I ja ih čekam 3+ na 90 kermi, padam sigurno.Otelo je napisao/la:Ajdeeeeee AZ, uvali taj gol
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Viole golllllllllllll
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Bit ce bolje sutra, nadam seFantasista je napisao/la:I ja ih čekam 3+ na 90 kermi, padam sigurno.Otelo je napisao/la:Ajdeeeeee AZ, uvali taj gol
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Fantasista
- Kontakt:
Hajde Alkmaar zabite kao Boga vas molim!!
-
- Kontakt:
ocajno drugo poluvrijeme alkmara,ali eto da makar utreht da gol pa da prodje ko ceka 3+
Djubrad jedna nizozemska.
*ebo vas Petar Pan
*ebo vas Petar Pan
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Mozel ta Fiorentina do gola ebenog
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
BAYERN MUNCHEN
nema sanse, sudija brutalno navlaci Interuvan gall je napisao/la:Mozel ta Fiorentina do gola ebenog
KLUB BEZ NAVIJAČA JE KLUB BEZ DUŠE I RESPEKTA!!!
-
- Kontakt:
jbg nije se imalo cemu nadati,az moze biti zadovoljan i sa bodom
Smiješno matere mi. Povedoše na početku odmah 4:1 i ovi ih nakantaše onda. Ccc.hoshafka je napisao/la:haha, evo i ja gledam, valjda uzmu ovaj peti setGoodison je napisao/la:Krv propiša da nategnem Paris- Narbonne 1 u odbojci.
1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
- Fantasista
- Kontakt:
E koga ja stavljam na listić, zadnju utakmicu čekam i yebaše me. Stoka holandska!

Jel mi može neko reći koliko je tačno bilo žutih? Na rezultatima stoji 6 i na lajvskoru stoji 6.

- Fantasista
- Kontakt:
U Premieru je 7 kartona, na rezulta.ti.com je 6.
-
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem da mi se ovo dešava života mi.
Zar je toliki problem upratiti te žute kartone? Yebem mater i rezultatima i lajvskoru
@subcoccinela : Hvala.

Zar je toliki problem upratiti te žute kartone? Yebem mater i rezultatima i lajvskoru

@subcoccinela : Hvala.

kako lijepo oboriše Budućnost i Paris Volley... najveći "ziceri" u oba sporta danas padoše i onda se pitaš šta igrat sutra
jaran mi na 2 tiketa čekao Budućnost više od 81,5 poen za lijepe pare, a oni šut za 3 poena imali 5/28
jaran mi na 2 tiketa čekao Budućnost više od 81,5 poen za lijepe pare, a oni šut za 3 poena imali 5/28

Eno sad su i na rezultatima stavili 7 žutih (Handanović) a na lajvskoru isto ima 7 samo je kod njih Matri požutio a wwin promjenio sa crvene na žutu boju listić.
Kakav cirkus!
Kakav cirkus!

Zadnja izmjena: Krokodil, dana/u 15 feb 2014, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.
kod ovihjuznoamerikanaca nigdje gola ni za lijeka 

Evo gola ali kontra favorita. Fluminense gubi.rammstein je napisao/la:kod ovihjuznoamerikanaca nigdje gola ni za lijeka
1922 & 1878
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
to sam zaobisaoGoodison je napisao/la:Evo gola ali kontra favorita. Fluminense gubi.rammstein je napisao/la:kod ovihjuznoamerikanaca nigdje gola ni za lijeka

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.