Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nemoj koristiti brusheve biti ce boljeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Evo i od mene Prewiew protiv vojvodine![]()
http://i46.tinypic.com/20iuzrl.jpg
Hoće li biti iko od Manijaka na ovoj tekmi? Jbg, tek danas sam na ovom portalu vidio da se sutra igra, da sam znao makar u ponedeljak uzeo bih slobodnu srijedu.Seyo_TM je napisao/la:Evo i najave na njihovom sajtu...
Kao nekada!
Ni u Novom Sadu, niti u prestonici BiH, dva ponosa ta dva grada, FK Vojvodina i FK Željezničar, odmeriće snage u središtu Bačke, u Vrbasu, u sredu 27. januara, tačno u 14 časova!
http://www.fkvojvodina.com/vest.php?n=663
Posteno vise je stvarno...da ne govorim...bistrikboy je napisao/la:Ova fora sa Dzekom je postala smor,zato ubuduce brisem to...
Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ?Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
zeza se likTeroweNth je napisao/la:Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ?Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!![]()
![]()
Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
TeroweNth je napisao/la:Nije istina , ne ide se uopste . I po cemu je testna utakmica od velikog znacaja ?Cuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!![]()
![]()
Nemoj ložit raju džaba, kad nema nikakve važnosti tekmaCuspajz je napisao/la:Manijaci idu organizovano na prijateljsku utakmicu protiv Vojvodine.Posto je utakmica velikog znacaja samim tim je i odziv navijaca ogroman.8 autobusa krece ujutro u 5 sati ispred stadiona Grbavica.Cijena polazka je 80 KM.Ko jos zeli nek mi se javi na pm da ga ubacim jer ima jos par mjesta slobodno,navodno rezervisano za forumase sportsport.ba foruma.Obavezne licne karte i saglasnost oba roditelja.Vozdrica!
drug je napisao/la:Eo sad sam se vratio sa Grbavice, dole guzva u pm, nema gdje igla past. Raja satove skida za karte, jedan lik kucu zalozio. Ja sam nekako uspio dvije karte uzeti, jedna za mene, druga za jaranovu nanu. Eto ko hoce, nek pozuri, posebno ovi koji misle da utakmica nije vazna.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987, Google [Bot], Ramirez i 131 gost.