Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

zgmiky
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 11:06

zgmiky je napisao/la:SKIJANJE, kombinacija muški

Kostelić 1. 6.00

Kostelić 1-3. 1.80

Za Ivicu je ovo sad ili nikad, ne ide ga ove sezone nikako, muči se ali svjetski kup mu je ionako služio samo da ostane u treningu da ne izgubi startne pozicije, u glavi mu je samo olimpijada i olimpijsko zlato koje toliko želi, odličan je bio na treningu spusta, jučer 11 sa relativno malim zaostatkom a danas još bolji šesti, slalom ionako omiljena mu disciplina i stazu postavlja njegov otac tako da mislim da će Ivica iskoristiti to barem za medalju a vjerujem da ide i po zlato, to je njegov veliki san i mogao bi ga i ostvariti sutra ujutro u Rusiji.
Kvota je fantastična i ja ću pokušati, a ako netko isprati sretno nam i sretno Ivica !!
Ivica je sedmi nakon spusta sa 93 stotinke zaostatka za vodećim Jansrudom koji nije slalomaš, niti jedan skijaš ispred Ivice nije slalomaš tako da je zlato nadomak ruke, obavljeno je pola posla a rekao bih i više, još slalom da odradi kako zna na stazi koju je postavio gips i eto povijesnog zlata za hrvatsko muško skijanje i naravno parice u džepenku :D ako je netko ispratio navijajmo skupa, op op op :D ajmo Ivicaaa !!

Willy
Kontakt:

Post Postao/la Willy » 14 feb 2014, 11:07

Berdych - Janowicz(s.t.) 14.2. 12:30 1 1,45
Kerber - Cetkovska 14.2. 13:30 2 4,00
Del Potro - Gulbis(9,5) 14.2. 14:00 Više 1,55
Janković - Kvitova(21,5) 14.2. 14:45 Više 1,75
Robredo - Haase 14.2. 18:00 1 1,40
Fognini - Andujar 14.2. 19:30 1 1,30

kvota: 28.63

j00k3r
Kontakt:

Post Postao/la j00k3r » 14 feb 2014, 11:10

jucer me zaebo tenis pichka im licka... :mrgreen:

danas takoder nista pretjerano, nema nest bas za jaci ulog pa se igram ovako:

slika

Murraya sam gledao jucer i muka ziva, frajer je ocajan dok s druge strane Cila puca od samopuzdanja, svaki udarac ide na misto gdje coek zeli, jeste ocajan medusobni omjer 1-9 za britanca ali zivota mi nije ovo ni priblizno dobar omjer kvote, klasicna navlakusa, mozda zviznem i single na Marina!

1860, deckici iz minena srca ti, ne igraju lose uopce al ih je i malo sreca ebavala, forma kako i sreca se vraca zadnjih par kola, domacini su inace domacinski prema njima, ljudi jos imaju realne sanse da ulove to misto za doigravanje i povratak medu eliti, veliki value, kao i Cila, nije to ta kvota!

Ibrahimovic, treba komentar?? 8-)

Dragovoljac daje gol Hajduku 1,85, pa ko tu koga?? Ja sam pogledao skoro svaku tekmu HNL-a ove sezone, Dragovoljac ako postoji kakva nagrada za najnesretniju ekipu u Europi ljudi bi je dobili, igraju bolje i od Dinama, Rijeke a pogotovo Hajduka :mrgreen: ali sreca im je qrac, pa nece u gol i jbga, kako to inace biva, protiv direktnih protivnika nece, kvota poraste, Hajduk vec godinama nije Hajduk, kada nitko ne ocekuje, Dragovoljac ce da im sprzi gol ako ne i dva jbte, Split vjerovatno ocajno vrime, ocajan teren, bljutava igra, vidim gol Dragovoljca samo tako, Hajduk moze da njih razvali ali to je onaj Hajduk, onaj mit o ekipi koja je nekada postojala i zvala se Hajduk, big fck'n value da ovi simpaticni gosti daju gol, jos kad pobjede zivot te ebo!!! :ugeek: :lol:

Al protiv Al-a, fakat nikada nisam pogledao niti jednu tekmu iz ovih liga ali kad je prvi Al domacin, uvik i jedni i drugi zavala po 2 gola, valjda ce i vcrs bar po 1, meni dosta a oni nek idu u Q! :mrgreen:

Helmond vs Oss = NIZOZEMCI, dosta! :lol:

Milan vs Bologna i kartoni, svidilo mi se ovo sta je kolega @Nexus isprica! :D

sretno i zivili! ;)

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 11:19

jedan teniski od mene za danas

Berdych T.-Janowicz J. -4.5 H2 1.45
Del Potro J.M.-Gulbis E. 1 1.30

Kohlschreiber P.-Sijsling I. 1.set -1.5 H2 1.65
3.11

Poljak servira odlično i teško će Berdych dobiti sa pet ili više gemova, mislim da ide barem jedan set u TB ako ne i oba tako da trebao bi proći i handicap od -3.5 po 1.80 a kamoli ovaj od 4.5.
Argentinac bi trebao lagano dobiti ovog napuhanog. umišljenog kvazi tenisača Gulbisa i vjerujem da i hoće jer servira dobro i mislim da latvijac neće imati niti jednu break loptu.
Domaći pulen Igor Sijsling servira odlično i igra jako dobro, vrlo je eksplozivan i napada svaku lopticu tako da ne vidim kako nijemac može dobiti prvi set sa dva razlike, ako ga i dobije uopće a mislim da neće jer Sijsling po meni uzima prvi set.

Eto toliko od mene za sada, radne obaveze :D pa sretno ako netko isprati, trebalo bi proći
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 feb 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 11:33

Marin Ćilić-Andy Murry 1 3.00, 2-0 Marin 4.50

ovo moram uzeti, bezobrazno velika kvota na MArina koji igra jako dobro, sigurno i nije izgubio još ni seta ni na ovom turniru ni u Zagrebu, vrlo je miran i strpljiv i može dobiti škota, neću reći iznenaditi jer po meni nije nikakvo iznenađenje da ga pobjedi, Murrax izgleda jako loše, blijedo i još nije onaj pravi nakon ozljede, kvota za probati u singlu svakako na pobjedu i probati na Marinovu pobjedu bez izgubljenog seta.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 14 feb 2014, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 14 feb 2014, 13:28

http://prntscr.com/2sd2d4" onclick="window.open(this.href);return false;
3/10

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 13:44

Imal ko kakvih prijedloga za ove strelce kosarke :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 14 feb 2014, 14:00

zgmiky je napisao/la:Marin Ćilić-Andy Murry 1 3.00, 2-0 Marin 4.50

ovo moram uzeti, bezobrazno velika kvota na MArina koji igra jako dobro, sigurno i nije izgubio još ni seta ni na ovom turniru ni u Zagrebu, vrlo je miran i strpljiv i može dobiti škota, neću reći iznenaditi jer po meni nije nikakvo iznenađenje da ga pobjedi, Murrax izgleda jako loše, blijedo i još nije onaj pravi nakon ozljede, kvota za probati u singlu svakako na pobjedu i probati na Marinovu pobjedu bez izgubljenog seta.
Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve. :arrow:
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 feb 2014, 14:29

Grokok je napisao/la:

Ma buraz nema šanse. Koliko god je Marin u formi, ne može on s Andy nema šanse. Mislim može se lupati, pa ako prođe, prođe, ali šanse su nikakve. :arrow:
+1

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 14 feb 2014, 14:30

Papaniko.K(-9,5+)-Bar-Mil 1,85 manje
U zadnje dvije godine u EL niti jednom u tri utakmice za redom nije išao preko ove granice,a s obzirom da je u zadnje dvije utakmice protiv Unicaje i Panathinaikosa zabijao 12 i 14,ne vjerujem da će prvi put u karijeri treću utakmicu za redom prebaciti ovu granicu jer večeras Barcu očekuje susret gdje su veliki favoriti i Papanikolau bi trebao dobiti nešto manju minutažu,jer kad god je zabijao preko 10 koševa to su sve bili neizvjesni susreti u kojima je imao preko 60% šuta.
SRETNO.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 14 feb 2014, 14:57

Grokok je napisao/la:

ma buraz nemrem slona pogodit, sve mi izmiče za malo ili ode debelo u krasan klinac tako da udarajte samo kontru i prolazite, ja sam igrao na Marina zbog trenutnog stanja na terenu, naravno da je škot bolji igrač i da je onaj pravi Marin mu ne bi mogao ništa ovako me ne bi iznenadilo da izgubi Škot, no kažem samo udarajte kontru i eto love i hvala na mišljenju, cijeni se to ;) živ mi bio ti i drug krmpotich i sretno nam svima danas

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 feb 2014, 15:10

- Club Brugge 1, 1,50 (rijeci su suvisne, drugi su na tabeli i veliki su favoriti, protiv osrednjeg Kortrijka koji igra toplo hladno bez velikih ambicija kluba.)
- Dijon - CA Bastia(d/n) NE 1,65 (Bastija je najlosiji klub francuske druge lige, dali su 12 golova u 23 utakmice sto dovoljno govori i njihovoj (ne)efikasnosti, tesko ce moci veceras do gola protiv dobrog Dijona)
- Hajduk - Hrv.Dragovoljac 1 1,20 (Hajduk ovo uzima lagano, sto bi se reklo, domacinski bez problema.)
- Kohlschreiber - Sijsling 1 1,65 (Previsoka kvota na sjajnog njemca koji ce ovo uzeti bez problema.)
- A.Radwanska - Wickmayer 1 1,15 (Bez problema uzima ovo Poljakinja.)
- Paris SG - Valenciennes 1 1,15 (Rijeci su suvisne)
- Milan - Bologna 1 1,35 (Ako sad ne pobjede nece nikad)
- A.Murray - Čilić(22,5) VIŠE 1,75 (Murray los, Cilic izuzetno dobar, vrlo vjerovatno 3 seta i velika borba)

Kvota 15,31

Petak je uvjek nekako mi bio najdrazi dan za kladjenje, uvjek nekako bude minimalno iznenenadjenja, za razliku od subote gdje bude potop svaki vikend obavezno. ;)
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 14 feb 2014, 15:15, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Prisoner
Kontakt:

Post Postao/la Prisoner » 14 feb 2014, 15:12

Prisoner je napisao/la:Teletović ispod.
Teška srca se zeleni.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 feb 2014, 15:30

Ferrer D.(h-6,5)-Ramos Al. 2 @ 1,40
- Ferrer u prva dva meča dobio po 7:6 ; 6:4, i nije to još ta igra kao nekad, Ramos jucer izbacio Volandria 6:2 ; 6:1, treblo bi biti 6:3 ; 6:2 za Ferrera u što baš nevjerujem.
KarlovićI(1.s10,5)-Sock J. više @ 1,60
- Kad dr.Ivo igra, u 90% slučajeva je to 7:5 ili 7:6, tako da ne treba previše pisati, 4/5 mečeva prolazi više od 10,5, ako se ne varam od zadnjih 8 mečeva Ivo je 7 išao više od 10,5

Nekako sam dosta uvjeren u ovo, ali vidjet cemo :D
Kvota 2,24.

HaHu1x2
Kontakt:

Post Postao/la HaHu1x2 » 14 feb 2014, 15:46

U zadnja dva dana pogadjao kvotu 1,6 i zaradio nesto para, valjda se nastavlja tradicija.
Milan 1, PSG 1

Moram igrati na Milan jer je to sada drugi tim, puno su me puta oborili ove sezone, ali jednostavno moram ih uzeti. Tek sada ocekujem prave igre Balotelija jer je shvatio da ima konkurenciju.

PSG je u zadnje 3 utakmice imao dva kiksa, moraju iskoristiti izostanak Falcaa i odmaci se Monacu, puno su kvalitetniji od gosta.

Sretno, pokusajte Baloteli gol po kvoti 1,60 .
B-I-R !

SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !

jopaa7
Kontakt:

Post Postao/la jopaa7 » 14 feb 2014, 16:38

jopaa7 je napisao/la:Ferrer D.(h-6,5)-Ramos Al. 2 @ 1,40
- Ferrer u prva dva meča dobio po 7:6 ; 6:4, i nije to još ta igra kao nekad, Ramos jucer izbacio Volandria 6:2 ; 6:1, treblo bi biti 6:3 ; 6:2 za Ferrera u što baš nevjerujem.
KarlovićI(1.s10,5)-Sock J. više @ 1,60
- Kad dr.Ivo igra, u 90% slučajeva je to 7:5 ili 7:6, tako da ne treba previše pisati, 4/5 mečeva prolazi više od 10,5, ako se ne varam od zadnjih 8 mečeva Ivo je 7 išao više od 10,5

Nekako sam dosta uvjeren u ovo, ali vidjet cemo :D
Kvota 2,24.
Ipak prvi par ostaje, a umjesto drugog, odlucio sam se na ovu varijantu

Karlović I.(h-3,5)-Sock J. 2 @ 1,40
- Nevjerujem da ce Karlović dobiti sa 7:5 ; 7:5 ili kako više, u slucaju da se prvi set i zalomi nekako 6:4 iil 4:6, vjerujem da je ovo bolja opcija

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 14 feb 2014, 17:54

tillman je napisao/la:Sutra kombinacija muški; probati na Zrnčić Dima da osvaja medalju... pošto će Ante Kostelić postavljati slalomsku stazu, očekuje se veliki broj izletanja, i Pinturault i Ligety su skloni izlijetanju u slalomu, a Zrnčić može solidno odraditi vožnju slaloma, što bi moglo vrlo lako moglo biti dovoljno i za medalju

kvota je 6.00 u premieru
nek su se on i ivica spustili kao pravi spustaši... umjesto da se "bace na glavu" oni išli lagano...

Iskodee
Kontakt:

Post Postao/la Iskodee » 14 feb 2014, 18:23

Ingolstadt - Munich 1860 2
Mainz - Hannover 1

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 14 feb 2014, 18:42

slika

Kolega već ranije napisao analizu za Milan, sudi Bergonzi koji im je nedavno sudio bas na San Siru gdje Milan nije mogao prismrditi Veroni do zadnjih 5,6 minuta kada im je poklonio penal. Zasto ujedati ruku koja te mije, ajmo jos jedan pa ce tata Berlusconi to obilato nagraditi. PSG se inace pati protiv ovih davljenika, protiv Ajaccia su imali preko 30 suteva u okvir gola i zavrsilo je 0:0. Neka bude penal koji im btw nije sviran dugo i svakako ko drugi nego čika Ibra :D :D :D

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.