FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Stole iz Bora
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 09:24

Poslao sam jaranu u Novi Sad sms da mi javlja rezultat danasnje utakmice ako bude isao ili ako sazna bilo kako. Kaze da je pitanje da li ce se utakmica uopste odigrati jer je nocas palo dosta snijega a taj teren gdje treba da se igra (koristi ga neka ekipa iz dobro nizeg ranga takmicenja) vjerovatno nije u dobrim uslovima. U svakom slucaju, ako se bude igralo, javljat ce rezultat ili u toku utakmice ili kad se zavrsi.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 jan 2010, 09:43

Imacete i prijateljsku utakmicu u Medjugorju sa Slobodom :lol:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 09:55

slika

Post je sa nekog njihovog foruma a pisan je prije 10-ak minuta.
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 10:04

Stole iz Bora je napisao/la:Poslao sam jaranu u Novi Sad sms da mi javlja rezultat danasnje utakmice ako bude isao ili ako sazna bilo kako. Kaze da je pitanje da li ce se utakmica uopste odigrati jer je nocas palo dosta snijega a taj teren gdje treba da se igra (koristi ga neka ekipa iz dobro nizeg ranga takmicenja) vjerovatno nije u dobrim uslovima. U svakom slucaju, ako se bude igralo, javljat ce rezultat ili u toku utakmice ili kad se zavrsi.
Trebali su igrati na stadionu Vrbasa, koji nastupa u nizim ligama da ne bi ostetili teren na kom nastupa Vojvodina koji je u puno boljem stanju...Nije jos definitivno ali najvjerovatnije nista od tekme...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 10:04

Utakmica sa Vojvodinom je definitivno otkazana. Temperatura je dobro ispod nule a nemaju uslova ni za neki trening. Nastavak priprema obavit ce se u hotelu tako sto ce cumurati uz tople napitke i citanja dnevne stampe .. :roll:
AMAR OSIM

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 jan 2010, 10:11

ovo nam nije trebalo,moze se desiti da se ovakvo vrijeme zadrzi danima i to bi bio veliki,ogroman minus za tok priprema...nadam se da ce nasi potraziti drugo rjesenje i novu lokaciju ako vrijeme i dalje bude ovakvo...steta,sve je bilo dobro zamisljeno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

LJOZEMAN
Kontakt:

Post Postao/la LJOZEMAN » 27 jan 2010, 10:19

STA CEMO MI STO SMO KUPILI KARTE...Ehehehehheheeh :lol: :lol:

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 10:20

boccaccio je napisao/la:ovo nam nije trebalo,moze se desiti da se ovakvo vrijeme zadrzi danima i to bi bio veliki,ogroman minus za tok priprema...nadam se da ce nasi potraziti drugo rjesenje i novu lokaciju ako vrijeme i dalje bude ovakvo...steta,sve je bilo dobro zamisljeno
A mogla se cak pogledati i vremenska prognoza za ovaj period pa se prema tome odrediti mjesto odrzavanja priprema. Nesto juznije i malo toplije za prvi dio a onda nekad Vojvodina ali ...
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 10:29

boccaccio je napisao/la:ovo nam nije trebalo,moze se desiti da se ovakvo vrijeme zadrzi danima i to bi bio veliki,ogroman minus za tok priprema...nadam se da ce nasi potraziti drugo rjesenje i novu lokaciju ako vrijeme i dalje bude ovakvo...steta,sve je bilo dobro zamisljeno
Ma par dana nek rade na fizickoj spremi, malo pod balonom :D nek probaju otici na more par dana, onda par dana Sarajevo onda mogu u Medjugorje nije tako strasno jedino te utakmice, a ima jos mjesec dana do pocetka sezone

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 10:51

Mali problem predstavlja, vjerovatno, to sto su losi uslovi i za kondicione treninge zbog tih niskih temperatura i zaledjenih travnatih povrsina. Mozda bi mogli odraditi nesto pod balonom ili u nekoj sali ako bude praznih termina. Naci ce nesto Amar, pa nije djaba dole otisao ..
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 10:54

Stole iz Bora je napisao/la:Mali problem predstavlja, vjerovatno, to sto su losi uslovi i za kondicione treninge zbog tih niskih temperatura i zaledjenih travnatih povrsina. Mozda bi mogli odraditi nesto pod balonom ili u nekoj sali ako bude praznih termina. Naci ce nesto Amar, pa nije djaba dole otisao ..
Bas tako isao je u Sombor prije nego je ista dogovorio pogledao uslove pa uostalom i vojvodina trenira jos uvijek tamo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jan 2010, 12:10

Kako je rocky po snijegu kondiciju napucavao, e vala mogu i oni...jes da se onda nece znat dodati, al jbg sta da se radi...
Dobro rece boccacio, ovo nam bas nije trebalo...pile vidis da sam u pravu kada sam ti rekao sta oni misle o netu, umjesto da zguglaju prognozu, oni sada gule jabuke...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 27 jan 2010, 12:22

nista u teretane i u fitnes sale, nema odmaranja :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 12:24

Seyo_TM je napisao/la:Kako je rocky po snijegu kondiciju napucavao, e vala mogu i oni...jes da se onda nece znat dodati, al jbg sta da se radi...
Dobro rece boccacio, ovo nam bas nije trebalo...pile vidis da sam u pravu kada sam ti rekao sta oni misle o netu, umjesto da zguglaju prognozu, oni sada gule jabuke...
Aha internet sejtanska posla :D e **** ga mogli su nazvati i pitati za prognozu ubuduce ce mo se postarati i za to i iznijeti prijedloge gdje na pripreme.Ne da usranom do vode...Vise od svega me zanimao rezultat utakmice sa Vojvodinom

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 jan 2010, 12:36

Nikad nije kasno, ima jos nade za susret sa vojvodinom, ali domina...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 12:43

Seyo_TM je napisao/la:Nikad nije kasno, ima jos nade za susret sa vojvodinom, ali domina...
Ma bice nesto lakapo, ako se nisu uigrali u ovih proteklih pola godine kad ce onda, a ima jos mjesec do pocetka sezone.

BlueSharks
Kontakt:

Post Postao/la BlueSharks » 27 jan 2010, 12:54

Seyo_TM je napisao/la:Kako je rocky po snijegu kondiciju napucavao, e vala mogu i oni...jes da se onda nece znat dodati, al jbg sta da se radi...
Prvi put se slažem s tobom :roll: :?
Ako oni iz omladinskog pogonu treniraju i po duplo gorem vremenu, ne znam zbog čega oni profesonalci ne bih mogli. Ovo vrijeme je baš za kondicije. Treba ih Amar odvesti tamo gdje je najveći snijeg i opaliti jedan kondicioni, nema kraja dok sve ne utabaju ;) znam iz ličnog iskustva da je pun pogodak što se tiče kondicije ;)
Strauss Junior

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 27 jan 2010, 13:15

Koliko se sjecam da je Amar u jednom od prvih intervijua nakon okupljanja rekao da su svi igraci dobro radili u pauzi i da je fizicka sprema na zadovoljavajucem nivou a da ce na pripremama ODMAH poceti na radu sa loptom! E sad je taj plan malo u zastoju radi vremenskih uslova ..
AMAR OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jan 2010, 13:19

Stole iz Bora je napisao/la:Koliko se sjecam da je Amar u jednom od prvih intervijua nakon okupljanja rekao da su svi igraci dobro radili u pauzi i da je fizicka sprema na zadovoljavajucem nivou a da ce na pripremama ODMAH poceti na radu sa loptom! E sad je taj plan malo u zastoju radi vremenskih uslova ..
Tako je plavi11 u gorazdu je bio akcenat na fizicku spremu ovdje bi trebalo malo vise s loptom al sta je tu je..,

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 27 jan 2010, 13:28

Kad se sjetim prosle godine kad ih je hotic vodio u njemacku :D :D :D :D :D , uvijek se nasmijem, cirkus mrtvi od priprema

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino i 26 gostiju.