Ako ne on, hoce SS-ovci iz Liverpoola.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Covjek je odigrao jeb.enih 37 minuta za Arsenal, a ti si ga vec proglasio flopom.Seaman je napisao/la:dat će sanogo drek,lik isto se gubi ko i podolski u špici bar ono malo što je igrao
ne trebaju mi 2 sezone da vidim da je neko panj,ali niko sretniji od mene da danas zabije gol za pobjedu i demantiraanell je napisao/la:Covjek je odigrao jeb.enih 37 minuta za Arsenal, a ti si ga vec proglasio flopom.Seaman je napisao/la:dat će sanogo drek,lik isto se gubi ko i podolski u špici bar ono malo što je igrao
Pa sta hoces da u debiju postigne hat trick, pa nije ni Henry razvaljivo kad je tek doso.Seaman je napisao/la:ne trebaju mi 2 sezone da vidim da je neko panj,ali niko sretniji od mene da danas zabije gol za pobjedu i demantiraanell je napisao/la:Covjek je odigrao jeb.enih 37 minuta za Arsenal, a ti si ga vec proglasio flopom.Seaman je napisao/la:dat će sanogo drek,lik isto se gubi ko i podolski u špici bar ono malo što je igrao
QUARTERBACK je napisao/la:Yebo te život Giroud priznao da je prevario ženu.![]()
![]()
Nevjerica svega mi![]()
![]()
bega_afc je napisao/la:A Bogte, pa sta je ovo vise, od toliko idiotskih ekipa koje mozes proc sa akademijom, ukaze se everton. U tri pm.
Daj Boze, 4 minute a Liverpool vec dvije 100% sanse imao.Sheyi je napisao/la:Ovo nam je jedina nada da uzmemo trofej ove sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.