FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

themaniaks
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la themaniaks » 13 feb 2014, 23:34

SaltCityAttack je napisao/la:dobar je bio u zelji igrao je fino..za ovu ligu je betom
lazes da si to rekao :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 13 feb 2014, 23:37

Dobar je redjepi za ove lige realno najbolji u travniku bio lani a kakav je u pazaru bio nemam pojma mi i vi smo najaci u proljetnom dijelu tako igracki tako organzacijski i sad je na nama navijacima da svoje odradimo na tribinama lp iz sehera
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 13 feb 2014, 23:46

themaniaks je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:dobar je bio u zelji igrao je fino..za ovu ligu je betom
lazes da si to rekao :D

pa evo naleti na neka dva video materijala mu vidim da je tu odigrao dosta dobro..hocu reci da je za ovu ligu sigurno dobar igrac
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 14 feb 2014, 00:22

za druge lige bi trebao biti dobar :D Ja ga u Zelji nikad nisam gotivio i vecinom je na klupi bio al od tad je sigurno napredovao igrao je ja mislim u karlovcu jedno vrijeme i kako se sjecam da je zabio koji go i onda valjda u pazaru pa u travniku,al cim ga je ciro doveo mora da zna nesto sa loptom :D
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 feb 2014, 00:25

themaniaks je napisao/la:za druge lige bi trebao biti dobar :D Ja ga u Zelji nikad nisam gotivio i vecinom je na klupi bio al od tad je sigurno napredovao igrao je ja mislim u karlovcu jedno vrijeme i kako se sjecam da je zabio koji go i onda valjda u pazaru pa u travniku,al cim ga je ciro doveo mora da zna nesto sa loptom :D
Iskreno ja mislim da Ciro za njega nije nikad cuo, kao ni za vecinu ovih pojacanja koja su dosla.
Njega je Husara doveo kao i vecinu ovih igraca.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 14 feb 2014, 00:29

klasik je napisao/la:
themaniaks je napisao/la:za druge lige bi trebao biti dobar :D Ja ga u Zelji nikad nisam gotivio i vecinom je na klupi bio al od tad je sigurno napredovao igrao je ja mislim u karlovcu jedno vrijeme i kako se sjecam da je zabio koji go i onda valjda u pazaru pa u travniku,al cim ga je ciro doveo mora da zna nesto sa loptom :D
Iskreno ja mislim da Ciro za njega nije nikad cuo, kao ni za vecinu ovih pojacanja koja su dosla.
Njega je Husara doveo kao i vecinu ovih igraca.
Ako se dobro sjecam Ciro je vodio reprezentaciju BIH 2009, kada je Redepci igrao u Zelji. Dosta puta je Ciro bio na Grbavici, pa eto, mozda nesto znaci podatak.

Mozda momka zna od ranije.

Ja se sjecam momka kada je jos igrao u Sarajevskoj Bosni, bio je talenat. Isao je sa njima na Gothia Cup, u generaciji Bosne koja je igrala finale istok kupa. (naravno, rijec je o mladim kategorijama vrlo poznatog takmicenja) U Zelji se nikada nije uspio nametnuti ..

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 feb 2014, 00:34

Ma kako god pomoci ce nam u vezi sigurno trebamo ga :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 feb 2014, 00:48

hehe nisam nezadovoljan :P

vidjet cemo, to je profil igraca koji nam treba..taj ofanzivni vezni-playmaker..i trazio se takav igrac jos od poluvremena tekme sa Banovicima, iskocio Travancic- nije se uspjelo, sad se pojavio Redzepi i potpisao..

za druge lige je sigurno dobar, igrao je u Travniku prosle sezone, prije toga mislim u NP, ali sad zadnju polusezonu mislim da nije odigrao niti jedne utakmice za NP tako da ce mu sigurno trebati malo vremena da udje u formu..imaju jos mjesec da ga spreme , da odigra par utakmica pa cemo vidjeti..po imenu jeste sigurno pojacanje za druge lige, sad sta ce pokazati na terenu kad ga Ciro spremi ostaje da se vidi..

steta za Cejvana inace bi sa Redzepijem imali kompletiranu ekipu bar na papiru na svim pozicijama..sto se tice odlazaka vjerovatno ce se jos neko prepast konkurencije, ne sumnjam ja u to..vjerovatno ce se na kraju ostati sa 18-20 igraca ali u koje se mozes maksimalno pouzdati u svakom momentu.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 14 feb 2014, 01:30

s obzirom da igramo ligu kakva jeste,na papiru imamo super mocnu ekipu koja bi trebala,kod kuce,pregaziti sve redom,u gostima,donijeti barem,4,5 pobjeda i to je to...premjer liga...
valjda ih ciro psihicki spremi za gostovanja,jer ovo dosad je bilo dno dna vec godinama....kod kuce sigurno nebi trebali prosuti ni bod...popunjeni smo na svim pozicijama,sto je velika prednost
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 14 feb 2014, 10:14

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

potez kola:

[youtube][/youtube]

za ovu ligu momak je beton ;)
Pobjeda je bolja od orgazma!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 feb 2014, 10:23

klasik je napisao/la:
zlajci je napisao/la:slika
Jel ovo druzenje samo za članove UG il mozemo i mi koji nismo clanovi udruzenja prisustvovat ?
Mi smo otvorenih vrata za sve 8-)

Naravno da je otvorenog tipa! ;)
Imamo crveno-crno pivo 8-)
tuzlanska Sloboda

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 14 feb 2014, 10:26

Mislim da je Čejva skontao da će biti klupa i da je zbog toga potražio drugi angažman.
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 14 feb 2014, 13:34

odlicna stvar je dovodjenje ovog Redzepija prvo sam pomislio da se radi o Sakiru Redzepiju (zbog odlaska Cejvana) koji je igrao kod nas stopera dok nam je Sica bio sportski direktor al sad vidim da je to veznjak! Ceva se zasitio Slobode a i Sloboda njega tako da nismo puno na gubitku jer momak je mogao dati barem 3 gola iz prekida prvu polusezonu (prvo mi pada na pamet Bratstvo kup) kao sto bi to Gojkovic uradio medjutim slab on to radi, ni u defanzivi nije bio nesto posebno kriv je za par golova (protiv Branitelja najvise boli) tako da je logicno da Moranjkic ima prednost! naci jednog stopera koji nije skup da moze ulaziti s klupe i to je to 8-)
Sloboda Tuzla

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 14 feb 2014, 22:38

ĆEJVANE AKO VOLIŠ SLOBODU;A ZNAM KOLIKO SI DAO ZA NJU;OGLASI SE MOLIM TE ,I RECI KO TI NIJE DAO DA IGRAŠ:

Svašta sam čuo,i ako je pola istina ,onda neka vam je svima načast .Ja bih se bojao umrijeti, da sam na vašem mjestu -stručni štabu,zajedno sa menadžerom kluba.Volio bih da ovo što sam saznao nema veze sa istinom,ali prvenstvo će pokazati radi kojih naše dijete-reprezentativac seli na klupu,ili nema mjesta u ekipi,

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 feb 2014, 22:46

joksimovic je napisao/la:ĆEJVANE AKO VOLIŠ SLOBODU;A ZNAM KOLIKO SI DAO ZA NJU;OGLASI SE MOLIM TE ,I RECI KO TI NIJE DAO DA IGRAŠ:

Svašta sam čuo,i ako je pola istina ,onda neka vam je svima načast .Ja bih se bojao umrijeti, da sam na vašem mjestu -stručni štabu,zajedno sa menadžerom kluba.Volio bih da ovo što sam saznao nema veze sa istinom,ali prvenstvo će pokazati radi kojih naše dijete-reprezentativac seli na klupu,ili nema mjesta u ekipi,
Mislim da bi trebo malo objasnit ovako "teske" rijeci.

I ja znam da je Cejvan nekad davno imo ugovor sa Husarom, pa ga ovaj izradio i onda ga Cejvan odyebo, ako je to u pitanju onda to treba javno rec.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 feb 2014, 11:01

Dobrodošli kući!

slika

Naši prvotimci, nakon dvosedmičnih priprema u Sloveniji, vratili su se kući!

Crveno - crni su u Deželu otputovali 1. februara gdje su odigrali pet kontrolnih mečeva. Prema riječima Denisa Karića, prvog asistenta Miroslava Ćire Blaževića, ekipa je imala dobre uslove za rad, a kada je u pitanju uigravanje tima, evidentan je napredak.

"Sigurno da tu još ima prostora za razvoj, ali mislim da će do početka prvenstva sve leći na svoje", istakao je Karić.

Napomenimo da u autobusu kojim su naši prvotimci doputovali kući nije bilo Ćire Blaževića. On je ostao u Medulinu gdje je pratio utakmicu bihaćkog Jedinstva i Kopra koju su naši rivali iz lige okončali u svoju korist rezultatom 3:0.

Crveno - crni su dobili slobodan vikend, a Blažević je nastavak rada zakazao za ponedjeljak kada će sa početkom od 10:00 sati naši prvotimci imati trening na Tušnju. Već u utorak (18. februar) će na pomoćnom stadionu odmjeriti snage sa Slogom iz Simin Hana.

fksloboda.ba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 15 feb 2014, 11:35

kad će kod nas prijateljske, da se to malo pogleda :D kad nam gostuje Mladost, ovo protiv Sloge se i ne isplati gledat' :D

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 15 feb 2014, 16:59

Todorović, Muminović i Suljić pozvani na reprezentativna okupljanja

slika

Sakib Malkočević i Zoran Erbez, selektori U17 i U15 reprezentacija BiH, objavili su spiskove fudbalera koji su pozvani na reprezentativna okupljanja.

Na spisku kadetske selekcije koja pripreme započinje 17. februara našla su se i naša dva fudbalera: golman Azir Muminović i desni bek Darko Todorović.

Zoran Erbez, selektor U15 reprezentacije BiH na spisak igrača uvrstio je našeg napadača Amara Suljića. Ova selekcija pripreme započinje 21. februara.

fksloboda.ba

djulba
Kontakt:

Post Postao/la djulba » 16 feb 2014, 16:59

šta je ovo niko ništa ne piše.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 16 feb 2014, 17:09

djulba je napisao/la:šta je ovo niko ništa ne piše.

nema nikakvih novosti,osim što sutra stiže novo pojačanje ..ili je zatišje pred buru :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.