Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

van gall
Kontakt:

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la van gall » 13 feb 2014, 16:24

jozinho je napisao/la:DiamantidD(-10,5+)-Uni-Pan 1,85 manje
U zadnjih 20 susreta samo je sedam puta prebacivao ovu granicu,dok je prošle sezone protiv Unicaje oba puta išao ispod ove granice zabivši 6 i 8 koševa,ove godine je samo jednom u dvije utakmice za redom išao preko ove granice u EL i to kada je imao preko 40% šuta za tri,on će uzeti 5,6 šuteva ,ali ne vjerujem da će uspjeti preći ovu granicu.

Jankunas P.(-8,5+)-Žal-Par 1,85 više
Nakon što je i K.Lavrinović napustio Žalgiris prije par dana Jankunas će sigurno igrati 30+ minuta jer je upravo s njim najviše djelio minutažu,dobit će veće ovlasti u napadu i uzeti više šuteva nego do sada,a pošto je u zadnje tri utakmice u EL išao preko ove granice iako je i Lavrinović igrao,ovo mi se čini kao najsigurniji odabir od svih igrača s ove utakmice.
SRETNO.
Ispratio,nek nam je sa srecom :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

reus3
Kontakt:

Post Postao/la reus3 » 13 feb 2014, 16:59

HaHu1x2 je napisao/la:Real 2, fener 2
1,67
nije mi taj fener siguran ;)
laganica :)

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 13 feb 2014, 17:04

Pokusat cu danas Lukko-Karpat 1/2 i 2/1 .. Imali su vec mutnih radnji. :mrgreen:
BHF Bosanska Krajina!

subcoccinela
Kontakt:

Post Postao/la subcoccinela » 13 feb 2014, 17:49

Willy je napisao/la:G.Dimitrov - Gulbis 13.2. 11:00 1 1,60
Berdych - Mahut(20,5) 13.2. 12:20 Manje 1,85
Janowicz - T.Haas 13.2. 12:20 1 1,55
Janković - Kleybanova(19,5) 13.2. 13:30 Manje 1,85
Errani - Niculescu(+4,5) 13.2. 15:00 2 1,85
Kerber - Zakopalova 13.2. 16:00 1 1,20
Halep - Beck(s.t.) 13.2. 17:45 1 1,35
Rio Ave - Braga(s.t.) 13.2. 20:45 X2 1,38

kvota: 35.10
zahvaljujem se,probro sam nesto od tvojih parova ;)

slika

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 13 feb 2014, 17:55

Copy - paste :D
Desetkovani Partizan večeras gostuje trenutno najgorem timu u grupi, poslednjeplasiranom Žalgirisu koji ujedno ima i najlošiju odbranu jer su primili 418 koševa u dosadašnjih 5 utakmica.

Iako je po statistici Žalgiris najlošiji, ne bih se usudio da igram protiv njih i zato je moj tip večeras Over koševa na Bogdana Bogdanovića koji retko kad razočara kladioničare koji tipuju na njega.
Razlozi zbog kojih tipujem Over, manje više su poznati. Bogdan uzima dosta šuteva, ima veliku minutaži, odličan šut, prodoran igrač i verujem da će danas uzeti i više šuteva s obzirom na to da trenutno drugi najboji igrač Partizana (Kinzi) neće igrati.

Večares bi trebao da uzme minimum oko 12-13 šuteva za 2, 6-7 šuteva za tri poena, 5-6 slobodnih. Nek realizira šuteve koliko to inače prosečno radi i ovaj tip bi trebao lagano da prođe.

Sve u svemu idem na ovaj tip za malo jači ulog i očekujem lagan prolaz istog. Srretno ko prati

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 13 feb 2014, 17:55

Pikado: Premier League

Robert Thornton - Michael Van Gerwen / 2 @1.40

Kad dobiješ jednoga Phila Taylora 6-0 (ne sjećam se da ga je ITKO IKAD whitewashao) u prvom meču ovogodišnje Premier lige, to znači da si spreman za osvajanje.. Večerašnji matchup "mighty mikea" je kvalitetni Thornton, ali ponovi li Van Gerwen igru iz prošlog kola, Robert ne mora ni izlaziti na binu. Jedino što ga može spasiti su 180-ke koje zna lijepo nanizati kad ga krene.. No mislim da na svaki njegov dobro odigran leg, Van Gerwen ima još bolji odgovor, ipak se radi o prvom igraču svijeta i kvalitet je neupitno na njegovoj strani. Ne čini mi se kao tip koji će živjeti u oblacima nakon onakve pobjede nad Taylorom, očekujem ga večeras u sličnom izdanju, ako ne i boljem. Tečaj iznenađujuće dobar i nezaobilazan par na tiketu svakome tko zna za što je ovaj momak sposoban.
U desetom selu živi Antuntun!

PlanB
Kontakt:

Post Postao/la PlanB » 13 feb 2014, 18:14

Jos mi ostalo samo ovo...ali s obzirom sto mi se danas sve dogodilo i Murphyjev zakon...nema sanse da ovo prodje
Ako nešto može poći naopako, poći će naopako... zato igrajte jako da Murray NECE dobiti sa 5+ gemova razlike

slika
Dobro je imati PlanB !

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 feb 2014, 18:16

naletih na jednom forumu pa da podijelim

The biggest reason for this bet on PAOK is that Smyrnis has given up the cup competition.

The coach Sanchez stated that they didn't expect nothing from the first game, now when they are down 3-0 they don't expect nothing even more, so he will make big rotation in his line-up for this match against giants PAOK. Smyrnis will have only 17 players (with 3 goalkeepers) and 4 of the starting players will be youngesters. Surely, they will use this game to test and try different options, probably looking to score a goal in an open game, so my thoughts where also on over 2.5 but that could get counter-effect to far more quality side of PAOK that can use their situation to score many times. PAOK comes after defeat to Panathinaikos which had hard reaction to the fans. I doubt that they will be allowed to make a luxery surprising result and not winning Smyrnis with these facts. The guests will also make some rotations but they are far more quality with their back-up players.

With PAOK not having a chance for title this season, and Smyrnis being already relegated from the cup, I see the guests showing their full potential and setting the form for another games.

I think this should be one easy win for PAOK. 1.65 je kvota

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 feb 2014, 18:29

Lyon(1)-Lens(2) 1 1.55, h 0:1 1 2.25

U osmini finala francuskog Kupa Lyon na svom Gerlandu dočekuje momčad Lensa koji je nekad bio stabilan prvoligaš no zadnjih godina bitno im je pala kvaliteta i nalazi se na trećem mjestu drugoligaške ljestvice i grčevito se bori kako bi se vratio među prvoligaše tako da ne vjerujem da imaju pretjerano velike ambicije u kupu, više će se okrenuti prvenstvu.
Lyon je trenutno šesti i u dobrom su ritmu, dok Lens današnju utakmicu dočekuje s dva loša nastupa u drugoj ligi u kojima je ostao bez postignutog pogotka, doma Laval 0-0, dok je kod Troyesa izgubio 1-0.
Teško da gost može eksplodirati na Gerlandu i možda i zabiju gol ali primiti će ih više, moguće da Lyon dobije i u handicapu.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 feb 2014, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 feb 2014, 18:33

Zalgiris-Partizan / Partizan 68.5 manje 2.00

Zadnja dva susreta ispod granice, doma 68 u gostima 62, mislim da je previsoka margina i da je neće prebaciti, očekujem under na cijelu utakmicu.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 feb 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 feb 2014, 18:52

Fenerbahce-Laboral Kutxa / Fenerbahce 81.5 manje 2.00

TAkođer rekao bih previsoko podignuta letvica ovaj puta za domaću momčad iz razloga što će danas igrati u velikom grču, igra im samo pobjeda a porazom su ispali tako da bi se mogla malo stegnuti ruka igračima Fenera.
U zadnje dviej sezone kada su igrali međusobno nisu im dali niti jednom više od ove margine, bilo je redom 66 i 75 doma te 67 i 73 u gostima. Ako gledamo samo zadnje četiri domaće utakmice ove sezonu Turci su redom davali 84(Budivelnjik),77(Partizan),73(Barca) i 77(PAO) i mislim da zbog važnosti utakmice neće ići preko.

Y.H.Lu-Kudla D. H -1,5 1.set 2 1.65, 1.set 2 1.90

AMerikanac Kudla igra jako dobro i mislim da će Lu imati velikih problema da ga savlada večeras, očekujem težak prvi set za Lu-a i ako ga dobije eventualno u TB ma da po meni Kudla uzima prvi set a možda i meč.
Zadnja izmjena: zgmiky, dana/u 13 feb 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.

noviclan
Kontakt:

Post Postao/la noviclan » 13 feb 2014, 18:53

Monolog je napisao/la:
badel62 je napisao/la:Momci,uz duzno postovanje nemam namjeru nikome nista lose,ako vam smeta ovo sto ja pisem,samo predjete preko mog posta,ima onih koji gledaju moje objave i koje ih igraju,tako da nema potrebe da se raspravljamo.
Ja sam te banovao na 7 dana. Zašto? Zato što trollaš. Od danas ću svaki put banovati one koji kažu "stavite kuću, ženu, djecu, život" na neki par. Toliko.
Pa sto ga bana moglo je prvo upozorenje pa onda u cosak, strog al' ne pravedan jbg

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 13 feb 2014, 18:54

Oskarshamn
-
Rogle

Treba probati preko 5,5 golova !
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 feb 2014, 19:24

Zalgiris-Partizan preko 80 koseva poluvrijeme, ma daj bjezi jbt kosarka i kladara.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 13 feb 2014, 19:30

rob do bagro je napisao/la:Zalgiris-Partizan preko 80 koseva poluvrijeme, ma daj bjezi jbt kosarka i kladara.
Poluvrijeme kao u NBA :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 13 feb 2014, 19:33

Brezovac je napisao/la:
rob do bagro je napisao/la:Zalgiris-Partizan preko 80 koseva poluvrijeme, ma daj bjezi jbt kosarka i kladara.
Poluvrijeme kao u NBA :lol:
Ma smjesno, jos ja igrao under 145,5. :lol:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

zgmiky
Kontakt:

Post Postao/la zgmiky » 13 feb 2014, 19:34

SKIJANJE, kombinacija muški

Kostelić 1. 6.00

Kostelić 1-3. 1.80

Za Ivicu je ovo sad ili nikad, ne ide ga ove sezone nikako, muči se ali svjetski kup mu je ionako služio samo da ostane u treningu da ne izgubi startne pozicije, u glavi mu je samo olimpijada i olimpijsko zlato koje toliko želi, odličan je bio na treningu spusta, jučer 11 sa relativno malim zaostatkom a danas još bolji šesti, slalom ionako omiljena mu disciplina i stazu postavlja njegov otac tako da mislim da će Ivica iskoristiti to barem za medalju a vjerujem da ide i po zlato, to je njegov veliki san i mogao bi ga i ostvariti sutra ujutro u Rusiji.
Kvota je fantastična i ja ću pokušati, a ako netko isprati sretno nam i sretno Ivica !!

jozinho
Kontakt:

Post Postao/la jozinho » 13 feb 2014, 19:44

zgmiky je napisao/la:SKIJANJE, kombinacija muški

Kostelić 1. 6.00

Kostelić 1-3. 1.80

Za Ivicu je ovo sad ili nikad, ne ide ga ove sezone nikako, muči se ali svjetski kup mu je ionako služio samo da ostane u treningu da ne izgubi startne pozicije, u glavi mu je samo olimpijada i olimpijsko zlato koje toliko želi, odličan je bio na treningu spusta, jučer 11 sa relativno malim zaostatkom a danas još bolji šesti, slalom ionako omiljena mu disciplina i stazu postavlja njegov otac tako da mislim da će Ivica iskoristiti to barem za medalju a vjerujem da ide i po zlato, to je njegov veliki san i mogao bi ga i ostvariti sutra ujutro u Rusiji.
Kvota je fantastična i ja ću pokušati, a ako netko isprati sretno nam i sretno Ivica !!
slažem se,samo da ne napravi neku pogrešku

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 13 feb 2014, 20:13

Grokok je napisao/la:Oskarshamn
-
Rogle

Treba probati preko 5,5 golova !
2,30 kvota, ima još dosta, ali mislim da će šesti vrlo brzo ..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 feb 2014, 22:09

koji bi igrac trebao iz nba biti siguran ? Nešto sigurno da odigram, samo jednog ?

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.