Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Asmir Begović
Donnie inace ne moze napisati objektivan post zbog osjecanja koje gaji prema nasem golmanuDonnie Darko je napisao/la:Bog.

his argument is invalidBadrHari je napisao/la:Donnie inace ne moze napisati objektivan post zbog osjecanja koje gaji prema nasem golmanuDonnie Darko je napisao/la:Bog.

Don't raise your voice, improve your argument.
Al mu se zato kcerka zove Taylor, vidi se ko kosi, a ko vodu nosi.Goalgetter je napisao/la:Hanuma je morala uzeti Bosansko drzavljanstvo ... pa ti sad vidi ko je glavni.Pauk je napisao/la:Joj engleski one novinarke![]()
Dobar je momak Asko...mada mu je zena glavna, ali tako je u svakom braku
To se vidjelo samo po izgledu njihove kuceMozambik je napisao/la:Al mu se zato kcerka zove Taylor, vidi se ko kosi, a ko vodu nosi.Goalgetter je napisao/la:Hanuma je morala uzeti Bosansko drzavljanstvo ... pa ti sad vidi ko je glavni.Pauk je napisao/la:Joj engleski one novinarke![]()
Dobar je momak Asko...mada mu je zena glavna, ali tako je u svakom braku

I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Bio je odlican na kraju krajeva.el-fighter je napisao/la:E to neće biti baš ugodno gledati, ako uzmemo u obzir kako Beg govori našPadovan je napisao/la:U nedjelju 20:00 nova epizoda svijet voli pobjednike, nakon Emira na red je došao ministar odbrane![]()
Nek je on nama živ i zdrav, pa makar se nogama sporazumijevali

Ne daj Boze da Salihovica uhvate na ovoj emisiji.

I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Don't raise your voice, improve your argument.
-
- Kontakt:
A očigledno i ti moraš biti jedan od SLIJEDEĆIH...kokakolas je napisao/la:Ma Beg se je popravio samo tako... Salihaga mora biti slijedeči
Šala naravno, ali uvijek mi je fascinantno bilo to miješanje Č i Ć, kao i ostalih slova u nekim dijelovima BiH

Nije da nisamBatko je napisao/la:Lampard8 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Gospodin covjek...

za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
-
- Kontakt:

- Goalgetter
- Kontakt:

Voli te tvoje Sarajevo.

Begovic gospodski odradio, a vidim da je i nas jezik dobro popravio. Meni je bilo najjace kad je Susic na preskonferenciju prije jedne utakmice doveo Begovica i Salihovica. Ako uzmemo u obzir koliko i Susic prica, onda je to definitivno bila konferencija na kojoj se najmanje pricalo

na objeVirtu4l je napisao/la:Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu?

- legenda reala
- Kontakt:

-
- Kontakt:
e zamisli kad zajase bh konja na olimpijadiChinaglia je napisao/la:na objeVirtu4l je napisao/la:Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu?možda zvuči neukusno, al' na nju mislim desnicom

voio bih biti taj konjlucif3R666 je napisao/la:e zamisli kad zajase bh konja na olimpijadiChinaglia je napisao/la:na objeVirtu4l je napisao/la:Na koju konkretno misliš, lijevu ili desnu?možda zvuči neukusno, al' na nju mislim desnicom

Trenutno korisnika/ca: 061657451, 19vendetta87, adrenaline323, ANamelessGhoul, AnelMid, Bejker, Blackwargreymon, bordobijeli, bvsic, Confiance, darker10, deda, denza, eaglebvb09, emir79, Fudbalbr1, Google Adsense [Bot], HariTz, HZbec, JackW, jurisicduska, Kaunas, legendarnadruga, leo1946, Majstorinho, Micron, Mocvara1991, MostarNeretva, MrPink, N3R3D, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, Proximic, RaZuti, Rimes87, SamoDaKazeem, Shategabri, signalidunapark, soccerfan, soko, soxx, totasef1, UtdBiH21, Venom, voltron30, xinxee, zastitaIdentiteta i 513 gostiju.