FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Iskreno nije on vise ni sjena onog starog igraca koji je bio...
Imamo dobre bekove, dobrog golmana i 2 stopera ispred Cejvanovica tako da nije toliko lose...
Imamo dobre bekove, dobrog golmana i 2 stopera ispred Cejvanovica tako da nije toliko lose...
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ako je Cejvan otisao hitno se mora raditi na jednom stoperu za klupe, ili jednom veznjaku da se Oma moze po potrebi spustiti na stopera...auu veliki je to problem za backup ako je Cejvan otisao..nema boljeg backup stopera u ovoj ligi ali eto prepao se konkurencije, vjerujem da ce jos neki otici iz ekipe..kako god tu nam sad treba igrac..
sto se tice tima mislim da je ovo startnih 11: Hadzic; Salihovic, Mornjakic, Efendic, Kuduzovic(Mehanovic); Husic, Omic; Husejnbasic, Kapic, Jusufbasic; Krpic...i sad ce vjerovatno Jaha i/li Mujka umjesto nekog od spiceva igrati u Lukavcu, Gracanici i tako tim zajebanijim gostovanjima gdje ce se malo opreznije igrati, i mozda protiv Jedinstva kuci...
ako je otisao Cejvan kriticni smo sa backup-om na 2 pozicije, zadnji vezni i stoper sto nije dobro...ali vjerujem da ce tu naci nekog igraca..mozda Jogeta jer je u losim odnosima s Vojvodom i cudna mu je situacija u klubu, a kao zamjena kod nas moze posluziti.
sto se tice tima mislim da je ovo startnih 11: Hadzic; Salihovic, Mornjakic, Efendic, Kuduzovic(Mehanovic); Husic, Omic; Husejnbasic, Kapic, Jusufbasic; Krpic...i sad ce vjerovatno Jaha i/li Mujka umjesto nekog od spiceva igrati u Lukavcu, Gracanici i tako tim zajebanijim gostovanjima gdje ce se malo opreznije igrati, i mozda protiv Jedinstva kuci...
ako je otisao Cejvan kriticni smo sa backup-om na 2 pozicije, zadnji vezni i stoper sto nije dobro...ali vjerujem da ce tu naci nekog igraca..mozda Jogeta jer je u losim odnosima s Vojvodom i cudna mu je situacija u klubu, a kao zamjena kod nas moze posluziti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jel ima neko provjerenu informaciju da je Cejvan otisao ??
Ovo su ovde sve neki nasi zakljucci.
Ovo su ovde sve neki nasi zakljucci.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Jogunčić je dogovorio i dalju saradnju sa upravom Radničkog i sad nema šanse da ide bilo gdje bar još pola godine, povrijedio se malo na treningu, ali ništa ozbiljno bit će spreman za subotnju prijateljsku utakmicu protiv Borca iz Bos. Šamcaultrasstyle_tz je napisao/la:ako je Cejvan otisao hitno se mora raditi na jednom stoperu za klupe, ili jednom veznjaku da se Oma moze po potrebi spustiti na stopera...auu veliki je to problem za backup ako je Cejvan otisao..nema boljeg backup stopera u ovoj ligi ali eto prepao se konkurencije, vjerujem da ce jos neki otici iz ekipe..kako god tu nam sad treba igrac..

POZDRAV MOMCI !
Želim da vam prenesem par informacija u vezi utakmice sa Jedinstvom i u vezi Kene Čejvanovića
Utakmica sa Jedinstvom igrat' će se u običajnom terminu u kojem se igraju utakmice Federalne lige !
Da bi se na Tušnju gledale utakmice pod reflektorima za to je potrebno dosta novčani sredstava,reflektori nisu u funkciji, za njihovo ponovo vraćanje u funkciju potrebno je oko 200.000, 250.000 KM !
A ovo za Kenu mislim da je to ne provjerena informacija, tokom cijele polusezone bio je standardan mislim da ga se uprava ne bih tako lagano odrekla.
Ova informacija da je tačna o njoj bi pisala oficijalna stranica kluba !
SLOBODA DO GROBA !
Želim da vam prenesem par informacija u vezi utakmice sa Jedinstvom i u vezi Kene Čejvanovića

Utakmica sa Jedinstvom igrat' će se u običajnom terminu u kojem se igraju utakmice Federalne lige !
Da bi se na Tušnju gledale utakmice pod reflektorima za to je potrebno dosta novčani sredstava,reflektori nisu u funkciji, za njihovo ponovo vraćanje u funkciju potrebno je oko 200.000, 250.000 KM !
A ovo za Kenu mislim da je to ne provjerena informacija, tokom cijele polusezone bio je standardan mislim da ga se uprava ne bih tako lagano odrekla.
Ova informacija da je tačna o njoj bi pisala oficijalna stranica kluba !
SLOBODA DO GROBA !
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Jel ovo druzenje samo za članove UG il mozemo i mi koji nismo clanovi udruzenja prisustvovat ?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
nebih da se mijesam,ali , ova prva majca...Gorki je napisao/la:..USKORO U PRODAJI!
jel malo logicnije da pise CRVENO (crvenim slovima)
CRNA (Crnim slovima)
ARMIJA (Crvenim)
rammstein je napisao/la: nebih da se mijesam,ali , ova prva majca...
jel malo logicnije da pise CRVENO (crvenim slovima)
CRNA (Crnim slovima)
ARMIJA (Crvenim)
ne znam meni je lijepa i ovako

Pobjeda je bolja od orgazma!
Četiri puta efikasniji od ekipe sa početka sezone!

Uoči početka priprema za proljetnu polusezonu naša ekipa je doživjela velike promjene u igračkom kadru.
Na Tušanj je stiglo 13 novih fudbalera i već sada je vidljiva ogromna razlika u rezultatima koje postiže ovaj tim u odnosu na ekipu sa početka sezone. Posebno je to evidentno kada je u pitanju efikasnost tima.
Statistika je neumoljiva i kaže da je tim Ćire Blaževića četiri puta efikasniji u odnosu na Crveno – crne koje je vodio Smajil Karić!
Tim koji se pripremao prošlog ljeta ukupno je odigrao devet kontrolnih susreta. Upisali su tek jednu pobjedu (protiv Budućnosti 2:0), uz četiri remija (Radnik Bijeljina 0:0, Mogren 1:1, Metalac 1:1, Grbalj 0:0) i četiri poraza (Zeta 0:1, Jedinstvo Užice 0:2, Bratstvo 0:2 i Gradina 1:2).
Tadašnji sastav je imao dosta problema sa efikasnošću jer su u devet mečeva postigli svega pet golova.
Za razliku od njih, sadašnji igrački kadar ima dvije kontrolne utakmice manje (sedam), ali je uspio čak 20 puta zatresti mrežu protivnika!
Piranu su dali devet, Jadranu Gunja četiri, Krki, Triglavu i Budućnosti dva, a Koperu jedan gol. Jedino Crvenoj zvezdi nisu uspjeli zatresti mrežu.
Interesantno, obje ekipe su u pripremnom periodu primile po devet golova.
fksloboda.ba

Uoči početka priprema za proljetnu polusezonu naša ekipa je doživjela velike promjene u igračkom kadru.
Na Tušanj je stiglo 13 novih fudbalera i već sada je vidljiva ogromna razlika u rezultatima koje postiže ovaj tim u odnosu na ekipu sa početka sezone. Posebno je to evidentno kada je u pitanju efikasnost tima.
Statistika je neumoljiva i kaže da je tim Ćire Blaževića četiri puta efikasniji u odnosu na Crveno – crne koje je vodio Smajil Karić!
Tim koji se pripremao prošlog ljeta ukupno je odigrao devet kontrolnih susreta. Upisali su tek jednu pobjedu (protiv Budućnosti 2:0), uz četiri remija (Radnik Bijeljina 0:0, Mogren 1:1, Metalac 1:1, Grbalj 0:0) i četiri poraza (Zeta 0:1, Jedinstvo Užice 0:2, Bratstvo 0:2 i Gradina 1:2).
Tadašnji sastav je imao dosta problema sa efikasnošću jer su u devet mečeva postigli svega pet golova.
Za razliku od njih, sadašnji igrački kadar ima dvije kontrolne utakmice manje (sedam), ali je uspio čak 20 puta zatresti mrežu protivnika!
Piranu su dali devet, Jadranu Gunja četiri, Krki, Triglavu i Budućnosti dva, a Koperu jedan gol. Jedino Crvenoj zvezdi nisu uspjeli zatresti mrežu.
Interesantno, obje ekipe su u pripremnom periodu primile po devet golova.
fksloboda.ba
Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Izgleda da od sjevera nema nista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ma kakav sjever kakvi reflektori to je sad nemoguca misija
imali smo euforiju sad imamo qarinu, sami sebe .ebali na protestima
valja nam se opet trpat na zapad

Sloboda Tuzla
ma ja, garant zbog protesta neće biti dovršen sjever uskoro, itd .. gluposti
Ali onima što su trebali dati pare sada je najlakše reći da će novci biti iskorišteni za saniranje štete ili u socijalne svrhe.JbgChinaglia je napisao/la:ma ja, garant zbog protesta neće biti dovršen sjever uskoro, itd .. gluposti
Neko sa strane bi i pomisliofukaratz je napisao/la:ma kakav sjever kakvi reflektori to je sad nemoguca misijaimali smo euforiju sad imamo qarinu, sami sebe .ebali na protestima
valja nam se opet trpat na zapad

Tačno, plus što će se o ovim protestima još dugo pričat. Baš kad nam se sve poklopilo sjeba nas ova glupost. Da se nešto konkretno promijenilo od ovih protesta pa hajd i nekako.fukaratz je napisao/la: imali smo euforiju sad imamo qarinu

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.