Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
sta je ovo, necu trcanje u priroduSlobodas je napisao/la:

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
-
- Kontakt:
Ovo je zaista prelijep dres.Goalgetter je napisao/la:
2. garnitura Spanaca za SP2014. Jedni od rijetkih ovih novih adidasovih koji mi se fkt svidjaju. Dobro odradjeno.
Pretpostavljam da se i nama sprema nesto slicno, samo u nasim bojama naravno

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
evo jos nekoliko primjera koje je izradio adidas
http://www.mlssoccer.com/worldcup/2014/ ... d-cup-kits
Njemacka

Argentina

Rusija

http://www.mlssoccer.com/worldcup/2014/ ... d-cup-kits
Njemacka

Argentina

Rusija

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ovo nema veze sa bojama Spanije pa pazi logo savezaAmar Dzeko je napisao/la:Ovo je zaista prelijep dres.Goalgetter je napisao/la:
2. garnitura Spanaca za SP2014. Jedni od rijetkih ovih novih adidasovih koji mi se fkt svidjaju. Dobro odradjeno.
Pretpostavljam da se i nama sprema nesto slicno, samo u nasim bojama naravno

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Ne mogu da vjerujem da jos nisu izbacili dresove
Adidas je izbacio sve garniture za dresove koje su pravili. Nike i Puma nesto mute.

Adidas je izbacio sve garniture za dresove koje su pravili. Nike i Puma nesto mute.
At the end of the storm there's a golden sky..
4-IN-A-ROW
dugo to vec pise...emir_ je napisao/la:http://www.tsmplug.com/football/kits/wo ... 14-shirts/
skrolajte do nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ps Legea or Nike
Nasi nekako najtuznije izgledaju. Pored Irana. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pravi izbjeglički dresovi 

Al jedino nas dres na covjeku pa jel moramo u svemu bit izuzetak
A i ovaj neku facu slozio koda se naduvao prije slikanja. (bez uvrede, mozda je lik na forumu haha)

A i ovaj neku facu slozio koda se naduvao prije slikanja. (bez uvrede, mozda je lik na forumu haha)
Svidja mi se dres Nigerije, na ovim slikama.
- DonCorleone
- Kontakt:
Meni vise lici na covjeka koji je poranio pa mu se smucilosoxx je napisao/la:Al jedino nas dres na covjeku pa jel moramo u svemu bit izuzetak![]()

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Pozlilo čovjeku kad je vidio šta treba da obuče na sebe
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Kao da su 90te.19risha88 je napisao/la:Pravi izbjeglički dresovi
On je samo maskota ovog kao i dresDonCorleone je napisao/la:Meni vise lici na covjeka koji je poranio pa mu se smucilosoxx je napisao/la:Al jedino nas dres na covjeku pa jel moramo u svemu bit izuzetak![]()
A i ovaj neku facu slozio koda se naduvao prije slikanja. (bez uvrede, mozda je lik na forumu haha).

Prvi amidza bubi ga Tino Sven
- the scouser
- Kontakt:
Ovaj model za Legein dres izgleda ko da je inhaliro sintelan satima pred photoshooting
.

Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
- Kontakt:
Legea neće da raskine ugovor, tako da se sa Adidasom potpisuje 1. juna, jer ugovor traje do 31. maja. Živi bili pa vidjeli 

Navijati za sarajevo je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
u tom slučaju legeu nosimo na svjetskom, jer se dresovi moraju dostaviti par mjeseci prije, tako da molim sve sile da ne bude taj sličajsarajevskiPlavi je napisao/la:Legea neće da raskine ugovor, tako da se sa Adidasom potpisuje 1. juna, jer ugovor traje do 31. maja. Živi bili pa vidjeli
Jesi ti ikad čuo za predugovorsarajevskiPlavi je napisao/la:Legea neće da raskine ugovor, tako da se sa Adidasom potpisuje 1. juna, jer ugovor traje do 31. maja. Živi bili pa vidjeli

Mi smo ugovor mogli potpisati davno, samo se ti dresovi ne smiju prodavati u fan shopovima, niti se smiju nositi na utakmicama dok ne istekne aktuelni ugovor.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Blackwargreymon, CAGarfia, kakarut, UtdBiH21, zeljooo13, zikerrz21 i 40 gostiju.