FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Seyo_TM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 19:01

Sto nam bolan syeba grb :mrgreen: umjesto njihov ti nas :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

kinone
Kontakt:

Post Postao/la kinone » 26 jan 2010, 19:02

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Evo i od mene Prewiew protiv vojvodine :mrgreen:

http://i46.tinypic.com/20iuzrl.jpg
nemoj koristiti brusheve biti ce bolje ;)
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 26 jan 2010, 19:27

Seyo_TM je napisao/la:Evo i najave na njihovom sajtu...

Kao nekada!
slika

Ni u Novom Sadu, niti u prestonici BiH, dva ponosa ta dva grada, FK Vojvodina i FK Željezničar, odmeriće snage u središtu Bačke, u Vrbasu, u sredu 27. januara, tačno u 14 časova!

http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=663
Hoće li biti iko od Manijaka na ovoj tekmi? Jbg, tek danas sam na ovom portalu vidio da se sutra igra, da sam znao makar u ponedeljak uzeo bih slobodnu srijedu.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 26 jan 2010, 19:32

2 dana jahanja...mozda da smo se nasli u kupu uefa :mrgreen:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 26 jan 2010, 19:35

jbt a ja vsake godine u ovo doba , budem kod svojih u Srbiji (NS)

sad sam mogao i na tekmu otic :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 jan 2010, 19:40

zna li ko hocemo li dobiti sta od narednog transfera djeke ? :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jan 2010, 19:40

Ako budu manijaci isli mozda bude problema kao protiv dinama na grbavici.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 26 jan 2010, 19:42

Ova fora sa Dzekom je postala smor,zato ubuduce brisem to...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 26 jan 2010, 19:46

bistrikboy je napisao/la:Ova fora sa Dzekom je postala smor,zato ubuduce brisem to...
Posteno vise je stvarno...da ne govorim...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 26 jan 2010, 22:44

Ekipa Slobode do četvrtka će boraviti za Zlači nakon čega se vraća u Tuzlu. Prije odlaska u Međugorje, Tuzlaci će odmjeriti snage sa Radnikom u Bijeljini te Slavenom u Živinicama. Već sada je dogovorena i utakmica sa sarajevskim Željezničarom koji će se kao i Sloboda pripremati u Međugorju.

Izvor: sport* in.ba
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 26 jan 2010, 23:10

Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!

TeroweNth
Kontakt:

Post Postao/la TeroweNth » 26 jan 2010, 23:40

Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ? :o :shock:

:roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 jan 2010, 23:41

TeroweNth je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ? :o :shock:

zeza se lik :lol:
jos nesto zanimljivo http://i15.servimg.com/u/f15/12/55/77/94/26012010.jpg
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 26 jan 2010, 23:44

samo ovaj dio je najaci....lozionicka bb
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 26 jan 2010, 23:51

TeroweNth je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: jao :lol: :lol: :lol:
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 26 jan 2010, 23:54

Nemoj ložit raju džaba, kad nema nikakve važnosti tekma
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 27 jan 2010, 00:03

Fino vam covjek kaze da se ide u NS.
8 autobusa ceka spremno ko zapete puške,a mjesta je sve manje...zato požurite sa uplatama za put.
Krucijalna utakmica sezone i igraci ocekuju podršku manijaka.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

drug

Post Postao/la drug » 27 jan 2010, 00:06

Eo sad sam se vratio sa Grbavice, dole guzva u pm, nema gdje igla past. Raja satove skida za karte, jedan lik kucu zalozio. Ja sam nekako uspio dvije karte uzeti, jedna za mene, druga za jaranovu nanu. Eto ko hoce, nek pozuri, posebno ovi koji misle da utakmica nije vazna.

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 27 jan 2010, 00:11

drug je napisao/la:Eo sad sam se vratio sa Grbavice, dole guzva u pm, nema gdje igla past. Raja satove skida za karte, jedan lik kucu zalozio. Ja sam nekako uspio dvije karte uzeti, jedna za mene, druga za jaranovu nanu. Eto ko hoce, nek pozuri, posebno ovi koji misle da utakmica nije vazna.
:lol: :lol: :lol:

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 27 jan 2010, 08:17

Dino Bajramović i Mislav Karoglan iz Rijeke su dva igrača koja bi eventualno mogla doći u Želju.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google [Bot], Ramirez i 131 gost.