nece
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa Aggere majko sedam metara je to kako mozes sve promasiti prazno.
Sturridge nas je koštao četvrtfinala.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
I sad samo liga ostala.
sve iz odbrane na kraju sezone poslat u pm dovesti kvalitetne igrače a ne ovaj otpad koji se može samo napadu zahvaliti i golmanu što je Liverpool na poziciji na kojoj je sad..nerkolfc je napisao/la:Pa Aggere majko sedam metara je to kako mozes sve promasiti prazno.

p.s. nadam se da ce napokon ovo đub.re suspendovati na duže vrijeme,ne znam što se ne žalimo više na njega majku mu je.bem,svaki put kad vidim da on sudi mi izgubimo tu tekmu i on bude jedan od aktera nekog incidenta baš kao i danas..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
pa naravno, tri 100% šanse je soha upropastila.neurofunk je napisao/la:Sturridge nas je koštao četvrtfinala.
na kraju veže pertle golmanu
Nek se i ovo zavrsilo. Sada se potpuno usredsrediti na preostalih 12 utakmica i ostvariti zacrtano sa pocetka sezone, a ko zna, mozda i nesto drugo. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
+1neurofunk je napisao/la:Sturridge nas je koštao četvrtfinala.
Igrati u ovako dobroj formi i promasiti 3 zicera se desi jednom u 100 utakmica.
Inace smo bili bolja ekipa ali tesko je pobjediti Arsenal na Emiratima. Morao nam je dati Webb penal drugi, strasno losa odluka. Arsenal borbena predvođeni uz trojku Ozil, AOC i Fabianski ide dalje protiv Evertona sto je dobra stvar za nas u ligi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.