lazes da si to rekaoSaltCityAttack je napisao/la:dobar je bio u zelji igrao je fino..za ovu ligu je betom

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
lazes da si to rekaoSaltCityAttack je napisao/la:dobar je bio u zelji igrao je fino..za ovu ligu je betom
themaniaks je napisao/la:lazes da si to rekaoSaltCityAttack je napisao/la:dobar je bio u zelji igrao je fino..za ovu ligu je betom
Iskreno ja mislim da Ciro za njega nije nikad cuo, kao ni za vecinu ovih pojacanja koja su dosla.themaniaks je napisao/la:za druge lige bi trebao biti dobarJa ga u Zelji nikad nisam gotivio i vecinom je na klupi bio al od tad je sigurno napredovao igrao je ja mislim u karlovcu jedno vrijeme i kako se sjecam da je zabio koji go i onda valjda u pazaru pa u travniku,al cim ga je ciro doveo mora da zna nesto sa loptom
Ako se dobro sjecam Ciro je vodio reprezentaciju BIH 2009, kada je Redepci igrao u Zelji. Dosta puta je Ciro bio na Grbavici, pa eto, mozda nesto znaci podatak.klasik je napisao/la:Iskreno ja mislim da Ciro za njega nije nikad cuo, kao ni za vecinu ovih pojacanja koja su dosla.themaniaks je napisao/la:za druge lige bi trebao biti dobarJa ga u Zelji nikad nisam gotivio i vecinom je na klupi bio al od tad je sigurno napredovao igrao je ja mislim u karlovcu jedno vrijeme i kako se sjecam da je zabio koji go i onda valjda u pazaru pa u travniku,al cim ga je ciro doveo mora da zna nesto sa loptom
Njega je Husara doveo kao i vecinu ovih igraca.
Mi smo otvorenih vrata za sve
Mislim da bi trebo malo objasnit ovako "teske" rijeci.joksimovic je napisao/la:ĆEJVANE AKO VOLIŠ SLOBODU;A ZNAM KOLIKO SI DAO ZA NJU;OGLASI SE MOLIM TE ,I RECI KO TI NIJE DAO DA IGRAŠ:
Svašta sam čuo,i ako je pola istina ,onda neka vam je svima načast .Ja bih se bojao umrijeti, da sam na vašem mjestu -stručni štabu,zajedno sa menadžerom kluba.Volio bih da ovo što sam saznao nema veze sa istinom,ali prvenstvo će pokazati radi kojih naše dijete-reprezentativac seli na klupu,ili nema mjesta u ekipi,
djulba je napisao/la:šta je ovo niko ništa ne piše.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.