Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soxx
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la soxx » 15 feb 2014, 21:06

Rasizam je sto su uzeli crne trake :D

Nego steta sto ga Edin ne zabi danas. Nije jos zabio gola cini mi se Chelseau u zvanicnim utakmicama? Jest zabijao ljeti na prijateljskim u americi.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2014, 21:27

Edin Dzeko
Fight for every ball
Brilliant game today.. Next round FA Cup we r coming

slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 15 feb 2014, 21:39

sagitarius je napisao/la:
Murga je napisao/la:
InfernoSioux je napisao/la:DŽeko odličan, zagradi se ko tenk kad uzme loptu... prejak. Ona lopta je bila tako brza da je ni neka turbo brza grtalica ne bi mogla pokupiti i ugurati u gol.
I nisam upratio... šta im znače ovaj crni povez oko ruke ? Svi imaju izgleda, i sitijevi i čelzijevi igrači ? ?
Nisam gledao od samoga pocetka ako su govorili nesto za to, ali procitao sam "RACE...", tako da predpostavljam da je podrska protiv rasizma.

Kakav rasizam ba..
Ko je na ekranu, nisam gledao od pocetka?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

Lampard8
Kontakt:

Post Postao/la Lampard8 » 15 feb 2014, 22:26

Kažem ja Đeko je bolji od Ronalda 8-)
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 feb 2014, 22:26

[/quote]Ko je na ekranu, nisam gledao od pocetka?[/quote]
2pac
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 15 feb 2014, 22:39

Ne može mu Luiz ni posoliti.
Mes Que Un Club

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 feb 2014, 22:44

Opet ga hvale na bluemoon, prešlo im u naviku.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 feb 2014, 23:49

Mislim da bi mogao poceti protiv Uefalone,sto da ne,danas je bio dobar a Pelegrini sve manje vjeruje Negredu

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 15 feb 2014, 23:55

Kako je samo Pelegrini bolje postavio ekipu u odnosu na proslu utakmicu. Veceras se nisu toliko zalijetali naprijed i pravili presing kada Celzijevi stoperi imaju loptu. Mirno su cekali svoju sansu, a Celzi nikako nije mogao prenijeti loptu. Yaya je ponovo bio vladar sredine terena i pokupio je skoro sve lopte.

Dzeko odlicno odradio svoj posao i nakon ovoga nebi bilo cudo da starta i protiv Barce, mada mislim da nece.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 16 feb 2014, 00:40

slika

Ovo je EPL. ;)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 feb 2014, 00:48

ma izgubili bi oni vjerovatno i ovaj meč da je Mourinho naložio i pripremio ekipu kao za meč u Premiershipu :D Chelsea je bio znatno lošiji nego na prethodnom meču, ali u svakom slučaju, neka su prošli, nadam se da će uzeti sve titule, osim LP, tu imam svog favorita :mrgreen:

Edin odradio dobar meč, možda je mogao i zabiti na ono ubacivanje Milnera ako se ne varam, ali je činjenica i da je bio pokriven od dva igrača, a i na leđima je imao jednog, tako da, ne može mu se baš zamjeriti

ako Aguero ne bude spreman, očekujem da protiv Barce počnu Edin i Negredo, jer su obojica odlični finisheri i mogu zabiti par komada Barci sigurno, s obzirom na njihovu jako lošu odbranu i potenciju napada Man Cityja :D

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 00:49

Mah, prije da je on sav beskaharan, veht ... Kada njega vidim, pomislim da bi rudare na noslilima morali izvlaciti iz jame. Zakrpljen kao da ga je bob pokupio .. :lol:

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 00:52

Chinaglia je napisao/la:ma izgubili bi oni vjerovatno i ovaj meč da je Mourinho naložio i pripremio ekipu kao za meč u Premiershipu :D Chelsea je bio znatno lošiji nego na prethodnom meču, ali u svakom slučaju, neka su prošli, nadam se da će uzeti sve titule, osim LP, tu imam svog favorita :mrgreen:

Edin odradio dobar meč, možda je mogao i zabiti na ono ubacivanje Milnera ako se ne varam, ali je činjenica i da je bio pokriven od dva igrača, a i na leđima je imao jednog, tako da, ne može mu se baš zamjeriti

ako Aguero ne bude spreman, očekujem da protiv Barce počnu Edin i Negredo, jer su obojica odlični finisheri i mogu zabiti par komada Barci sigurno, s obzirom na njihovu jako lošu odbranu i potenciju napada Man Cityja :D
Ma kakvi .. Onakav ubacaj zabiti, moras imati i nafake. Milner je, brate, ubacuje kao Salihovic, Avdija i R. Carlos zajedno. Katastrofa ..

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 00:53

Goalgetter je napisao/la:slika

Ovo je EPL. ;)
Zamisli kolko je Dzeko jak, tri godine igra u EPL, nosa se sa kojekakvim medvjedima u odbrani i, hvala Bogu, nikad nije bio ozbiljno povrijedjen.

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 feb 2014, 00:59

noge u jovetica ko' cackalice..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 16 feb 2014, 01:03

samson je napisao/la:Ma kakvi .. Onakav ubacaj zabiti, moras imati i nafake. Milner je, brate, ubacuje kao Salihovic, Avdija i R. Carlos zajedno. Katastrofa ..
Milnerov ubačaj je pravi otočki, jaka, oštra lopta, a ne kao u većini evropskih liga, pomaziš je kad ubacuješ :mrgreen: pogledaj Lamparda ili Gerrarda i njihove centaršuteve, sve jaki i rezantni centaršutevi, a sad, to što Milner nije klasa kao njih dvojica, to je drugi par cipela

meni se lično Milner sviđa kao igrač .. ima svojih momenata kad zajebe, ali dosta više pozitivnih stvari, zato traje u Man Cityju i računaju na njega

osim u Man Cityju i Chelseaju, mislim da bi u svim ostalim ekipama u Premiershipu mogao igrati kao starter

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 16 feb 2014, 01:08

Dzeko odigrao odlicno,puno im znaci kad je on na terenu,jednostavno je fizicki dominantan i otvara puno prostora u napadu a sto se tice sanse mogao je agresivnije krenuti u gol,gdje god da ga je pogodila lopta bio bi gol ali nista strasno,lopta je bila dosta jaka a on pokriven.

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 16 feb 2014, 01:08

Mozambik je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:slika

Ovo je EPL. ;)
Zamisli kolko je Dzeko jak, tri godine igra u EPL, nosa se sa kojekakvim medvjedima u odbrani i, hvala Bogu, nikad nije bio ozbiljno povrijedjen.
Jovetic je i u Italiji bio vise na bolovanju nego sto je igro
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 feb 2014, 01:12

Chinaglia je napisao/la:
samson je napisao/la:Ma kakvi .. Onakav ubacaj zabiti, moras imati i nafake. Milner je, brate, ubacuje kao Salihovic, Avdija i R. Carlos zajedno. Katastrofa ..
Milnerov ubačaj je pravi otočki, jaka, oštra lopta, a ne kao u većini evropskih liga, pomaziš je kad ubacuješ :mrgreen: pogledaj Lamparda ili Gerrarda i njihove centaršuteve, sve jaki i rezantni centaršutevi, a sad, to što Milner nije klasa kao njih dvojica, to je drugi par cipela

meni se lično Milner sviđa kao igrač .. ima svojih momenata kad zajebe, ali dosta više pozitivnih stvari, zato traje u Man Cityju i računaju na njega

osim u Man Cityju i Chelseaju, mislim da bi u svim ostalim ekipama u Premiershipu mogao igrati kao starter
Eh, bas taj, normalan euro ubacaj Dzeki nedostaje ovdje. Dzeko uopste ne dolazi u priliku zabiti glavom. U ove tri sezone premalo. U ovoj ekipi ama bas niko to ne zna. Ja, kada vidim Kolarova kako trci u prazan prostor i priprema se uputiti loptu u 16, gledam kontra tribinu i koliko su ljudi bezbijedni. A, od njega bih i najvise ocekivao ...

Sto se samog Milnera tice, samo njegov ubacaj mi je katastrofa. O njemu kao igracu nemam slabo misljenje.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 16 feb 2014, 01:17

Kad pogledas Clichya, Kolarov je za njega Beckham. City i ne ide puno na visoke ubacaje, forsiraju igru po zemlji, jer imaju puno majstora. Ubacaji sa strane su vecinom povratne lopte nakon duplog pasa.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, adrenaline323, Hansestadt, s4mke, TETRAPAK, travuljasSs, UtdBiH21 i 55 gostiju.