Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
MEMPHIS ! AHAHAHAHA
Svaka čast!badel62 je napisao/la:Zato sto sam ja tako rekaorisingforce je napisao/la:zasto?badel62 je napisao/la:ORLANDO-MEMPHIS 2 (1,85) ODIGRAJTE I UPLATITE SVE STO IMATE!!!

Slobodno ti postavljaj, ja posto neam zene i djece uplatit cu sta imam, samo tako nastavi 

http://i58.servimg.com/u/f58/14/48/75/35/tip211.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ovo je moj zadnji pokušaj, izgubim li pa-pa kladionica
ovo je moj zadnji pokušaj, izgubim li pa-pa kladionica
nek i mene krene neka serija viseHaHu1x2 je napisao/la:Liverpul 2, Siti 1, Totenhem x2
po meni ziceri dana, iako sam ja umjesto totenhema stavio napoli daje gol jer nisam znao da Njukastlu fi ovoliko igraca
B-I-R !
SIMKE 934 NAJVECI PREVARANT, NE VJERUJTE MU NISTA !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam te banovao na 7 dana. Zašto? Zato što trollaš. Od danas ću svaki put banovati one koji kažu "stavite kuću, ženu, djecu, život" na neki par. Toliko.badel62 je napisao/la:Momci,uz duzno postovanje nemam namjeru nikome nista lose,ako vam smeta ovo sto ja pisem,samo predjete preko mog posta,ima onih koji gledaju moje objave i koje ih igraju,tako da nema potrebe da se raspravljamo.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
G.Dimitrov - Gulbis 13.2. 11:00 1 1,60
Berdych - Mahut(20,5) 13.2. 12:20 Manje 1,85
Janowicz - T.Haas 13.2. 12:20 1 1,55
Janković - Kleybanova(19,5) 13.2. 13:30 Manje 1,85
Errani - Niculescu(+4,5) 13.2. 15:00 2 1,85
Kerber - Zakopalova 13.2. 16:00 1 1,20
Halep - Beck(s.t.) 13.2. 17:45 1 1,35
Rio Ave - Braga(s.t.) 13.2. 20:45 X2 1,38
kvota: 35.10
Berdych - Mahut(20,5) 13.2. 12:20 Manje 1,85
Janowicz - T.Haas 13.2. 12:20 1 1,55
Janković - Kleybanova(19,5) 13.2. 13:30 Manje 1,85
Errani - Niculescu(+4,5) 13.2. 15:00 2 1,85
Kerber - Zakopalova 13.2. 16:00 1 1,20
Halep - Beck(s.t.) 13.2. 17:45 1 1,35
Rio Ave - Braga(s.t.) 13.2. 20:45 X2 1,38
kvota: 35.10
Dinamo Mos. - Otelul Galati 13.2. 11:00 1 1,55
Slovačka - SAD(s.t.)/hok.M 13.2. 13:30 2 1,65
Panionios - OFI (0:2) 13.2. 16:00 1 2,25
Real M.(81,5) 13.2. 17:00 Manje 1,85
Maccabi - Bayern(+9,5) 13.2. 20:05 1 1,85
Lyon - Lens(s.t.) 13.2. 20:45 1 1,60
kvota: 31.51
14.02.2013. ; 09:00h

Dakle, da Ceska nece dobiti 3 ili vise golova razlike. Totalno los termin utakmice, ali veoma izgledan bet. Nisam vrsni poznavaoc hokeja, ali nerijetko pogledam neku tekmu (od NHL-a do druge svedske lige), pa sam tako sinoc pogledao susret Svedska-Ceska, a par minuta po trecini sam bacio pogled i na susret Svicarska-Latvija.
Po mom skromnom misljenju, isticu se dva zakljucka:
1. Ceska - opcenito lose, bezidejno u napadu, tromo u odbrani (stara ekipa, mozda i najstarija na takmicenju)
2. Latvija - cvrsta ekipa, defanzivno jaki i organizovani (ekipa tipa Murinjovog Intera)
Plus treba dodati da je Latvija od solidne ekipe Svicarske izgubila 1:0, i to golom u 19:52 u 3/3. Da, 8 sekundi do kraja. Ceska je izgubila od Svedske 4:2, a i ova gola su postigli zbog opustanja Svedske nakon 4:0.
Da ne zaboravimo i prijasnje susrete. Do sada su se susreli 13 puta, i samo jednom je Ceska dobila tri razlike.

Neko je lijepo opisao Cesku par dana prije pocetka Igara:

Sretno i ne stavljajte kuce, vikendice, zenu, djecu
Bubreg vec moze, koji ce Vam qrc dva

Dakle, da Ceska nece dobiti 3 ili vise golova razlike. Totalno los termin utakmice, ali veoma izgledan bet. Nisam vrsni poznavaoc hokeja, ali nerijetko pogledam neku tekmu (od NHL-a do druge svedske lige), pa sam tako sinoc pogledao susret Svedska-Ceska, a par minuta po trecini sam bacio pogled i na susret Svicarska-Latvija.
Po mom skromnom misljenju, isticu se dva zakljucka:
1. Ceska - opcenito lose, bezidejno u napadu, tromo u odbrani (stara ekipa, mozda i najstarija na takmicenju)
2. Latvija - cvrsta ekipa, defanzivno jaki i organizovani (ekipa tipa Murinjovog Intera)
Plus treba dodati da je Latvija od solidne ekipe Svicarske izgubila 1:0, i to golom u 19:52 u 3/3. Da, 8 sekundi do kraja. Ceska je izgubila od Svedske 4:2, a i ova gola su postigli zbog opustanja Svedske nakon 4:0.
Da ne zaboravimo i prijasnje susrete. Do sada su se susreli 13 puta, i samo jednom je Ceska dobila tri razlike.

Neko je lijepo opisao Cesku par dana prije pocetka Igara:

Sretno i ne stavljajte kuce, vikendice, zenu, djecu

Bubreg vec moze, koji ce Vam qrc dva

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
preskoči willy ovaj par, kao i ostaliWilly je napisao/la:Dinamo Mos. - Otelul Galati 13.2. 11:00 1 1,55
ne kažem opet da neće pobijediti ali pogledajte medjusobne duele, osim toga amerima valjda ne odgovara teren toliko kao njihovi tamo (61*26m) dok su u rusiji nesto siri (61*30,5m), odnosno tako je u europi pa i kod slovaka koji su vec prilagodjeni na te uslove, pa etoo
FK Sloboda Tuzla
Istina da medjusobni susreti ne idu u prilog, ali mislim da ce Amerikanci dobiti danas, i to u hendikepu. Citam po forumima i nekim hokejaskim portalima, skoro svi ih vec vide u finalu. Veci teren ce biti nedostatak za Amerikance i Kanadjane, ali oni to mogu anulirati kvalitetom rostera. A i najvece zvijezde ostalih top reprezentacija igraju svaku drugu noc u NHL-u. Arsenal je imao Highbury kao prednost, pa su na njemu izgubili 300 puta 
Takodjer, Rusi bi u prvoj utakmici sa drugorazrednom Slovenijom trebali demonstrirati silu i tako podici atmosferu i u timu, a i kod vec euforicnih domacih navijaca. Ako bas zelimo uzeti velicinu terena kao jedan od znacajnijih faktora: od svih ovih top 5-6 reprezentacija, Rusi ce najvise dobiti velicinom terena, obzirom da u rosteru imaju veliki broj KHL igraca, a koji kvalitetom ne kaskaju previse za NHL-om.
Dakle, licno cu zapoceti dan sa manjim ulogom na:
Rusija - Slovenija (+4,5) h1@ 1,70
SAD - Slovacka (+1,5) h1 @ 1,85
Kvota: 3,15
Sretno

Takodjer, Rusi bi u prvoj utakmici sa drugorazrednom Slovenijom trebali demonstrirati silu i tako podici atmosferu i u timu, a i kod vec euforicnih domacih navijaca. Ako bas zelimo uzeti velicinu terena kao jedan od znacajnijih faktora: od svih ovih top 5-6 reprezentacija, Rusi ce najvise dobiti velicinom terena, obzirom da u rosteru imaju veliki broj KHL igraca, a koji kvalitetom ne kaskaju previse za NHL-om.
Sretno

Mozel Rusija 7+ ?Kurbla je napisao/la:Istina da medjusobni susreti ne idu u prilog, ali mislim da ce Amerikanci dobiti danas, i to u hendikepu. Citam po forumima i nekim hokejaskim portalima, skoro svi ih vec vide u finalu. Veci teren ce biti nedostatak za Amerikance i Kanadjane, ali oni to mogu anulirati kvalitetom rostera. A i najvece zvijezde ostalih top reprezentacija igraju svaku drugu noc u NHL-u. Arsenal je imao Highbury kao prednost, pa su na njemu izgubili 300 puta
Sretno
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Ja na Slovake igram X2 kv. 2,82 Betcity
Jednostavno, value je isplativ. Ameri su favoriti ali bit ce cvrsto i gusto pa je i moguce da budu produzeci i da ih dotuku tek tada ali tada me vise nije briga sto se tice mog prolaza
Citam analize strucnjaka, navodno Slovaci igraju prebrz hokej za amere tj. brzo i disciplinovano se vracaju u odbranu sto bi moglo predsatvljati problem amerima.
Onako, na sitniji ulog i navijacki ispracam ali ipak i uz smislen razlog donekle
Jednostavno, value je isplativ. Ameri su favoriti ali bit ce cvrsto i gusto pa je i moguce da budu produzeci i da ih dotuku tek tada ali tada me vise nije briga sto se tice mog prolaza

Citam analize strucnjaka, navodno Slovaci igraju prebrz hokej za amere tj. brzo i disciplinovano se vracaju u odbranu sto bi moglo predsatvljati problem amerima.
Onako, na sitniji ulog i navijacki ispracam ali ipak i uz smislen razlog donekle

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
PLZEN-ROSTOV-1
PLZEN- ROSTOV 1POL.-1
PLZEN-ROSTOV (-3,5+) VISE
Juce je Rostov igrao prijateljski mec protiv Urala tako da danas trener odmara vecinu svojih standardnih igraca.
takve informacije sam ja dobio, ako ko hoce...
PLZEN- ROSTOV 1POL.-1
PLZEN-ROSTOV (-3,5+) VISE
Juce je Rostov igrao prijateljski mec protiv Urala tako da danas trener odmara vecinu svojih standardnih igraca.
takve informacije sam ja dobio, ako ko hoce...

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Danas se nisu brzo vračali u odbranu.dr.van nostrand je napisao/la:Ja na Slovake igram X2 kv. 2,82 Betcity

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
Real 2, fener 2
1,67
laganica
1,67
laganica

B-I-R !
-
- Kontakt:
Danas jedan ziheraski na kosarku: Real 2, Makabi 1, Fener 1, Zalgiris 1, Olimpiakos 1 i all in.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
U subotu SAD-Rusija, na SAD kvota 3,20?!Kurbla je napisao/la:Istina da medjusobni susreti ne idu u prilog, ali mislim da ce Amerikanci dobiti danas, i to u hendikepu. Citam po forumima i nekim hokejaskim portalima, skoro svi ih vec vide u finalu. Veci teren ce biti nedostatak za Amerikance i Kanadjane, ali oni to mogu anulirati kvalitetom rostera. A i najvece zvijezde ostalih top reprezentacija igraju svaku drugu noc u NHL-u. Arsenal je imao Highbury kao prednost, pa su na njemu izgubili 300 puta
Sretno

Hm...
DiamantidD(-10,5+)-Uni-Pan 1,85 manje
U zadnjih 20 susreta samo je sedam puta prebacivao ovu granicu,dok je prošle sezone protiv Unicaje oba puta išao ispod ove granice zabivši 6 i 8 koševa,ove godine je samo jednom u dvije utakmice za redom išao preko ove granice u EL i to kada je imao preko 40% šuta za tri,on će uzeti 5,6 šuteva ,ali ne vjerujem da će uspjeti preći ovu granicu.
Jankunas P.(-8,5+)-Žal-Par 1,85 više
Nakon što je i K.Lavrinović napustio Žalgiris prije par dana Jankunas će sigurno igrati 30+ minuta jer je upravo s njim najviše djelio minutažu,dobit će veće ovlasti u napadu i uzeti više šuteva nego do sada,a pošto je u zadnje tri utakmice u EL išao preko ove granice iako je i Lavrinović igrao,ovo mi se čini kao najsigurniji odabir od svih igrača s ove utakmice.
SRETNO.
U zadnjih 20 susreta samo je sedam puta prebacivao ovu granicu,dok je prošle sezone protiv Unicaje oba puta išao ispod ove granice zabivši 6 i 8 koševa,ove godine je samo jednom u dvije utakmice za redom išao preko ove granice u EL i to kada je imao preko 40% šuta za tri,on će uzeti 5,6 šuteva ,ali ne vjerujem da će uspjeti preći ovu granicu.
Jankunas P.(-8,5+)-Žal-Par 1,85 više
Nakon što je i K.Lavrinović napustio Žalgiris prije par dana Jankunas će sigurno igrati 30+ minuta jer je upravo s njim najviše djelio minutažu,dobit će veće ovlasti u napadu i uzeti više šuteva nego do sada,a pošto je u zadnje tri utakmice u EL išao preko ove granice iako je i Lavrinović igrao,ovo mi se čini kao najsigurniji odabir od svih igrača s ove utakmice.
SRETNO.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.