Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
jesam hehehe ako mislis na mene a ne ozibljno i mene ovo zivcira la kako se kaze ko ceka taj i docekaADMIR_HZ87 je napisao/la:Ma decko je samo prenijeo jedan post sa fksinfo vidi se da uredno prati i cita
na cekanju smoultras_from_sjever je napisao/la:jel se zna sta u vezi vuleta mrsko mi citat komentare![]()
http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... pto=ZvijerZvijer10 je napisao/la:Ona ista stranica sto je prije mjesec dva pisala da je Pjanic potpiso za Benfiku sada pise da je Dado Hamzagic potpiso za njiha hehehe. To sigurno neki haker. Evo link opet http://www.slbenfica.pt/Informacao/Fute ... 6%23263%3B
Direktor BH Pošte Mensud Bašić po svaku cijenu nastoji obnoviti mandat u Nogometnom savezu BiH
Kako se bliži vrijeme izbora novog rukovodstva Nogometnog saveza BiH, tako se zahuktava i bitka u kantonalnim
savezima koji biraju članove novog Izvršnog odbora NS BiH. Lobira se i rješava kadrovska križaljka na sve strane,
a najzanimljivije je ovih dana u FK Sarajevu, klubu koji daje dva predstavnika u Kantonalni savez Sarajeva iz kojeg će biti delegiran jedan član Izvršnog odbora NS BiH. Tu je dužnost do sada obavljao Mensud Bašić, direktor BH Pošte. Na prošlim izborima je Bašić dobro obavio svoju domaću zadaću, navodno je sa svim fudbalskim klubovima iz Sarajevskog kantona koji su dali glas za njega sklopio ugovore o sponzorstvu sa BH Poštom, vrijedne između tri i pet hiljada maraka. No, sada se Bašić, koji je smatrao kako će sigurno ostati na toj dužnosti u još jednom mandatu, suočio sa ozbiljnom konkurencijom. U “Sarajevo“, nakon Skupštine ovoga kluba, koja će se vjerovatno održati nekoliko dana prije poćetka jesenjeg dijela prvenstva, a samim tim i u Kantonalni
savez, namjerava ući nekoliko “zvučnih imena“ koji će Bašiću biti velika konkurencija. Prije svih, riječ je o kontroverznom Zijadu Blekiću, direktoru brokerske kuće Eurohaus, koji je već najavio da će u klub,
ukoliko bude izabran za predsjednika, unijeti 350 hiljada maraka. Pored Blekića, u timu bi trebali biti i Dževad Beširević, aktuelni načelnik sarajevske Općine Centar, te Mirza Varešanović, nekadašnji igrač “Sarajeva“ i reprezentativac BiH. U igri je još nekoliko imena. Ponajprije Jusufa Pušine, nekadašnjeg predsjednika NS BiH, trenutačno savjetnika ministra MUP-a Muhidina Alića, koji se želi na velika vrata vratiti u NS BiH. Tu su još i načelnici sarajevskih općina Stari Grad i Novi Grad Ibrahim Hadžibajrić i Damir Hadžić, kao i Amar Arslanagić, sin direktora Bosnalijeka Edina Arslanagića.
Zanimljivo je da su se u cijelu priču oko rješavanja kadrovske križaljke uključili i navijači “Sarajeva“, ne oni najvatreniji sa tribina, nego nešto stariji okupljeni oko udruženja Bordo prijatelji 1946, kojim predsjedava
Benjamin Isović, sin poznatog pjevača Safeta Isovića. Isović mlađi je okupio zanimljivu ekipu suradnika, redom mladih, obrazovanih ljudi, uposlenih uglavnom u bankama i predstavništvima inozemnih kompanija koji žele potpuno reorganizirati klub i dovesti ga u stanje u kojem će poslovati po evropskim pravilima. Ova grupa imat će svoje kandidate na Skupštini kluba, a iako neće ponuditi niti jedno ime koje je “zvučno“ poput gore
spomenutih, jedini su koji imaju viziju i spremljen biznis plan reorganizacije kluba. Konačno, nimalo nevažna činjenica je da imaju podršku nekolicine ovdašnjih uglednih poslovnih ljudi koji će finansijski stati iza njihovog projekta.
Slobodna Bosna br. 688
suad_pitar je napisao/la:Zaboravite na Vuleta, vec je dogovorio sve za potpis sa borcem. Ostale neke sitnice da se dogovore, a nasi uhljupi neka se gone u tri picke materine.
Sad dobio poruku iz BL da je navodno potpisao neki predugovor, sad da li je tacno nisam ni ja siguran. Ja samo prenio ono sto sam dobio od lika koji je clan uprave Borca. Ne vidim razlog da mi laze.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacna ta informacija o Vuletu jer nigdje nije objavljeno da je presao u Borac?
Nek je potpisao pusti ga kraju boli nas briga za njimsuad_pitar je napisao/la:Sad dobio poruku iz BL da je navodno potpisao neki predugovor, sad da li je tacno nisam ni ja siguran. Ja samo prenio ono sto sam dobio od lika koji je clan uprave Borca. Ne vidim razlog da mi laze.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jel tacna ta informacija o Vuletu jer nigdje nije objavljeno da je presao u Borac?
UPRAVA NAPOLJE