Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Ne znam, jel' neko postavljao: Liverpool , Arsenal , Man United & Tottenham are set to fight to capture Forest defender Jamaal Lascelles for 15 Million
http://metro.co.uk/2014/02/09/liverpool ... s-4296445/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://metro.co.uk/2014/02/09/liverpool ... s-4296445/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadovoljan ti, zadovoljan ja.Thunder93 je napisao/la:Ovo je samo jer sam predvidio da nas City nece pobjedit, a vi hocete, samim tim ste u prednosti u odnosu na Citysoxx je napisao/la:Iz tvog posta u boziji hard disk.Thunder93 je napisao/la:27. 23.02.14. LIVERPOOL - SWANSEA - Pobjeda
28. 01.03.14. SOUTHAMPTON - LIVERPOOL - Nerijeseno
29. 08.03.14. LIVERPOOL - SUNDERLAND - Pobjeda
30. 15.03.14. MAN. UTD - LIVERPOOL - nerijeseno
31. 22.03.14. CARDIFF CITY - LIVERPOOL - pobjeda
32. 29.03.14. LIVERPOOL - TOTTENHAM - Pobjeda
33. 05.04.14. WEST HAM - LIVERPOOL - nerijeseno
34. 12.04.14. LIVERPOOL - MAN. CITY - nerijeseno
35. 19.04.14. NORWICH - LIVERPOOL - Pobjeda
36. 26.04.14. LIVERPOOL - CHELSEA - poraz
37. 03.05.14. CRYSTAL PALACE - LIVERPOOL - pobjeda
38. 11.05.14. LIVERPOOL - NEWCASTLE - Pobjeda
25 od 36 bodova, to bi bio vrh

Nego mislim da ce te zavrsiti na kraju treci. Sto bi bilo odlicno iako je cilj bilo "makar" 4 mjesto.
Opet, nikad se ne zna. Moze se na kraju ostati i bez cetvrtoga mjesta.
a mozda pak osvojimo titulu ili drugi budemo xdsoxx je napisao/la:
Nego mislim da ce te zavrsiti na kraju treci. Sto bi bilo odlicno iako je cilj bilo "makar" 4 mjesto.
Opet, nikad se ne zna. Moze se na kraju ostati i bez cetvrtoga mjesta.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Pa nikad se ne zna. Ja eto "predvidjam" to trece mjesto. 

Sterling ima mogućnost da postane vrhunski igrač samo da se popravi u 1vs1 situacijama s golmanom i šut.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Your tackle there was fucking briliant, son

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- LiverpoolREDS
- Kontakt:

konacno cemo zavrsiti ispred scumovaca
zna se ko je najbolji

“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Naježio sam se na taj gif majke mi. Jedan je Stevi G! 
PS: Sturridge je postao prvi igrac Liverpoola koji je postigao gol na 7 uzastopnih meceva.
Hvala Chelseau.

PS: Sturridge je postao prvi igrac Liverpoola koji je postigao gol na 7 uzastopnih meceva.
Hvala Chelseau.

Ma Sturridge je za Messija Dzeko 

sta je hendersonu ?moj uzor-S.G je napisao/la:https://lh6.googleusercontent.com/-gMOI ... 00/LS7.gif
Reakcije Suareza i Gerrarda
You are someone else I am still right here

“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Rodgers "We want to win the FA Cup - that's our objective. We won't need to rest anyone on Sunday."
Ja mislim da je zagalamio na nekog uz Fulhama ili cak na navijace...a Suarez ih pozurio na centar...barem sam ja steko takav utisakfera je napisao/la:sta je hendersonu ?moj uzor-S.G je napisao/la:https://lh6.googleusercontent.com/-gMOI ... 00/LS7.gif
Reakcije Suareza i Gerrarda
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam samo stekao utisak da je to neki povik oduševljenja 

- RodgersBOSS
- Kontakt:
Mozda mu je krivo sto je Coutinho dao gol.
http://www.thisisanfield.com/2014/02/re ... pool-deal/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šuška se,šuška.
Nista neocekivano.

http://www.thisisanfield.com/2014/02/re ... pool-deal/" onclick="window.open(this.href);return false;
Šuška se,šuška.

Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Uz to da dodamo da Liverpool ima najuboitiji tandem

Luis Suarez i Daniel Sturridge zajedno su postigli 39 golova, četiri više nego Ronaldo i Benzema, osam više od Ville i Coste ili Ibrahimovića i Cavanija
Naši U-21 su igrali tekmu veceras u Londonu protiv plavaca, pa javite rezultat