Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 13 feb 2014, 00:14

OTNYS_YNWA je napisao/la:Uh, teško gostovanje i upisana 3 boda.
Uskoro i najefikasnija ekipa premier lige, City samo 2 gola više. Bravo momci. 8-)
Imaju utakmicu manje kući protiv Sunderlanda, ali eto za nadati se da ćemo ih stići.
Da je Rodgers samo malo efikasniji sa transferima, rekao bih da imamo šta očekivati i ove sezone, ali ovako ostaje da se nadamo efikasnijem i kvalitetnijem transfer roku. Rekao bih da je to za sada najveća slaba tačka u Brendanovom radu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 feb 2014, 00:16

sterling suso texeira

za buducnost se ne moramo brinuti,i idemo po pobjedu u FA cupu arsenal je smjesna ekipa to mozemo proci sa pola snage sto cemo i uciniti abd.Malo optimizma momci,kokoske su nam za vratom,LP mozemo izboriti jedino ako se budemo borili za titulu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 13 feb 2014, 00:30

jel regularan penal :?:

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 13 feb 2014, 00:32

Belmin6 je napisao/la:jel regularan penal :?:
Po meni, cist k'o suza :)
ZZ

amer991
Kontakt:

Post Postao/la amer991 » 13 feb 2014, 00:37

Kad sam rekao da cemo u 7 sljedecih utakmica uzeti bar 19 bodova- Hull,Stoke,Aston Villa,Everton,Wba,Arsenal,Fulham,eto fulio sam samo u 2 boda.
Mislim da cemo na kraju zavrsit treći jer je to naša realnost,poslije Citya i Chelsea smo najbolja ekipa u ligi i bilo bi šteta da Arsenal ili Totenhem završe ispred nas,a dobili su petardu.

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 13 feb 2014, 00:39

LiverpoolREDS je napisao/la:sterling suso texeira
Flanagan, Coutinho, Sakho.. ;)

za buducnost se ne moramo brinuti

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 13 feb 2014, 00:46

slika

Spursi 3 boda iza nas, a mi 3 boda iza Arsenala. Ali razlika je u tome da ako mi imamo isto bodova kao Arsenal idemo mjesto ispred njih zbog gol razlike. Opala im je forma i mislim da ce ih LP jos vise unazaditi.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 feb 2014, 01:01

joj kapitena kako odigra ,a tek mu 33 8-)
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 feb 2014, 01:32

Kad smo kod kapitena, ima li neko .gif njegove asistencije za Sturridge. Mislim da samo on može poslati onakav pas. Coutinho ima od koga da upija magiju. 8-)

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 13 feb 2014, 02:45

Ovo nisam ocekivao iskreno pogotovo nakon 2 : 1 za Fulem i sad se neke stvari iz korijena mijenjaju,titula nije jos uvijek realna,ali nije ni izgubljena.Svi bi bili izuzetno zadovoljni ligom prvaka,ali opet kazem ima jos da se igra danas se pokazao karakter ekipe.Svi imaju teze i lakse tekme s tim sto Liverpul docekuje Celsi i Siti ,ali po meni su veci problem ove male utakmice.Svi se sjecamo Vile,Sou,Svonsija,Hala i kikseva...tu ako se poboljsaju stvari moze biti svega na kraju.Prve tri ekipa imaju i LP sto je ogromno opterecenje,plus FA kup,

Sad protiv Arsenala mislim da treba odigrati bez ikakvog pritiska i opterecenja jer je prvenstvo i ta borba za top4 prioritet dugo cekani tako da bez nekog opterecenja cu gledat tekmu 8-) ni remi nije los :mrgreen:

Stiven je ono sto nijedan klub u ovoj ligi nema i nece nikada imati ;)
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 feb 2014, 03:44

fanatic je napisao/la:
LiverpoolREDS je napisao/la:sterling suso texeira
Flanagan, Coutinho, Sakho.. ;)

za buducnost se ne moramo brinuti
slika

;) 8-)
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 13 feb 2014, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 13 feb 2014, 08:05

Emir Ćutahija će biti 5 dana na probi u Liverpoolu. Sad imamo dva naša čovjeka u klubu, valjda barem jedan uspije u klubu. :D
Sinoćnja utakmica preslikana kao ona sa Tottenhamom od prošle sezone, samo mnogo gora po živce. Čak se i Gerard nije mogao kontrolisati, skinuo je dres nakon postignutog gola, a svi znamo da to nije njehov stil.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

mcmanaman
Kontakt:

Post Postao/la mcmanaman » 13 feb 2014, 08:27

Fino je viditi naše u svetom klubu 8-)

SInoć očekivana pobjeda ali sramota kakve mi golove primamo. Mrtvi Fulham nam 2 gola zabije pa to je smješno.
Do sad smo primili 32 gola, koliko i Spursi. Jedan Soton koji je 8. je primio 3 manje, pa čak i Hull koji se bori za opstanak je primio manje golova :oops:

RodgersBOSS
Kontakt:

Post Postao/la RodgersBOSS » 13 feb 2014, 08:55

Slobodno cu reci da golove koje primamo su odraz individualne kvalitete,a ne nesto sto se tice sistema-pogledaj primljene golove na zadnje tri utakmice sve iz individualnih gresaka.Mislim da cemo se i tu stabilizovati povratkom Jonhsona(za kojeg se nadam da se je i psihicki sredio),Enrique,Sakhoa i Aggera-ovi igraci su definitivno glavni izbor za prvu cetvorku jer su nam najkvalitetniji defanzivci.
Jedva cekam povratak odbrane pogotovo da bekovi budu pravi jer Jonhson i Enrique pruzaju dimenziju vise u napadu sto se primjeti na ovim "manjim" utakmicama-Flanno i Cissokho su limitirani.

Aggeru se nadam vec nedelju od prve minute,a Jonhsona ne treba forsirati jer ga je forsiranje i dovelo do groznih partija kakve je pruzao.Mozda koju minutu pa protiv Swansea ga vratiti kada bude 100% spreman.
Orkestar nam mozda nije najbolji, ima tu jos dosta da se mijenja, ali nam je zato dirigent VELICINA.

Brendan Rodgers' Liverpool we're on our way to glory he'll build a team like Shankly did our kids will tell the story.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 feb 2014, 10:19

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

seadreds
Kontakt:

Post Postao/la seadreds » 13 feb 2014, 10:33

slika

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 feb 2014, 10:35

seadreds je napisao/la:slika
jes se udebljao Risse :lol: :lol: :lol: :)

Dobro smo se izvukli sinoc,samo da nastavimo sa pobjedama..

slika :mrgreen: :mrgreen:

Eccedentesiast
Kontakt:

Post Postao/la Eccedentesiast » 13 feb 2014, 10:51

slika

Rusi Kolo sve pred sobom. :lol: :lol:
Wise men speak because they have something to say; fools because they have to say something.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 13 feb 2014, 11:02

da se mi vratimo dresovima,ovi nisu losi :mrgreen:

slika

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 feb 2014, 11:04

Ono sinoc je bio vintage Liverpool, ne pamtim kad smo pobijedili golom u 90-oj pogotovo kad smo dva puta gubili :D
Zadnjeg pobjedonosnog gola u 90+ se sjecam kada je Andy zabio glavom Blackburnu u jednoj nebitnoj tekmi u ligi :mrgreen:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.