jucer me zaebo tenis pichka im licka...
danas takoder nista pretjerano, nema nest bas za jaci ulog pa se igram ovako:
Murraya sam gledao jucer i muka ziva, frajer je ocajan dok s druge strane Cila puca od samopuzdanja, svaki udarac ide na misto gdje coek zeli, jeste ocajan medusobni omjer 1-9 za britanca ali zivota mi nije ovo ni priblizno dobar omjer kvote, klasicna navlakusa, mozda zviznem i single na Marina!
1860, deckici iz minena srca ti, ne igraju lose uopce al ih je i malo sreca ebavala, forma kako i sreca se vraca zadnjih par kola, domacini su inace domacinski prema njima, ljudi jos imaju realne sanse da ulove to misto za doigravanje i povratak medu eliti, veliki value, kao i Cila, nije to ta kvota!
Ibrahimovic, treba komentar??
Dragovoljac daje gol Hajduku 1,85, pa ko tu koga?? Ja sam pogledao skoro svaku tekmu HNL-a ove sezone, Dragovoljac ako postoji kakva nagrada za najnesretniju ekipu u Europi ljudi bi je dobili, igraju bolje i od Dinama, Rijeke a pogotovo Hajduka

ali sreca im je qrac, pa nece u gol i jbga, kako to inace biva, protiv direktnih protivnika nece, kvota poraste, Hajduk vec godinama nije Hajduk, kada nitko ne ocekuje, Dragovoljac ce da im sprzi gol ako ne i dva jbte, Split vjerovatno ocajno vrime, ocajan teren, bljutava igra, vidim gol Dragovoljca samo tako, Hajduk moze da njih razvali ali to je onaj Hajduk, onaj mit o ekipi koja je nekada postojala i zvala se Hajduk, big fck'n value da ovi simpaticni gosti daju gol, jos kad pobjede zivot te ebo!!! :ugeek:
Al protiv Al-a, fakat nikada nisam pogledao niti jednu tekmu iz ovih liga ali kad je prvi Al domacin, uvik i jedni i drugi zavala po 2 gola, valjda ce i vcrs bar po 1, meni dosta a oni nek idu u Q!
Helmond vs Oss = NIZOZEMCI, dosta!
Milan vs Bologna i kartoni, svidilo mi se ovo sta je kolega @Nexus isprica!
sretno i zivili!