evo ballo kakva golčinaGazijaKalesija je napisao/la:Daj sad penal ybmmmmmmmmzgmiky je napisao/la:kakva je retardirana ekipa ovaj milan prestrašno, pa ne bi do ponedjeljka gol dali

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
evo ballo kakva golčinaGazijaKalesija je napisao/la:Daj sad penal ybmmmmmmmmzgmiky je napisao/la:kakva je retardirana ekipa ovaj milan prestrašno, pa ne bi do ponedjeljka gol dali
Maestro, ostavi gif ako naletiš, da se može furati po fbu.zgmiky je napisao/la:evo ballo kakva golčinaGazijaKalesija je napisao/la:Daj sad penal ybmmmmmmmmzgmiky je napisao/la:kakva je retardirana ekipa ovaj milan prestrašno, pa ne bi do ponedjeljka gol dali
Ipak mu je drugi meč u periodu nekom manjem od 20 h još je imao pa ne toliko i lagan meč protiv Bagdathisa koji je trajao oko sat i pol . Tako da i umor čini svoje .arelinho je napisao/la:Ima li neko da je stavio Hewita na listic kao ja ?
bit ce boljeMarley je napisao/la:
**** li mu pleme ono britansko kolonisticko
0-1 poluvrijeme, 1-2 kraj.Schneeler je napisao/la:jel moze neko da mi kaze rezultat prijateljske utakmice austria kapfenberg jbt nigde ne mogu naci,kolko je poluvreme zavrseno?
Imam ja,cekao u fiksu samo njeg,za 40 KM i frajer se 3 puta vraca u mec a ne moze slomiti krepanog Russela koji uzgred receno ima 118 kilograma i trci kao monfils,a na mrezi igra k'o Becker u najboljim danima,djecu mu **** u usta smrdljiva,dabogda ga snasla avionska nesrecaarelinho je napisao/la:Ima li neko da je stavio Hewita na listic kao ja ?
Ja ušao na live, vidim russel ima prednost brejka kod 2-4 čini mi se, hajd klepim na njeg, frajer 4-4, 4-5 russel i servira za meč, izgubi servis, na kraju opet imao servis za meč u tie breaku izgubi, baš je flopina, al' je Hewitt još gori...Kelner69 je napisao/la:Imam ja,cekao u fiksu samo njeg,za 40 KM i frajer se 3 puta vraca u mec a ne moze slomiti krepanog Russela koji uzgred receno ima 118 kilograma i trci kao monfils,a na mrezi igra k'o Becker u najboljim danima,djecu mu **** u usta smrdljiva,dabogda ga snasla avionska nesrecaarelinho je napisao/la:Ima li neko da je stavio Hewita na listic kao ja ?
A eto i 75 km nije mala stvar , dobro je pa je prošloAdmir_Sa je napisao/la:meni trebalo 4+ (a prvo bio stavio 3+) i 90min 2-1, ebem ja majke, familije, proklinjem sebe po 56778 put, pocnem ovde kukati pa opet prebacim na rezultate i nekako dodje, eto i mene sreca pogledala. al ne bi ja bio poseban da na tiketu nema neka odgodjena tekma kad mi je tiket dobitan, tako umjesto 120 dobijam oko 75 jer ovi hadalji welški ce tek igrati 25 februaraCiva je napisao/la:Hajde Helmond ili Oss samo jedan gol još
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.