Nego steta sto ga Edin ne zabi danas. Nije jos zabio gola cini mi se Chelseau u zvanicnim utakmicama? Jest zabijao ljeti na prijateljskim u americi.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Edin Dzeko
Fight for every ball
Brilliant game today.. Next round FA Cup we r coming
Ko je na ekranu, nisam gledao od pocetka?sagitarius je napisao/la:Murga je napisao/la:Nisam gledao od samoga pocetka ako su govorili nesto za to, ali procitao sam "RACE...", tako da predpostavljam da je podrska protiv rasizma.InfernoSioux je napisao/la:DŽeko odličan, zagradi se ko tenk kad uzme loptu... prejak. Ona lopta je bila tako brza da je ni neka turbo brza grtalica ne bi mogla pokupiti i ugurati u gol.
I nisam upratio... šta im znače ovaj crni povez oko ruke ? Svi imaju izgleda, i sitijevi i čelzijevi igrači ? ?
Kakav rasizam ba..
Ma kakvi .. Onakav ubacaj zabiti, moras imati i nafake. Milner je, brate, ubacuje kao Salihovic, Avdija i R. Carlos zajedno. Katastrofa ..Chinaglia je napisao/la:ma izgubili bi oni vjerovatno i ovaj meč da je Mourinho naložio i pripremio ekipu kao za meč u PremiershipuChelsea je bio znatno lošiji nego na prethodnom meču, ali u svakom slučaju, neka su prošli, nadam se da će uzeti sve titule, osim LP, tu imam svog favorita
Edin odradio dobar meč, možda je mogao i zabiti na ono ubacivanje Milnera ako se ne varam, ali je činjenica i da je bio pokriven od dva igrača, a i na leđima je imao jednog, tako da, ne može mu se baš zamjeriti
ako Aguero ne bude spreman, očekujem da protiv Barce počnu Edin i Negredo, jer su obojica odlični finisheri i mogu zabiti par komada Barci sigurno, s obzirom na njihovu jako lošu odbranu i potenciju napada Man Cityja
Zamisli kolko je Dzeko jak, tri godine igra u EPL, nosa se sa kojekakvim medvjedima u odbrani i, hvala Bogu, nikad nije bio ozbiljno povrijedjen.Goalgetter je napisao/la:
Ovo je EPL.
Milnerov ubačaj je pravi otočki, jaka, oštra lopta, a ne kao u većini evropskih liga, pomaziš je kad ubacuješsamson je napisao/la:Ma kakvi .. Onakav ubacaj zabiti, moras imati i nafake. Milner je, brate, ubacuje kao Salihovic, Avdija i R. Carlos zajedno. Katastrofa ..
Jovetic je i u Italiji bio vise na bolovanju nego sto je igroMozambik je napisao/la:Zamisli kolko je Dzeko jak, tri godine igra u EPL, nosa se sa kojekakvim medvjedima u odbrani i, hvala Bogu, nikad nije bio ozbiljno povrijedjen.Goalgetter je napisao/la:
Ovo je EPL.
Eh, bas taj, normalan euro ubacaj Dzeki nedostaje ovdje. Dzeko uopste ne dolazi u priliku zabiti glavom. U ove tri sezone premalo. U ovoj ekipi ama bas niko to ne zna. Ja, kada vidim Kolarova kako trci u prazan prostor i priprema se uputiti loptu u 16, gledam kontra tribinu i koliko su ljudi bezbijedni. A, od njega bih i najvise ocekivao ...Chinaglia je napisao/la:Milnerov ubačaj je pravi otočki, jaka, oštra lopta, a ne kao u većini evropskih liga, pomaziš je kad ubacuješsamson je napisao/la:Ma kakvi .. Onakav ubacaj zabiti, moras imati i nafake. Milner je, brate, ubacuje kao Salihovic, Avdija i R. Carlos zajedno. Katastrofa ..pogledaj Lamparda ili Gerrarda i njihove centaršuteve, sve jaki i rezantni centaršutevi, a sad, to što Milner nije klasa kao njih dvojica, to je drugi par cipela
meni se lično Milner sviđa kao igrač .. ima svojih momenata kad zajebe, ali dosta više pozitivnih stvari, zato traje u Man Cityju i računaju na njega
osim u Man Cityju i Chelseaju, mislim da bi u svim ostalim ekipama u Premiershipu mogao igrati kao starter
Trenutno korisnika/ca: Benko123, dedo26, Homelander i 51 gost.