Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Kad se Song vraca?
Hoce li uspjeti do vikenda?
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- jalehordas
- Kontakt:
trebo bi igrati za vikend protiv mancljubav je napisao/la:Kad se Song vraca?
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
ove naredne utakmice sve cete dobit po picki...
I to nam govori navijač Milana.Fak jeaA_d_0 je napisao/la:ove naredne utakmice sve cete dobit po picki...

Sad ozbiljno,idealno bi bilo u sljedece 4 tekme 12 bodova,a ja bih bio zadovoljan i sa 7-9 dok god ne izgubimo od Chelsea( malo teze,al' eto).Zaboravljate da mi do kraja imamo daleko lakši raspored jer se rjesavamo 3 najjača tima, a oni i dalje svi moraju međusobno igrat sto je veliki plus za nas.
Uz malo sreće do titule
-
- Kontakt:
ja mislim da ćemo vas mi dobit gabby i ashley će vas razvaliti onu zadnju ste nas dobile tek kad je fabre ušao,ali ovaj put ćemo i na to biti spremniCescinho4 je napisao/la:Iskreno, nece biti lako protiv Ville i tu bih bio zadovoljan i sa jednim bodom, a u ovim ostalim ocekujem sigurne pobjede
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Song se odmah vraća i nadamo se da će da igra protiv Manchestera a protiv Ville neće sigurno...ljubav je napisao/la:Kad se Song vraca?
Protiv Ville očekujem:
Almunia
Sanga Gallas Vermaelen Clichy
Denilson
Fabregas Rosicky
Theo Arshavin
Eduardo
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Hoćel' Nasri bit spreman za večeras ?
Bit će na klupi, zajedno sa bendtneromBosco je napisao/la:Hoćel' Nasri bit spreman za večeras ?
Oporavak Bandere je dobra vijest,ako bude u drugom nerijeseno mozemo ga ubacit umjesto Eduarda pa bi onda oni centarsutevi imali smisla.Bendtner je odlican,sjajno je otvarao prazno mjesto za nase veznjake prije ozljede, valjda ce tako i nastavit.
Hmm... Bedtner je prosjek igrača, hmm, nama treba samo najbolji a sad ga u napadu nemamo, RVP je ozlijeđen i to nam šteka. Wenger neće da troši, što ga razumijem u jednu ruku a u drugu on misli da nam ne treba jer nam je sredina perfektna i najbolja u EPL-u a među prve 3 u Europi...
Večeras mi moramo, jednostavno moramo bit perfektni na svim pozicijama i nedozvolit Villi da da gol... A ne sumnjam da Fabregas, Denilson, Rosicky, Arshavin, Theo...neće zabit bar jedan...
Večeras mi moramo, jednostavno moramo bit perfektni na svim pozicijama i nedozvolit Villi da da gol... A ne sumnjam da Fabregas, Denilson, Rosicky, Arshavin, Theo...neće zabit bar jedan...
Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu

- alan_kardec
- Kontakt:
GunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()
hehehehehehe
Izvini morao sam

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Slazi nesto, jesi l' musko il' nisi?GunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()
Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ostavi je. Jel volis Arsenal ili ne????ljubav je napisao/la:Slazi nesto, jesi l' musko il' nisi?GunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sad sam zabrinut.GunnerS je napisao/la:Ah, večeras Aston Villa - Arsenal a meni mala naredila da se vidimo... hebemu![]()

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma haj pustite cojka.
Gunners,brate,samo ozezi.
Arsenal ce ionako zijaniti.

Gunners,brate,samo ozezi.

Arsenal ce ionako zijaniti.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Hehe, jbg.ja bar priznam a pola vas ne smije to ni priznat...
Naravno, a Arsenal, ni u đep a bogam' samo iz đepa, a djevojka, hmm i iz đepa al bogami zadovoljstvo puno veće

Naravno, a Arsenal, ni u đep a bogam' samo iz đepa, a djevojka, hmm i iz đepa al bogami zadovoljstvo puno veće

Zato nades zenu koja voli fudbal i nemas tih problema. 

Blue is the color!
Turbofolk je moja furka!
Turbofolk je moja furka!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.