Nije problem u vlasti, ostali su isti u Opstini, al' je problem sto sada taj novac treba usmjeriti na sto brze osposobljavanje maticnog ureda jer je on potreban za normalno funkcionisanje grada. Jedino, ako sad ne nadju nekog invenstitora, a ja se iskreno nadam da Vugdalic radi na tome ( radi toga je i doveden valjda ).Gorki je napisao/la:VRATITE NAM STARU VLAST![]()
Hoćemo stolice na sjever
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jedan grad, jedna ljubav!
Šteta na opštini procjenjena je oko milion KM
tako da od opštine ne možemo očekivati ni bona,jedino nam ostaje Sale da nađe kakvog dooooooobrog investitora pa da uloži u stadion kao što ti reče Gifrone zbog toga je i doveden.

Pobjeda je bolja od orgazma!
ej moj druze trebalo je sve ostati na zgradi kantonaChinaglia je napisao/la:ma ja, garant zbog protesta neće biti dovršen sjever uskoro, itd .. gluposti

Sloboda Tuzla
za cejvana bilo jucer u avazu , a potvrdio mi i njegov rodjak ....
A gdje će, jel ostaje na kantonu ili ide negdje!RUDARSKA2 je napisao/la:za cejvana bilo jucer u avazu , a potvrdio mi i njegov rodjak ....
studeni je napisao/la:A gdje će, jel ostaje na kantonu ili ide negdje!RUDARSKA2 je napisao/la:za cejvana bilo jucer u avazu , a potvrdio mi i njegov rodjak ....
van drzave , pisalo je i koja zemlja ali zaboravio sam ... nesto tipa , litvanije i tako tih nizerazrednih drzava kad je fudbal u pitanju
ne radi se o tome, nego je par sedmica prije protesta rečeno da tribina neće biti završena ove godine, itd .. tako da protesti i sve što se desilo nema veze s tim .. mađutim, završetak tribine se može prolongirati duže od planiranog zbog protesta, eh sad, ako je tribina prešišala četiri godine od previđenog roka za gradnju, neka prešiša još četiri ako treba, ha ya .. uostalom, ne treba mnogo novaca da se tribina završi, hajde da trebaju 4 milke za komplet tribinu, pa da kažu da nemaju, mora se obnoviti opština, zgrada Vlade i šta ti ja znam, pa ok, a ovako stolice i neke sitnice, trebalo bi biti parastudeni je napisao/la:Ali onima što su trebali dati pare sada je najlakše reći da će novci biti iskorišteni za saniranje štete ili u socijalne svrhe.JbgChinaglia je napisao/la:ma ja, garant zbog protesta neće biti dovršen sjever uskoro, itd .. gluposti
@ fukaratz
dobro, to je tvoje mišljenje, ja kažem nek' su zapalili i zgradu vlade i opštinu, obnovit' će svakako .. a za tribinu sam već napisao, ako sam čekao preko četiri godine da se izgradi, mogu čekati još godinu ili dvije da se postave stolice, itd
Možemo al ako se napravi prilaz.Gorki je napisao/la:Pa možemo mi na sjever i bez stolica?!
Nego, zar nije pisalo da su pare već obezbijeđene za završetak stolica i prilaza ?
-
- Interni moderator
- Kontakt:
faraon se utrkivao sa salihom gipromom ko ce oborit svjetski rekord u probijanju rokova izgradnje...i sad je na kraju ispao obespravljeni,gladni i POKRADENI narod kriv sto nije sjever gotov a trebao je bit...DAVNOOOOOOO PRIJE PALJENJA...brao demokrate....nismo mi ni zasluzili nista bolje od faraoncica koji je btw zglajzao u seher jos dok je zgrada kantona gorila...al prnit ce i on u sisasrku...vec u oktobru,aBd

cak imam i neku teoriju da ce na sve moguce nacin iznac pare da zavrsi sjever...poslije svega trebat ce mu ko hljeb neko gradiozno presjecanje vrpce uoci izbora....a sta je bolje od zavrsenog i grandioznog stadiona koji je skoro pa gotov...zivi bili pa vidjeli

cak imam i neku teoriju da ce na sve moguce nacin iznac pare da zavrsi sjever...poslije svega trebat ce mu ko hljeb neko gradiozno presjecanje vrpce uoci izbora....a sta je bolje od zavrsenog i grandioznog stadiona koji je skoro pa gotov...zivi bili pa vidjeli
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Pa ako je samo do prilaza
pa to se barem može odraditi do početka prvenstva..

Pobjeda je bolja od orgazma!
U oktobru ako i bude bice izbori na nivou drzeve, a ne lokalne zajednice !!! I zasto ce prnuti u sisarku kad je covjek izdominirao sa glaslovima na proslim izborima .... slazem se da je sjever trebao biti davno zavrsen i da je se to moglo uraditi i iz opstinskih para ali izgleda da su bila neka preca posla .... budite iskreni niko se nije ni borio za sjever niti nesto bunio sto nije gotov pritisak cini cuda a u tz ga odavno nije bilo
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Pa gledajući na druge stadione može, krov komplet završen i ulazi samo još prilaz, nema nikakve potencijalne opasnosti. Kad pogledaš kakve tribine prijavljuju drugi timovi, ova naša je san siro. Samo jakog čovjeka da imamo u savezu ne bi marke kazne dali za stajanje na sjeveru.Gorki je napisao/la:Pa ako je samo do prilazapa to se barem može odraditi do početka prvenstva..
staragarda sto bolan pricas o izborima kad je covjek prosle godine dobio novi mandat na 4 godine
kakav bolan oktobar? a htio ti to priznati ili ne sjever je trebao biti gotov najkasnije do aprila a sad nece i to je tako
drmala nas euforija svako ko je imao para davao je a sad kita ni raja se vise ne zanima za Slobodu ko prije 10 dana sad se prica samo o protestima jbg to je sad u trendu
nedo bog nekog kiksa na pocetku tad smo tek .ebali jeza

Sloboda Tuzla
-
- Interni moderator
- Kontakt:
cuj sjever trebao bit gotov do aprilafukaratz je napisao/la:staragarda sto bolan pricas o izborima kad je covjek prosle godine dobio novi mandat na 4 godinekakav bolan oktobar? a htio ti to priznati ili ne sjever je trebao biti gotov najkasnije do aprila a sad nece i to je tako
drmala nas euforija svako ko je imao para davao je a sad kita ni raja se vise ne zanima za Slobodu ko prije 10 dana sad se prica samo o protestima jbg to je sad u trendu
nedo bog nekog kiksa na pocetku tad smo tek .ebali jeza

p.s. i ovo napustanje cejvana je totalno neprofesionalno...ozbiljan klub za kakav se sad prodajemo NIKAD nece dozvolit da mu igrac potpise za drugi klub usred priprema

Na Tušanj stiže Haris Redžepi (25), ofanzivni vezni igrač koji je u dosadašnjoj karijeri sa dosta uspjeha nastupao za Željezničar, Karlovac 1919, Travnik i Novi Pazar.
http://fksloboda.ba/vijesti/760-u-poned ... o-pojaanje
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
- Interni moderator
- Kontakt:
jel to shaciri dobija zemljakaSlobodas je napisao/la:Na Tušanj stiže Haris Redžepi (25), ofanzivni vezni igrač koji je u dosadašnjoj karijeri sa dosta uspjeha nastupao za Željezničar, Karlovac 1919, Travnik i Novi Pazar.

- SaltCityAttack
- Kontakt:
dobar je bio u zelji igrao je fino..za ovu ligu je betom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
To ko na FM-u kad dovedes igracu nekog zemljaka da mu pomogne da se privikne na novu sredinustaragarda je napisao/la:jel to shaciri dobija zemljakaSlobodas je napisao/la:Na Tušanj stiže Haris Redžepi (25), ofanzivni vezni igrač koji je u dosadašnjoj karijeri sa dosta uspjeha nastupao za Željezničar, Karlovac 1919, Travnik i Novi Pazar.
http://fksloboda.ba/vijesti/760-u-poned ... o-pojaanje![]()

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
eto playmakera, @ultrasstyle, je l' ti srce na mjestu? 
hajde neka je došao, vidjeti ćemo ga

hajde neka je došao, vidjeti ćemo ga

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.