Odgođena utakmica.gaston je napisao/la:Naši U-21 su igrali tekmu veceras u Londonu protiv plavaca, pa javite rezultat
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
http://www.****.com/vesti/kakav ... fika/70677" onclick="window.open(this.href);return false;
@paradajz da ti ne pises za ove u Mozzartu

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- donCorleone1892
- Kontakt:
nema slavlja idemo po još jedan pogodak, znam šta mi je rekao čovjekfera je napisao/la:sta je hendersonu ?moj uzor-S.G je napisao/la:https://lh6.googleusercontent.com/-gMOI ... 00/LS7.gif
Reakcije Suareza i Gerrarda

http://www.lfc-balkan.com/2014/02/igrac ... is-suarez/
nznm jel ko postavljao, unaprijed se izvinjavam

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
prva sezona, a već 20 sekundi bio kapiten. #respect.
dobar,dobar.OTNYS_YNWA je napisao/la:prva sezona, a već 20 sekundi bio kapiten. #respect.
moram vas razocarati ja ocekujem pobjedu protiv arsenala sto znaci da cemo izgubiti

You are someone else I am still right here
Bolje da ti ništa ne očekuješfera je napisao/la:dobar,dobar.OTNYS_YNWA je napisao/la:prva sezona, a već 20 sekundi bio kapiten. #respect.
moram vas razocarati ja ocekujem pobjedu protiv arsenala sto znaci da cemo izgubiti

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
sutra laganica
- the scouser
- Kontakt:
S jedne strane na Emiratesu smo poslovično loši, s druge strane razbili smo ih prošle sedmice
. Meni je iskreno svejedno prošli mi u sljedeći krug ili ne, obje strane imaju svojih prednosti. Ako prođemo dalje na putu do kupa stoji pobjednik duela City-Chelsea, i možda Everton, uz naravno nas same
, tako da bi bilo lijepo uzeti prvi major trophy još od 2006.,dok ako ispadnemo, možemo osigurati LP sljedeće sezone bez većih problema nakon toliko dugo vremena.
Naravno, najljepše bi bilo da uspijemo oboje, ali ja jednostavno ne vjerujem našoj kratkoj klupi.

Naravno, najljepše bi bilo da uspijemo oboje, ali ja jednostavno ne vjerujem našoj kratkoj klupi.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Izgleda da samo Hendersona neće biti u timu.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Allen dakle od prveHenderson je napisao/la:Izgleda da samo Hendersona neće biti u timu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- Ponos Torina
- Kontakt:
Ako trebamo izgubiti neka to bude sutra u kupu,bolje tako nego da u ligi gubimo bodove...Gledajuci reakcije igraca sa prosle utakmice tu se moglo vidjeti koliko se ove sezone radi ozbiljno i koliko smo zeljni uspjeha..Nasi ce sigurno dati sve od sebe a rezultat valjda nece izostati. 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Kako tvrde švedski mediji, Tanković je dobio dvije ponude za dolazak iz Fulhama.
Liverpool je prvi klub koji je poslao ponudu za mladog bh. napadača, ali se potom u igru uključio i milanski Inter.
Inter je Tankoviću ponudio, navode švedski mediji, gotovo pa dvostruko veću platu od one koju ima sada u Fulhamu, pa je u ovom trenutku mladi napadač najbliži odlasku na Giusepe Meazzu.
Liverpool je prvi klub koji je poslao ponudu za mladog bh. napadača, ali se potom u igru uključio i milanski Inter.
Inter je Tankoviću ponudio, navode švedski mediji, gotovo pa dvostruko veću platu od one koju ima sada u Fulhamu, pa je u ovom trenutku mladi napadač najbliži odlasku na Giusepe Meazzu.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Da pogodim, izvor je fejsbuk?gaston je napisao/la:Kako tvrde švedski mediji, Tanković je dobio dvije ponude za dolazak iz Fulhama.

****/2014/02 ... onudu.htmlCarlo je napisao/la:Da pogodim, izvor je fejsbuk?gaston je napisao/la:Kako tvrde švedski mediji, Tanković je dobio dvije ponude za dolazak iz Fulhama.
po meni jako sigurno

Slažem se, djeluje kao veoma siguran izvorgaston je napisao/la:[url]http://zmajevibih7.****.com/2014/02/buduci-reprezentativac-bih-dobio-ponudu.html[/url]Carlo je napisao/la:Da pogodim, izvor je fejsbuk?gaston je napisao/la:Kako tvrde švedski mediji, Tanković je dobio dvije ponude za dolazak iz Fulhama.
po meni jako sigurno![]()

Šta je ovo, pratim preko 3 godine forum i uvijek se imalo šta pročitati, napokon se priključim i danima niko ništa? Otić ću ja ako smetam
. Ne mogu da vjerujem da se više piše ljeti kada nema apsolutno nikakvih dešavanja o nekim izmišljenim transferima i prepire oko gluposti nego sada kada ćemo imati 3 utakmice koje na neki način definišu sezonu u 8 dana-pogotovo kad se uzme u obzir da smo prve dvije dobili i način na koji smo to uradili...
Vidjeh sliku što je neki momak iz Bg uradio tetovažu, stavljam samo jer niko ništa ne piše, nemojte molim vas da pokrene ovo neke prepirke

Vidjeh sliku što je neki momak iz Bg uradio tetovažu, stavljam samo jer niko ništa ne piše, nemojte molim vas da pokrene ovo neke prepirke

Ja sam bio u Banovicima pa forumasima sa ove teme bilo dosadno.
A ljeti je uvijek rasprava o transferima i trenerima, za vrijeme losih rezultata je prepirka svaki dan a ovako nakon dvije pobjede i mjesta koji vodi u LP svima je dobro i svi se vole.
A ljeti je uvijek rasprava o transferima i trenerima, za vrijeme losih rezultata je prepirka svaki dan a ovako nakon dvije pobjede i mjesta koji vodi u LP svima je dobro i svi se vole.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Volim Liverpool ali ga ne volim ovoliko da ovako nesto sebi uradim 
Najiskrenije i najrealnije

Najiskrenije i najrealnije

Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
Odakle ti ta ideja ?LiverpoolREDS je napisao/la:http://www.****.com/vesti/kakav ... fika/70677
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.