FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

FK Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la FK Sarajevo » 26 jan 2010, 20:23

Vidjet cemo samo vidjet ce te na kraju da ni Vule nece doci da ce nas na samariti :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 26 jan 2010, 20:58

ADMIR_HZ87 je napisao/la:Ma decko je samo prenijeo jedan post sa fksinfo vidi se da uredno prati i cita ;)
jesam hehehe ako mislis na mene a ne ozibljno i mene ovo zivcira la kako se kaze ko ceka taj i doceka
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

ultras_from_sjever
Kontakt:

Post Postao/la ultras_from_sjever » 27 jan 2010, 00:55

jel se zna sta u vezi vuleta mrsko mi citat komentare :?: :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jan 2010, 01:00

ultras_from_sjever je napisao/la:jel se zna sta u vezi vuleta mrsko mi citat komentare :?: :?:
na cekanju smo :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zvijer10
Kontakt:

Post Postao/la Zvijer10 » 27 jan 2010, 05:57

Ona ista stranica sto je prije mjesec dva pisala da je Pjanic potpiso za Benfiku sada pise da je Dado Hamzagic potpiso za njiha hehehe. To sigurno neki haker :D . Evo link opet http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... 6%23263%3B

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 27 jan 2010, 08:34

Zvijer10 je napisao/la:Ona ista stranica sto je prije mjesec dva pisala da je Pjanic potpiso za Benfiku sada pise da je Dado Hamzagic potpiso za njiha hehehe. To sigurno neki haker :D . Evo link opet http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... 6%23263%3B
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... pto=Zvijer :mrgreen:

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 27 jan 2010, 08:52

Ne znam da li je bio ovaj tekst iz SLobodne Bosne ranije. Ucinio mi se interesantnim da ga postavim ovdje.
Direktor BH Pošte Mensud Bašić po svaku cijenu nastoji obnoviti mandat u Nogometnom savezu BiH

Kako se bliži vrijeme izbora novog rukovodstva Nogometnog saveza BiH, tako se zahuktava i bitka u kantonalnim
savezima koji biraju članove novog Izvršnog odbora NS BiH. Lobira se i rješava kadrovska križaljka na sve strane,
a najzanimljivije je ovih dana u FK Sarajevu, klubu koji daje dva predstavnika u Kantonalni savez Sarajeva iz kojeg će biti delegiran jedan član Izvršnog odbora NS BiH. Tu je dužnost do sada obavljao Mensud Bašić, direktor BH Pošte. Na prošlim izborima je Bašić dobro obavio svoju domaću zadaću, navodno je sa svim fudbalskim klubovima iz Sarajevskog kantona koji su dali glas za njega sklopio ugovore o sponzorstvu sa BH Poštom, vrijedne između tri i pet hiljada maraka. No, sada se Bašić, koji je smatrao kako će sigurno ostati na toj dužnosti u još jednom mandatu, suočio sa ozbiljnom konkurencijom. U “Sarajevo“, nakon Skupštine ovoga kluba, koja će se vjerovatno održati nekoliko dana prije poćetka jesenjeg dijela prvenstva, a samim tim i u Kantonalni
savez, namjerava ući nekoliko “zvučnih imena“ koji će Bašiću biti velika konkurencija. Prije svih, riječ je o kontroverznom Zijadu Blekiću, direktoru brokerske kuće Eurohaus, koji je već najavio da će u klub,
ukoliko bude izabran za predsjednika, unijeti 350 hiljada maraka. Pored Blekića, u timu bi trebali biti i Dževad Beširević, aktuelni načelnik sarajevske Općine Centar, te Mirza Varešanović, nekadašnji igrač “Sarajeva“ i reprezentativac BiH. U igri je još nekoliko imena. Ponajprije Jusufa Pušine, nekadašnjeg predsjednika NS BiH, trenutačno savjetnika ministra MUP-a Muhidina Alića, koji se želi na velika vrata vratiti u NS BiH. Tu su još i načelnici sarajevskih općina Stari Grad i Novi Grad Ibrahim Hadžibajrić i Damir Hadžić, kao i Amar Arslanagić, sin direktora Bosnalijeka Edina Arslanagića.
Zanimljivo je da su se u cijelu priču oko rješavanja kadrovske križaljke uključili i navijači “Sarajeva“, ne oni najvatreniji sa tribina, nego nešto stariji okupljeni oko udruženja Bordo prijatelji 1946, kojim predsjedava
Benjamin Isović, sin poznatog pjevača Safeta Isovića. Isović mlađi je okupio zanimljivu ekipu suradnika, redom mladih, obrazovanih ljudi, uposlenih uglavnom u bankama i predstavništvima inozemnih kompanija koji žele potpuno reorganizirati klub i dovesti ga u stanje u kojem će poslovati po evropskim pravilima. Ova grupa imat će svoje kandidate na Skupštini kluba, a iako neće ponuditi niti jedno ime koje je “zvučno“ poput gore
spomenutih, jedini su koji imaju viziju i spremljen biznis plan reorganizacije kluba. Konačno, nimalo nevažna činjenica je da imaju podršku nekolicine ovdašnjih uglednih poslovnih ljudi koji će finansijski stati iza njihovog projekta.

Slobodna Bosna br. 688
#divovi

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jan 2010, 13:04

Odbio sam Legiju, Hazar i Alaniju, jer čuvam svoj ugled

Dugo je čekao pravu inostranu ponudu nakon razlaza sa ruskim Himkijem, ali kako sada stvari stoje Vule Trivunović (26) karijeru će nastaviti u Premijer ligi BiH. Dva su kluba za koja, kako kaže, može igrati, Sarajevo i Borac. Redoslijed nije toliko bitan.

- U Sarajevu sam proveo lijepe trenutke, ali i Borac mi je jako drag. Vidjet ću u narednih nekoliko dana gdje ću nastaviti karijeru. Prijelazni rok traje do kraja mjeseca, prema tome moram da požurim - kaže Vule koji u Banja Luci redovno trenira.

Kako je došlo do rastanka sa Himkijem?

- Klub je zbog loših rezultata ispao iz ruske Premijer lige. Razgovarao sam sa sportskim direktorom, koji mi je ponudio da ostanem, ali za manje para. Imao sam ugovor na još dvije sezone, ali nisam pristao da igram za platu od pet hiljada dolara mjesečno, pa smo se dogovorili da dobijem papire. I ja i Dragan Blatnjak smo odlučili da napustimo klub.

Da li ste već pregovarali s nekim klubovima?

- Zvalo me je ovaj mjesec nekoliko menadžera, nudili su mi razne kombinacije. Bio sam spreman na saradnju, ali za sada nije bilo ništa konkretno. Imao sam opcije da idem u Hazar iz Azerbejdžana, najveći i najbogatiji klub u toj državi, ali nisam htio da idem ispod svoje cijene. Kako kaže, javljali su se i Legija iz Varšave, Alanija Vladikavkaz...

- Uslovi koje su mi nudili nisu mi odgovarali, ali i činjenica da sam u neke klubove trebao da idem na probu. Smatram da nisam igrač za probe, jer ako sam mogao igrati u klubu iz Premijer lige Rusije, zašto bih išao u neke lige koje su slabijeg kvaliteta? - kaže Trivunović i objašnjava:

- Recimo, Legija iz Varšave je tražila da idem na pripreme u Španiju, da treniram i igram utakmice, pa da vide da li sam za njih. Bez ikakve dileme sam ih odbio. Doveli su Đorđa Tutorića iz Crvene zvezde na probu. Iznenadili su se zašto je on pristao da ide na probu iz Zvezde, a ja nisam. Svako ima pravo na izbor. Odbio sam sve ponude i ako se ne pojavi nikakva opcija do kraja mjeseca, onda ću ostati u BiH.

Borac, ali i Sarajevo imaju velike ambicije ove sezone?

- Razgovarao sam i s jednima i s drugima. Veliki su klubovi, vode ih ozbiljni ljudi i sigurno da je mamac za svakog igrača da nosi njihov dres. Do kraja mjeseca ću znati gdje ću igrati - kazao je Trivunović.

Trebao kod Ćire u Šangaj

U mandatu Ćire Blaževića, postojala je mogućnost da Trivunović dobije poziv, ali kada je čuo da ga selektor prvo treba probati, stasiti stoper nije se složio s tom opcijom.

- Ne znam zašto bih bio na testiranju, kad se o meni sve zna. Rekao sam selektoru da neću na to pristati i od tada više nije bilo kontakta među nama. Postojala je mogućnost da karijeru nastavim u Šangaju, pa bi mi Ćiro opet bio trener. Ipak, ostao im je u klubu neki stoper Bugarin, pa je propala kombinacija da idem u Kinu. Eto, to je sudbina. Reprezentacija se ne odbija i ukoliko me novi selektor Safet Sušić pozove, sigurno ću se rado odazvati - Trivunovićeve su riječi.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2010, 13:09

Hajde Vule vise odluci ba nezivimo mi 200 godina :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

suad_pitar
Kontakt:

Post Postao/la suad_pitar » 27 jan 2010, 13:37

Zaboravite na Vuleta, vec je dogovorio sve za potpis sa borcem. Ostale neke sitnice da se dogovore, a nasi uhljupi neka se gone u tri picke materine. :twisted:
SAMI PROTIV NJIH

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 27 jan 2010, 13:45

suad_pitar je napisao/la:Zaboravite na Vuleta, vec je dogovorio sve za potpis sa borcem. Ostale neke sitnice da se dogovore, a nasi uhljupi neka se gone u tri picke materine. :twisted:

:twisted: :evil: :evil: na početku sezone šuman, baljak i ostala gamad govoriće nam kako u prijelaznom roku nije bilo igrača koji bi mogli pomoći da bordo klub osvoji titulu......koji su to moroni retardirani....Bože pomozi
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 27 jan 2010, 13:49

Ljudi morate imati malo smisla ,mi to gledamo sa navijacke strane ali gledajuci sa Vuletove on ima pravo na izbor kao sto sam kaze , u Borcu ponikao , iz FKS se prodao ... ;)

Borac pravi ozbiljnu ekipu i razumijem ako Vule ode dole , ipak je to njegov grad i sve ostalo i sad razmislite sve je to u pet deka ... druga je stvar uprava i slicno ali u ovoj situaciji Vule je bio posten , Sarajevo ili Borac treceg nema u nasoj ligi i to je realno od njega ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2010, 13:53

Nek je potpisao sa Borcom drago mi je da je dosao kod nas bila bi sramota narod bi rekao kako jedno Sarajevo sebi dozvoljava da ih jedna igrac vuce za nos

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 jan 2010, 13:57

Jel tacna ta informacija o Vuletu jer nigdje nije objavljeno da je presao u Borac?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

suad_pitar
Kontakt:

Post Postao/la suad_pitar » 27 jan 2010, 14:00

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacna ta informacija o Vuletu jer nigdje nije objavljeno da je presao u Borac?
Sad dobio poruku iz BL da je navodno potpisao neki predugovor, sad da li je tacno nisam ni ja siguran. Ja samo prenio ono sto sam dobio od lika koji je clan uprave Borca. Ne vidim razlog da mi laze.
UPRAVA NAPOLJE :twisted:
SAMI PROTIV NJIH

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2010, 14:02

suad_pitar je napisao/la:
Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacna ta informacija o Vuletu jer nigdje nije objavljeno da je presao u Borac?
Sad dobio poruku iz BL da je navodno potpisao neki predugovor, sad da li je tacno nisam ni ja siguran. Ja samo prenio ono sto sam dobio od lika koji je clan uprave Borca. Ne vidim razlog da mi laze.
UPRAVA NAPOLJE :twisted:
Nek je potpisao pusti ga kraju boli nas briga za njim

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 jan 2010, 14:11

Mislim da je red da navijaci konacno odu pred upravu i kazu sta misle o nasoj upravi, neznam vise sta da se ceka kad nas ovako prave budalom....nemogu dovesti igraca iz Saobracajca...sramota ljudi a mi sjedimo sutimo i tipkamo po netu....moze li se ogranizovati neki protest bilo sta??????????????

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 jan 2010, 14:12

Fulio si mjesto za predlaganje takvih stvari ;)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 27 jan 2010, 14:35

I to sto kazes bolje pisati ovako, nebi bilo interesantno da je sve super...ovako ima se tema ;)

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 27 jan 2010, 15:04

Vule se totalno nekorektno odnosi prema Sarajevu prema klubu u kojem je stekao ime

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave i 45 gostiju.