Ovo neki zračni napadirio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva majstorija Kessela za vodstvo Amerikanaca

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Ovo neki zračni napadirio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva majstorija Kessela za vodstvo Amerikanaca
Izgleda, ovaj drugi iz volejaDukeOfWellington je napisao/la:Ovo neki zračni napadirio_Ferdy88 je napisao/la:Kakva majstorija Kessela za vodstvo Amerikanaca
Evo i McDonagha sa golom, čim su ubrzali igru odma druga priča. Oshie odličan.rio_Ferdy88 je napisao/la:Het-trik Kessela, zahvaljujući strašnom pritisku ove linije sa Oshiem
Jednostavno ih nije išlo ovu utakmicu,idu u playoff,ali sam siguran da će proći u četvrt-finale.DukeOfWellington je napisao/la:Sad iako dobiju ovo, Rusi će biti u vrlo teškoj poziciji, treba im visok poraz Finaca od Kanađana, sedam razlike ako se ne varam, inače će ići u razigravanje.
Očekuje se da prođu ko god da bude protivnik, i dalje su prvi favoriti za zlato. Ali ta utakmica viška može biti problem, svi ovi igrači su umorni, nikakve pauze nije bilo za njih, a ovo nije NHL gdje neku utakmicu možeš "namjerno" izgubit' da bi se odmorio, jedan poraz i doviđenja.pinoglavi je napisao/la:Jednostavno ih nije išlo ovu utakmicu,idu u playoff,ali sam siguran da će proći u četvrt-finale.
Tačno tako.Admir_Sa je napisao/la:kak bi dobro bilo da finci uzmu danas, bili bi prvi i u 1/4 finalu sa boljim slovenija/austrija
a ako sam dobro izracunao ako finska uzme da bi se u 1/4 finalu dogodio revanš iz vaknuvera rusija-kanada (rusija bi bila peta i razigravala sa zadnjim za 1/4 finale gdje bi je cekala kanada kao cetvrta)?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.