Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Prisoner
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Prisoner » 13 feb 2014, 22:12

Teletović ispod.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 13 feb 2014, 22:16

Prisoner je napisao/la:Teletović ispod.
nikad u zivotu

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 feb 2014, 22:16

Prisoner je napisao/la:Teletović ispod.
uh, rutavno je to Bogami. Prvo što je vec zadnje dvije hajmo reci išao preko, a zadnju protiv Bullsa je isto išao preko.

tillman
Kontakt:

Post Postao/la tillman » 13 feb 2014, 22:17

Sutra kombinacija muški; probati na Zrnčić Dima da osvaja medalju... pošto će Ante Kostelić postavljati slalomsku stazu, očekuje se veliki broj izletanja, i Pinturault i Ligety su skloni izlijetanju u slalomu, a Zrnčić može solidno odraditi vožnju slaloma, što bi moglo vrlo lako moglo biti dovoljno i za medalju

kvota je 6.00 u premieru

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 feb 2014, 22:19

tillman je napisao/la:Sutra kombinacija muški; probati na Zrnčić Dima da osvaja medalju... pošto će Ante Kostelić postavljati slalomsku stazu, očekuje se veliki broj izletanja, i Pinturault i Ligety su skloni izlijetanju u slalomu, a Zrnčić može solidno odraditi vožnju slaloma, što bi moglo vrlo lako moglo biti dovoljno i za medalju

kvota je 6.00 u premieru
odigrao sam ga, kvota 12 u lutriji :D

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 13 feb 2014, 22:30

jozinho je napisao/la:DiamantidD(-10,5+)-Uni-Pan 1,85 manje
U zadnjih 20 susreta samo je sedam puta prebacivao ovu granicu,dok je prošle sezone protiv Unicaje oba puta išao ispod ove granice zabivši 6 i 8 koševa,ove godine je samo jednom u dvije utakmice za redom išao preko ove granice u EL i to kada je imao preko 40% šuta za tri,on će uzeti 5,6 šuteva ,ali ne vjerujem da će uspjeti preći ovu granicu.

Jankunas P.(-8,5+)-Žal-Par 1,85 više
Nakon što je i K.Lavrinović napustio Žalgiris prije par dana Jankunas će sigurno igrati 30+ minuta jer je upravo s njim najviše djelio minutažu,dobit će veće ovlasti u napadu i uzeti više šuteva nego do sada,a pošto je u zadnje tri utakmice u EL išao preko ove granice iako je i Lavrinović igrao,ovo mi se čini kao najsigurniji odabir od svih igrača s ove utakmice.
SRETNO.
WIN
Kontra mraku kontra kladionici.

mrsd
Kontakt:

Post Postao/la mrsd » 13 feb 2014, 22:32

Euroliga dobro prošla

slika

a evo i nešto za večeras..

slika

Sretno
1921 💙

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 13 feb 2014, 22:34

Copy - paste :D
Desetkovani Partizan večeras gostuje trenutno najgorem timu u grupi, poslednjeplasiranom Žalgirisu koji ujedno ima i najlošiju odbranu jer su primili 418 koševa u dosadašnjih 5 utakmica.

Iako je po statistici Žalgiris najlošiji, ne bih se usudio da igram protiv njih i zato je moj tip večeras Over koševa na Bogdana Bogdanovića koji retko kad razočara kladioničare koji tipuju na njega.
Razlozi zbog kojih tipujem Over, manje više su poznati. Bogdan uzima dosta šuteva, ima veliku minutaži, odličan šut, prodoran igrač i verujem da će danas uzeti i više šuteva s obzirom na to da trenutno drugi najboji igrač Partizana (Kinzi) neće igrati.

Večares bi trebao da uzme minimum oko 12-13 šuteva za 2, 6-7 šuteva za tri poena, 5-6 slobodnih. Nek realizira šuteve koliko to inače prosečno radi i ovaj tip bi trebao lagano da prođe.

Sve u svemu idem na ovaj tip za malo jači ulog i očekujem lagan prolaz istog. Srretno ko prati[/quote]
24

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 13 feb 2014, 23:23

Ferrer- Giraldo(+5,5) 2 1.80 - Ovo igram na osnovu procitanog s neta. Navodno, Ferrer odavno nije igrao na zemlji, treba mu malo za prilagodbu, dok je Giraldo zemljas, ima vec nekoliko turnira za sobom u zadnje vrijeme i nece biti lagan protivnik. Cak i ako bude, rutinskih 6:4, 6:3 su dovoljni da ovo pokrije,

Gabashvili T./Kukushkin M.- Butorac E./Klaasen R. 2 1.35 - Butorca i Klaasena sam zapamtio sa Australian Opena kad su izbacili bracu Bryan (pad, naravno) a nesto kasnije su dobili i kombinaciju Nestor/Zimonjic. Dakle, yeben par. S druge strane po nicemu posebna sovijet-kombinacija.

Kvota: 2.43
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

keper
Kontakt:

Post Postao/la keper » 14 feb 2014, 00:39

kako sam ja pročitao Buzer OUT većeras
može li ko potvrdit

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 feb 2014, 01:00

slika
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Maradonaaa
Kontakt:

Post Postao/la Maradonaaa » 14 feb 2014, 01:27

keper je napisao/la:kako sam ja pročitao Buzer OUT većeras
može li ko potvrdit

Thibodeau says Boozer will play and start

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 feb 2014, 02:13

Consigliere je napisao/la:Ferrer- Giraldo(+5,5) 2 1.80 - Ovo igram na osnovu procitanog s neta. Navodno, Ferrer odavno nije igrao na zemlji, treba mu malo za prilagodbu, dok je Giraldo zemljas, ima vec nekoliko turnira za sobom u zadnje vrijeme i nece biti lagan protivnik. Cak i ako bude, rutinskih 6:4, 6:3 su dovoljni da ovo pokrije,

Gabashvili T./Kukushkin M.- Butorac E./Klaasen R. 2 1.35 - Butorca i Klaasena sam zapamtio sa Australian Opena kad su izbacili bracu Bryan (pad, naravno) a nesto kasnije su dobili i kombinaciju Nestor/Zimonjic. Dakle, yeben par. S druge strane po nicemu posebna sovijet-kombinacija.

6:4, 7:6
6:2, 6:3
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 14 feb 2014, 02:19

Consigliere je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:Ferrer- Giraldo(+5,5) 2 1.80 - Ovo igram na osnovu procitanog s neta. Navodno, Ferrer odavno nije igrao na zemlji, treba mu malo za prilagodbu, dok je Giraldo zemljas, ima vec nekoliko turnira za sobom u zadnje vrijeme i nece biti lagan protivnik. Cak i ako bude, rutinskih 6:4, 6:3 su dovoljni da ovo pokrije,

6:4, 7:6
6:2, 6:3
Bravo ispratio sam al dodao jos i kosarku al u svakum slucajy bravo i hvala :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 14 feb 2014, 02:23

bevanda4 je napisao/la:Pikado: Premier League

Robert Thornton - Michael Van Gerwen / 2 @1.40

Kad dobiješ jednoga Phila Taylora 6-0 (ne sjećam se da ga je ITKO IKAD whitewashao) u prvom meču ovogodišnje Premier lige, to znači da si spreman za osvajanje.. Večerašnji matchup "mighty mikea" je kvalitetni Thornton, ali ponovi li Van Gerwen igru iz prošlog kola, Robert ne mora ni izlaziti na binu. Jedino što ga može spasiti su 180-ke koje zna lijepo nanizati kad ga krene.. No mislim da na svaki njegov dobro odigran leg, Van Gerwen ima još bolji odgovor, ipak se radi o prvom igraču svijeta i kvalitet je neupitno na njegovoj strani. Ne čini mi se kao tip koji će živjeti u oblacima nakon onakve pobjede nad Taylorom, očekujem ga večeras u sličnom izdanju, ako ne i boljem. Tečaj iznenađujuće dobar i nezaobilazan par na tiketu svakome tko zna za što je ovaj momak sposoban.

FT: 5-7 slika

Bravo cons,jozinho,brez i ostali.. Mislim da je ovaj dan ukupno u plusu završio što se tiče prijedloga.
U desetom selu živi Antuntun!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 14 feb 2014, 02:29

van gall je napisao/la: Bravo ispratio sam al dodao jos i kosarku al u svakum slucajy bravo i hvala :D
Ma, nema na cemu. Drago mi je da sam pomogao ;)

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 14 feb 2014, 09:46

Fudbal - Italia, Seria A
20:45h Milan - Bologna
Tip: Bologna most booking points
Kvota: 1,85
William Hill
4/10

Mauro Bergonzi sudi ovaj duel.
10 tekmi u Seria A sudio ove sezone.
Podijelio 46 ž.k. i jedan parni.
Milanu sudio 12 puta i ukupno im dao 16 ž.k. i 2 parna.
Na 7 tekmi Milanovi protivni cu dobijali višđe booking poena, na 3 bilo je isto, dok je na 2 Milan dobio više booking poena.
Kući im sudio 5 puta i podijelio im 6 ž.k. i 1 parni.
3 puta je Mialn imao manje poena o protivnika, 1 nerjeseno i 1 više poena.
Bologni sudio 14 puta i ukupno im dao 34 ž.k. i 1 direktni crveni.
6 puta Bologna je imala više poena, 3 puta nerješeno i 5 puta manje poena.
Vani im sudio 5 puta i dao im 15 ž.k.
Kada im je vani sudio 3 puta je Bologna imala više poena, 1 nerješeno i 1 manje poena od protivnika.

U posljednjih 6 kada je Milan dočekivao Bolognu, Milan je dobio 8 ž.k. i 1 parni crveni, dok je Bologna dobila 20 ž.k. i 1 direktni crveni.

To je statistika, tako da večeras očekujem da Bologna koja je do sada skupila 66 ž.k. 2 parna i 1 direktni crveni, dobije više booking poena od Milana koji je od sada skupio 55 ž.k. 1 parni i 2 direktna crvena.

Odbojka - Japan, V Premier league
08:00h Panasonic Panthers - FC Tokyo
Tip: unde 163,5 points
Kvota: 1.79
Marathonbet
5/10

Par riječi.
Prvi protiv zadnjeg.
Panasonic u zadnjih 5 sve pobjede sa samo 2 izgubljena seta.
FC Tokyo (eke FC, a odbojkaši) u posljednjih 5 sve izgubio sa svega 6 osvojenih setova.
h2h na strani domacina.
Ove sezone su ih 2 puta dobili sa 3:0, dakle under postavljene granice.
Očekujem pobjedu domaćina sa 3:0 rezultatom, a gostima u prosjeku po setu ne dajem više od 17 poena. Pa čak ako budu imali i 20 poena u svakom setu, opet je to žestoki under.

thor
Kontakt:

Post Postao/la thor » 14 feb 2014, 10:55

Švedska-Švicarska 1 1.33
Inter Turku-Mariehamn GG 1.65
Kvitova P.-Jankovic J. 1 2.20
Nancy-Creteil 1 1.60
Milan-Bologna GG 1.85

KVOTA 14.29

:))))))))

handballman
Kontakt:

Post Postao/la handballman » 14 feb 2014, 11:05

Berdych-Janowicz 12:30 1 1,35 kv.
A.Murray-Čilić 19:30 1 1,40 kv.
Sretno ko isprati :)

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.