FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Tacno Rafko igra, a je.bo majku ni zutog da dobije, kamli crveni da malo pauzira 
- roy_makaay
- Kontakt:
Pojedini na ovom forumu kao da od jučer prate Bayern pa ne znaju kakav je Muller igrač.Nije on igrač za male utakmice i za lake golove
,al' kad je najviše potrebno u najtežim utakmicama, on se ukaže i uvalja koji gol.Vjerujem da će i ove sezone u k.o. fazi Lige Prvaka biti jedan od važnijih aktera.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- Bayern@heart
- Kontakt:
+1 i potpuni se slažem očekujem već da se takvo nešto desi već u srijedu protiv MKO iz Londona.roy_makaay je napisao/la:Pojedini na ovom forumu kao da od jučer prate Bayern pa ne znaju kakav je Muller igrač.Nije on igrač za male utakmice i za lake golove,al' kad je najviše potrebno u najtežim utakmicama, on se ukaže i uvalja koji gol.Vjerujem da će i ove sezone u k.o. fazi Lige Prvaka biti jedan od važnijih aktera.
Pizza kakav osjećaj za gol pokazao Javiju kako se daju golovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Generalka pred mikrokreditere uspjesno okoncana.
Rutinski odradjeno drugo poluvrijeme uz jedan postignut gol i nekoliko izrazitih prilika ali neiskoristenih.
Muller je totalno indisponiran. Forma mu je katastrofalna ali poznavajuci njega on ce se vratiti u formu vrlo brzo.
Rutinski odradjeno drugo poluvrijeme uz jedan postignut gol i nekoliko izrazitih prilika ali neiskoristenih.
Muller je totalno indisponiran. Forma mu je katastrofalna ali poznavajuci njega on ce se vratiti u formu vrlo brzo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pregazili smo Freiburg sa pola gasa,Martinez fula zicer na kraju ono je morao pogoditi zatvorenih očiju a šteta i za Robbena što nije krunisao solo akciju u prvom pol, baca ih Holanđanin ko čunjeve.
Šaćir pročepio, nadam se da ćemo od njega gledati bolje partije.Muller totalno van forme al' on obično proradi kad se najmanje nadaš.
Odličana uvertira pred meč sa MKO.
Šaćir pročepio, nadam se da ćemo od njega gledati bolje partije.Muller totalno van forme al' on obično proradi kad se najmanje nadaš.
Odličana uvertira pred meč sa MKO.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- el-fighter
- Kontakt:
I Freibrug lagano odradjen. Pep je malo odmorio igrace i to je dobro pred mec sa Arsenalom. Shaqiri danas pokazao dosta i opet skrenuo paznju na sebe, iako je u zadnje vrijeme bio totalno van forme. Pizzaro ne posustaje, steta je sto ce na kraju sezone najvjerovatnije otici.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
U drugom dijelu sezone 5 utakmica sa gol razlikom 15:1
Ove godine cemo unistit bundesku
Stigao sam odgledati zadnjih 20 minuta,drago mi je zbog Shaq-a,momak je veliki potencijal i steta sto nema vise mjesta za njega.
Stari vuk Pizzaro jos jednom pokazao da je majstor za postizanje golova,nemojte se iznenaditi ako nam donese prevagu u nekim utakmicama,kada udje sa klupe,pogotvo u LP
Stigao sam odgledati zadnjih 20 minuta,drago mi je zbog Shaq-a,momak je veliki potencijal i steta sto nema vise mjesta za njega.
Stari vuk Pizzaro jos jednom pokazao da je majstor za postizanje golova,nemojte se iznenaditi ako nam donese prevagu u nekim utakmicama,kada udje sa klupe,pogotvo u LP
- Centre forward
- Kontakt:
Hajmo slobodno reć' da bi i ovaj sastav u LP izbacio MKO, Jedinstvo i ostalu buraniju. Bayo ima najjači roster na Dunjaluku. Izlazi Roben ulazi Buyten zvani Diego Milito i to opet formacijski izgleda perfektno.
Duša me moja boli što Contento ne zabi maestralan pogodak. Šut'o je glavom k'o svojevremeno 'ernan Crespo al' u ključnom momentu izostade nafaka. Šteta,taj bi ga pogodak vinuo u zvijezde siguran sam. Al' s druge strane možda je i bolje, možda bi ga Pep nagradio nekim utakmicama kasnije a ja bi u suprotnom mor'o zaobić te tekme. Momak pati i loptu i sebe. Ness slično k'o Miler danas. Čovjek je na terenu bio k'o D. Velbek. Ipak će on svoju formu povratit' kad bude najviše trebalo, tamo nekad u maju u Portugalu aBd.
Švajniju fali utakmica u nogama, nema šaMse da počne meč u Londonu, al nadoći će i on. Valjda je Pep uvidio da su Martinez na šestici i na štoperu dva dijametralno suprotna insana i da će ubuduće Javi igrati tamo gdje je jedan od najboljih na svijetu ako ne i najbolji.
Svako ko je gled'o ovu tekmu danas mora da kaže da od prodaje Krossa nema ništa, taman da oni tamo nose džak para.
Kako mi je Bayo neobičan bez Bilala to je strahota. Eh što nije bar 5 godina mlađi.
Duša me moja boli što Contento ne zabi maestralan pogodak. Šut'o je glavom k'o svojevremeno 'ernan Crespo al' u ključnom momentu izostade nafaka. Šteta,taj bi ga pogodak vinuo u zvijezde siguran sam. Al' s druge strane možda je i bolje, možda bi ga Pep nagradio nekim utakmicama kasnije a ja bi u suprotnom mor'o zaobić te tekme. Momak pati i loptu i sebe. Ness slično k'o Miler danas. Čovjek je na terenu bio k'o D. Velbek. Ipak će on svoju formu povratit' kad bude najviše trebalo, tamo nekad u maju u Portugalu aBd.
Švajniju fali utakmica u nogama, nema šaMse da počne meč u Londonu, al nadoći će i on. Valjda je Pep uvidio da su Martinez na šestici i na štoperu dva dijametralno suprotna insana i da će ubuduće Javi igrati tamo gdje je jedan od najboljih na svijetu ako ne i najbolji.
Svako ko je gled'o ovu tekmu danas mora da kaže da od prodaje Krossa nema ništa, taman da oni tamo nose džak para.
Kako mi je Bayo neobičan bez Bilala to je strahota. Eh što nije bar 5 godina mlađi.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Sta reci Rutinski.Ne znam sta kritikujete martineza covjek je defanzivne prirode napadacke tehnike su strane ,istina moro je malo bolj pa i brze reagirati ali eto halalit cu mu ,superkup se ne zaboravlja
,roben isto promasio dobru priliku kao i onaj pokusaj glavom ,al je driblo danas ko lud da nije sta smrkno
,ostali manje vise svi na nivou,treba istaknuti takodje djerdana sa 2 potignut gola sto je dobro bar malo da mu vrati samopuzdanje jer u zadnje vrijeme mi i ne izgleda kao da puca od pomenutog al eto ,nekada kada mora brze reagirati ili probiti po strani jadnicak se sav spetlja i izgubi ko abdest ,ali nesporan je potencijal ,samo malo treba poraditi na psihologiji ,sve us vemu dobra tekma po njega .Ja umalo da zaboravim muliju pa sta reci svi vidimo da je van forme ,ali ovoga decak nikada ali bas nikada ne treba otpisati,kada treba bio je tu . 
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Centre forward je napisao/la:Hajmo slobodno reć' da bi i ovaj sastav u LP izbacio MKO, Jedinstvo i ostalu buraniju. Bayo ima najjači roster na Dunjaluku. Izlazi Roben ulazi Buyten zvani Diego Milito i to opet formacijski izgleda perfektno.
- anelbavarac
- Kontakt:
Tomica prop'o k'o zeton.
Valjda proradi ubrzo, a zasto to ne bi bilo protiv MKO.
Saćir pokazao da je "ziv", biće od tog malca nesto aBd.
Valjda proradi ubrzo, a zasto to ne bi bilo protiv MKO.
Saćir pokazao da je "ziv", biće od tog malca nesto aBd.
Šaćir dosta dobar, ali može to još bolje. Bilo je tu još kod njega netačnih pasova i nesigurnosti. Golovi će mu dati veće samopouzdanje, zaslužio je da zabije, trudi se. A koliki je potencijal to svi znamo.
Mnoštvo lijepih poteza je ukrasilo ovu utakmicu, slalom Robbena, po neka peta te sjajan gol, onako ukusan Pizarroa su samo neki od lijepih detalja koji su obilježili ovu utakmicu. Freiburg se čak i nije skroz povukao, pokušavao je ometat napade Bayerna u začetku, nisu loše igrali, a opet su bili bespomoćni.
I baš ste naopaki što kritikujete Rafinhu, čovjek posao odrađuje sjajno. Lahm u vezi isto je dobro rješenje. A što opet ne znači da ovo uvijek ovako mora biti, jer u određenim utakmicama je bolje da je Javi u vezi. Ali ja sam siguran da Javi na stoperu i Rafinha na beku, mogu biti po potrebi sjajni i u jačim utakmicama....
Mnoštvo lijepih poteza je ukrasilo ovu utakmicu, slalom Robbena, po neka peta te sjajan gol, onako ukusan Pizarroa su samo neki od lijepih detalja koji su obilježili ovu utakmicu. Freiburg se čak i nije skroz povukao, pokušavao je ometat napade Bayerna u začetku, nisu loše igrali, a opet su bili bespomoćni.
I baš ste naopaki što kritikujete Rafinhu, čovjek posao odrađuje sjajno. Lahm u vezi isto je dobro rješenje. A što opet ne znači da ovo uvijek ovako mora biti, jer u određenim utakmicama je bolje da je Javi u vezi. Ali ja sam siguran da Javi na stoperu i Rafinha na beku, mogu biti po potrebi sjajni i u jačim utakmicama....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:I baš ste naopaki što kritikujete Rafinhu, čovjek posao odrađuje sjajno. Lahm u vezi isto je dobro rješenje. A što opet ne znači da ovo uvijek ovako mora biti, jer u određenim utakmicama je bolje da je Javi u vezi. Ali ja sam siguran da Javi na stoperu i Rafinha na beku, mogu biti po potrebi sjajni i u jačim utakmicama....
ja mislim da rafko nema sta u jaci tekmama raditi na poziciji desnog beka ,sjeti se celsija kako su rafu vozali ,posebno hazard pri akciji gola toresa,onakve se greske ne samo protiv hibrdnog kluba,nego protiv bilo kojega jaceg kluba ne prastaju,istina on stvarno nije lose jer se ustalio za sada,a i super cup jeste bio kao neki stvarni pocetak sezone ,pa jos nije bio uhodan,ali opet sve to nekako drzim sa rezervom ,ipak sa lahmom to je puno puno sigurnije pa desna strana je skoro neprobojan bedem .
- schweinsteiger
- Kontakt:
Slazem se i ako Pep odluci da ga stavi od prve minute mislim da ce to biti greska.Centre forward je napisao/la: Švajniju fali utakmica u nogama, nema šaMse da počne meč u Londonu, al nadoći će i on.
U defanzivi je sjajan,ali predaja lopte nije na najvisem nivou.
Bolje da udje negdje oko 60. minute kada budemo vodili 0:4.
I sjajno mu stoji kapitenska.
Imam osjecaj da Robben zabija protiv vodenih pištoljčića.
Dante usao u golgetersku formu,zadnje 4 utakmice 3 gola.

I moram spomenuti onaj pas Pizzara za Shaqiria kod drugog gola,WOW
#miasanmia
- Centre forward
- Kontakt:
Pep lave ako dodjemo do situacije da igramo sa CSKA London ili neke malo jače ekipe nema teorije da Rafko igra bočnog. Nije Pep(ovaj originalni) sis'o veslo jbt.
. U tom slučaju stvari dolaze na svoje mjesto. Uostalom igrači poput naših Robena, Bilala, te Cristiana i Hazarda bi provozali sve bekove na svijetu sem Lama(a to Cristina zna najbolje) i Alabe, of kors 
@Švajni, slažem se apsolutno, tamo negdje oko 60 min, da stane na loptu. Kad je on u igri nekako sam duplo sigurniji.
@Švajni, slažem se apsolutno, tamo negdje oko 60 min, da stane na loptu. Kad je on u igri nekako sam duplo sigurniji.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Centre forward je napisao/la:Pep lave ako dodjemo do situacije da igramo sa CSKA London ili neke malo jače ekipe nema teorije da Rafko igra bočnog. Nije Pep(ovaj originalni) sis'o veslo jbt.. U tom slučaju stvari dolaze na svoje mjesto. Uostalom igrači poput naših Robena, Bilala, te Cristiana i Hazarda bi provozali sve bekove na svijetu sem Lama(a to Cristina zna najbolje) i Alabe, of kors
Ne bi bas reko sjeti se tekmi sa sitijem pa i cjele grupne faze ,domuza,leverkuzena,arsenal najvjerovatnije ce opet igrati beka mozda akone bude sve islopoplanu bude izmjenjen sto vraca lama na maticnu poz.kosto je sa celsijem bilo u superkupu.,pep je malo tvrdoglav njemu ovo pase sa rafom i lamom jer ham cjelu sezonu igraju na te dvije poziciji to on smatra da je ok ,a zna kakve su mogucnosti lama i na kojoj poziciji i na kojoj pruza naj.partije ,ali kao sto neko od forumasa rece ako je do sada funcionisalo sa rafom i tiagom i ostalim momcima koji su u zadnjih 4 ,5 tekmi igrali u prvih 11,pa i ranije drugu polovinu prvog djela sezone ja nisam protiv ako ce biti sve u korist ekipe naseg baye .Ali opet lahm je lahm na desnom boku.
Vidjet cemo kako ce stvari pep procjeniti
[youtube][/youtube]
- gerdmuller
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 0324_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- anelbavarac
- Kontakt:
Koliko se ocekuje nasih navijaca u srijedu?
- gerdmuller
- Kontakt:
Emirates ima kapacitet oko 60 000 mjesta ali gostujuci navijaci imaju pravo na samo 5% ulaznica.Jos je uprava Arsenala podigla cijenu za 30 eura za razliku od prosle sezone u nadi da ce mnogo nasih odustati zbog previsoke cijene ali se tada javlja uprava Bayerna sa priopcenjem:Bayern oduševljava svijet europskog nogometa ne samo izvanrednom igrom i postojanošću, nego i fantastičnom i vokalnom potporom svojih navijača.To je posebno pokazuje činjenica da veliki broj navijača prati Bayern i na gostujućim utakmicama. Treba biti jasno da takva odanost uključuje žrtvovanje vremena i novca. Stoga je Bayern odlučio subvencionirati ulaznice za gostujuću utakmicu protiv Arsenala".Uglavnom,ne brini,imat cemo domacinsku atmosferu u obje utakmiceanelbavarac je napisao/la:Koliko se ocekuje nasih navijaca u srijedu?
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
gerdmuller je napisao/la:Emirates ima kapacitet oko 60 000 mjesta ali gostujuci navijaci imaju pravo na samo 5% ulaznica.Jos je uprava Arsenala podigla cijenu za 30 eura za razliku od prosle sezone u nadi da ce mnogo nasih odustati zbog previsoke cijene ali se tada javlja uprava Bayerna sa priopcenjem:Bayern oduševljava svijet europskog nogometa ne samo izvanrednom igrom i postojanošću, nego i fantastičnom i vokalnom potporom svojih navijača.To je posebno pokazuje činjenica da veliki broj navijača prati Bayern i na gostujućim utakmicama. Treba biti jasno da takva odanost uključuje žrtvovanje vremena i novca. Stoga je Bayern odlučio subvencionirati ulaznice za gostujuću utakmicu protiv Arsenala".Uglavnom,ne brini,imat cemo domacinsku atmosferu u obje utakmiceanelbavarac je napisao/la:Koliko se ocekuje nasih navijaca u srijedu?
Stara vijest.