Safet Sušić - Pape
- hogarstrasni
Re: Safet Sušić - Pape
U slucaju Tina Svena Susica doslo je do blagih proceduralnih odstupanja. Od trenutka kada se sjetio da je Bosanac (15.10.2013 oko 22:00 h), trebalo je svega desetak dana da gospodin Pilav iz saveza , kompletira svu papirologiju i posalje je u FIFA, tako da mladi talentovani i polivalentni, defanzivni vezni Susic, moze u rekordnom roku zaigrati za reprezentaciju. U slucaju Gudelja , procedura traje vise od pola godine, pa nema smisla ni da je pocinje.
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ljudi jasna je ta situacija da sporo oko promjene sportskog drzavljanstva ide i igracima.Pa o tome ne odlucuje NSBiH vec ipak krovna nogometna federacija,odnosno FIFA-e.No,igrač kada jedan put potpiše taj dokument nazad nema.Zato ova prica da je ovo samo "paravan" sto NSBIH radi u vezi potencijonalnih igrača ne pije jednostavno vodu.
Možda nećemo te igrače dobiti do SP,iako bi to bili savršeno,ali ćemo ih definitivno imati za kvalifikacije za EP kada će nam možda biti još i potrebniji.
Možda nećemo te igrače dobiti do SP,iako bi to bili savršeno,ali ćemo ih definitivno imati za kvalifikacije za EP kada će nam možda biti još i potrebniji.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Hrgota i Gudelj imaju šansu da igraju. Treći napadač je potreban iz više razloga, ali pravi napadač, a ne Mahmutović i slični. Gudelj ima kvalitet za prvu postavu.calcio je napisao/la:Ne znam dali Hrgota ima kvalitet da odmah igra, pa on jedva da je sakupio 200 minuta ove sezone u Bundesligi. Ali svakako ne bih nikome nista obecavao. Rekao bih im kako stvari stoje, imate veliku sansu da se nadjete tamo ali nema obecanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Jos jedna teza nas koji kritikujemo rad selektora u vezi pozivanja novih igraca koji igraju u dobrim klubovima i automatski zasluzuju poziv veceras je dobila potvrdu.Naime selektor je jasno rekao da svi igraci koji zele igrati za BiH moraju javno izraziti zelju,srediti papire i cekati ali da nemaju svi isto misljenje o nekom igracu i da ce on odluciti na kraju koga pozvati a koga ne.Obzirom da znamo kriterije za poziv,promjena drzavljanstva tih igraca i cekanje nekog maglovitog poziva mozda nekad u buducnosti njima je rizik koji kao ljudi kojima je stalo do karijere nece prihvatiti.
Nema Hrgota kvalitet da igra,Visca ima,on je skupio bruku minuta u drugoj turskoj diviziji.Cuj 200 minuta,momak je igrao i u prosloj sezoni skoro u svakoj utakmici.
Ali ima vremena zasto zuriti a brate realno igra i u slabom klubu,kad bi potpisao bar za Bayern pa i nekako.
Ali ima vremena zasto zuriti a brate realno igra i u slabom klubu,kad bi potpisao bar za Bayern pa i nekako.
I da zavrsim,jasno je da svi ovi igraci mogu steci pravo nastupa do pocetka priprema za SP,vremena ima dovoljno medjutim isto tako je jasno da ih selektor ne zeli na SP.Ako neki od njih u medjuvremenu zaigra za neku drugu reprezentaciju krivicu za to ce snositi iskljucivo Safet Susic.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Rekao si da odmah ulete na teren pa sam mislio da govoris o prvih 11. U kadru od 22-23 igraca bi se vjerovatno nasli ali opet nebi nista obecavao, jer kad obecas onda je to gotova stvar, ako si covjek od rijeci. A moze se mnogo stvari promjeniti do konacnog spiska.Virtu4l je napisao/la:Hrgota i Gudelj imaju šansu da igraju. Treći napadač je potreban iz više razloga, ali pravi napadač, a ne Mahmutović i slični. Gudelj ima kvalitet za prvu postavu.calcio je napisao/la:Ne znam dali Hrgota ima kvalitet da odmah igra, pa on jedva da je sakupio 200 minuta ove sezone u Bundesligi. Ali svakako ne bih nikome nista obecavao. Rekao bih im kako stvari stoje, imate veliku sansu da se nadjete tamo ali nema obecanja.
Mozda nije najbolji primjer ali pokazuje kako se stvari mogu promjeniti dosta brzo:
Sjecam se prije par godina kada je makedonski premijer slao vladin avion u Milano da dovede Gorana Slavkovskog iz Intera na okupljanje mlade reprezentacije. Makedonci pomislili dobili smo novog Ibru, bicemo prvaci Evropi za par godina. Cetiri godine kasnije momak ima 23 godine i igra u svedskoj sestoj (!) ligi a makedoncima je glavni napadacki adut i dalje Adis Jahovic
- Principatus
- Kontakt:
Haha koji kralj. Svaka cast za ovo.hogarstrasni je napisao/la:U slucaju Tina Svena Susica doslo je do blagih proceduralnih odstupanja. Od trenutka kada se sjetio da je Bosanac (15.10.2013 oko 22:00 h), trebalo je svega desetak dana da gospodin Pilav iz saveza , kompletira svu papirologiju i posalje je u FIFA, tako da mladi talentovani i polivalentni, defanzivni vezni Susic, moze u rekordnom roku zaigrati za reprezentaciju. U slucaju Gudelja , procedura traje vise od pola godine, pa nema smisla ni da je pocinje.
Vidim da je Susic ponovo prosipao bisere, a novinar bio kukavica. Imali negdje na netu da se moze pogledati, iako nisam siguran, da zelim to da vidim. Dakle kako smo i pretpostavljali, covjek je tek sad saznao da Tankovic, Hrgota i drugi postoje. Vrhunac profesionalizma.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Izvađeno iz konteksta od strane forumaša. Nigdje nije rekao ništa slično. Rekao je da moraju vaditi papire i da će ih pozvati.Principatus je napisao/la:Vidim da je Susic ponovo prosipao bisere, a novinar bio kukavica. Imali negdje na netu da se moze pogledati, iako nisam siguran, da zelim to da vidim. Dakle kako smo i pretpostavljali, covjek je tek sad saznao da Tankovic, Hrgota i drugi postoje. Vrhunac profesionalizma.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ne kontas ti mene!Virtu4l je napisao/la:Opet su počeli sa šupljom.
Papire im niko ne može izvaditi osim njih! Savez i država mogu ubrzati taj proces, ali oni ga moraju pokrenuti. Dobili su pozivnice i sad je sve na njima. Naši ljudi su uradili sve što je potrebno, kontaktirani su, rečeno im je da se na njih računa i nema se tu šta više uraditi. Plitko razmišljanje ne vodi nikuda.
Ko treba da ih sređuje? Sušić? Begić? Ili možda Komšić? Oni mogu da ubrzaju te procese, da zaobiđu neke standardne protokole, ali neće se oni potpisivati umjesto igrača. Šalješ li ti nekoga da ti izvadi pasoš? Ne šalješ, jer to nije po zakonu.kobe24 je napisao/la:Da ne pricamo kako je po milijarditi put pomenuo jos ustaljenije od ovoga gore: "Svaki igrac mora da sredi papire, pa tek onda da se nada mom pozivu."
Zasto bi momci sredjivali svu potrebnu papirologiju, kada ih kod Safeta ni na mapi nema, kada im to nista ne garantuje?!
Ja mislim da bi prvo Susic trebao obaviti razgovor sa svakim od njih. Nebitno da li ce im ici kuci (to bi za njega mozda bilo ponizenje), ili ce razgovarati na neki drugi nacin. Uglavnom, nazove Arslanagica i kaze mu: "Pratim tvoje igre, svidjas mi se, ne mogu ti garantovati da ces biti prva postava sad odmah, ali vec kroz godinu-dvije bi to trebalo biti drugacije. Uskoro nas napusta Spahic i odbrana naseg tima ce biti poprilicno oslabljena. Sta mislis da uradis sve sto je potrebno, da te u sto skorije vrijeme dovedem u ekipu?" (Navodim ti banalan primjer, naravno da ne mislim da ce mu se Safet doslovce ovako obratiti.)
Mislis da bi svi oni ostali imuni kad ih nazove najveci fudbaler nase drzave ikad?! (Ovdje prvenstveno mislim na Muamera i Dinu, jer njih ipak nesto veze za nasu drzavu, svi ostali bi tu bili samo zbog karijere.)
Kad bi i Begic, i Komsic, i Bakovic i svi ostali stali na jednu stranu, Susic bi "prevagnuo".
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Razumijem te savršeno, samo ne znam šta da im se garantuje? Kod nas kvalitetni igrači nikad nisu bili zapostavljeni, uvijek su bili na spisku, sa tim ćeš se valjda složiti. Ne zanimaju me Šunjić, Avdija i slični, oni su tu bili da popune brojno stanje.kobe24 je napisao/la:Zasto bi momci sredjivali svu potrebnu papirologiju, kada ih kod Safeta ni na mapi nema, kada im to nista ne garantuje?!
Obzirom da su momci kontaktirani, valjda je to dokaz da se na njih računa. Sad je sve na njima. Žele da igraju? Bujrum. Papirologija je gotova vrlo brzo i idemo u ameriku na pripreme.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto Tankovicu pa ti sredidi papire... dok Pape mase glavom da si mlad (ni govora) ono lafo neki dan debitovao u seniorskom nogometu sa 18g.. u PL
dok Tinket sa 21g u HNL seniorskom nogometu cekao debi
krema.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Kolumna na nogolopta.com
"Selektor Susic i ljudi oko njega su imali cetiri mjeseca da obidju tih sest igraca, da se upoznaju s njima i njihovim zastupnicima/roditeljima, da ih vide na djelu u njihovoj svakodnevoj sredini i da se po potrebi i posavjetuju sa trenerima tih igraca te da na taj nacin prosire mrezu poznanstava, stvore profesionalniju sliku o Bosni i Hercegovini i njenom nogometu. Kad su oni novinari mogli obici Spahu i Bega i napraviti dvije fantasticne emisije mogao je vala i Pape a ako ne on onda neko il’ iz strucnog staba ili iz tehnickog odjela N/FS-a. Osim tih sest mogli su i trebali su obici jos njih najmanje 10 koji igraju u omladinskim selekcijama nekih od najjacih evropskih klubova kako bi im dali ”mig” da ih pratimo, da su nam interesantni i da zelimo da u buducnosti izaberu BiH a ne Svedsku, Njemacku, Svicarsku, Austriju te upoznati i njih i roditelje sa procedurama promjene sportskog drzavljanstva.
A ovo sto im mi nudimo sada, pa to su mogli nasi Bundesligasi odraditi sa Hrgotom, malim iz Bayerna, Dzeko je to izgleda vec odradio sa Tankovicem (”Dzeko je pravo pravo dobar covjek, razumijes..”) a ni Belgija (Arslanagic) ni Holandija (Gudelj) nisu daleko, mogao je to i Borce Sredojevic odraditi a mali Salanovic je vec pod ”Jukinim protektoratom” tako da za njega nema dileme. Ovako samo bezpotrebno pravimo cirkus od i oko repke i rizikujemo da nam klubovi tih igraca sa svojim pravom na veto naprave pometnju."
"Selektor Susic i ljudi oko njega su imali cetiri mjeseca da obidju tih sest igraca, da se upoznaju s njima i njihovim zastupnicima/roditeljima, da ih vide na djelu u njihovoj svakodnevoj sredini i da se po potrebi i posavjetuju sa trenerima tih igraca te da na taj nacin prosire mrezu poznanstava, stvore profesionalniju sliku o Bosni i Hercegovini i njenom nogometu. Kad su oni novinari mogli obici Spahu i Bega i napraviti dvije fantasticne emisije mogao je vala i Pape a ako ne on onda neko il’ iz strucnog staba ili iz tehnickog odjela N/FS-a. Osim tih sest mogli su i trebali su obici jos njih najmanje 10 koji igraju u omladinskim selekcijama nekih od najjacih evropskih klubova kako bi im dali ”mig” da ih pratimo, da su nam interesantni i da zelimo da u buducnosti izaberu BiH a ne Svedsku, Njemacku, Svicarsku, Austriju te upoznati i njih i roditelje sa procedurama promjene sportskog drzavljanstva.
A ovo sto im mi nudimo sada, pa to su mogli nasi Bundesligasi odraditi sa Hrgotom, malim iz Bayerna, Dzeko je to izgleda vec odradio sa Tankovicem (”Dzeko je pravo pravo dobar covjek, razumijes..”) a ni Belgija (Arslanagic) ni Holandija (Gudelj) nisu daleko, mogao je to i Borce Sredojevic odraditi a mali Salanovic je vec pod ”Jukinim protektoratom” tako da za njega nema dileme. Ovako samo bezpotrebno pravimo cirkus od i oko repke i rizikujemo da nam klubovi tih igraca sa svojim pravom na veto naprave pometnju."
Evo i citavog teksta......Dosta dobar...
Kafana je, izgleda, naša sudbina..
Docekali smo da konacno odemo na jedno veliko prvenstvo i za to svakako velike zasluge idu Safetu Susicu, selektoru, izborniku i izvalniku nekoliko najnebuloznijih i najneutemeljenijih izjava koje slobodno mogu u rang sa izjavama njegovog prethodnika, danas trenera Slobode.
Ipak nije Pape kriv, krivi smo svi mi okolo. Od onih sto ga zaposlise i stavise samo jedan cilj pred njega u nadi da ce to nahraniti i zadovoljiti uspjeha gladne Bosance i Hercegovce a to je plasman na neko od velikih takmicenja pa do mnogih od nas koji se s tim uistinu ogromnim uspjehom zadovoljismo. Jer da se ne lazemo, plakao sam sigurno 20 minuta k’o malo djete nakon Ibijevog gola u Kaunasu, sramota me bilo ljudi oko mene al’ dzaba, suze niko i nista nije moglo zaustaviti.
U tom trenutku su to bile suze olaksanja a ne radosti jer postojao je imperativ pobjede, minute su letile a oni litvanski zuti mravi su se branili kao da im je Naser Oric na mjestu stopera. Ne mogu ni da zamislim pod kolikim su presom bili igraci i Pape tih dana jer sve osim odlaska na SP bi natjeralo mnoge Bosance i Hercegovce u jos vecu i jacu depresiju podpomognutu jesenjim i zimskim mrakom, maglom i smogom.
pape
Poceh kritikovati Papeta pa odletih na pozitivu al’ tako je, cinjenica je da se stvari u i oko nase repke ne mogu gledati kao crne i bijele pa tako ni Papetova uloga u svemu tome. Naprimjer, do one tekme sa Amerikom u augustu sve je izgledalo i vise nego dobro da bi onda eksperiment iz drugog poluvremena sa amerima nas kostao cetiri primljena gola. U tekmu sa slovacima smo usli neozbiljno, bez zadnjeg veznog i sa glavama punih prica o Dzekinom izostanku sa prva tri dana okupljanja nego sto smo vodili racuna o protivniku. Bila je to slicna situacija kao ona sa Hrvatskom i njenim pripremama u Hercegovini, vise su se slikali i dernecili nego trenirali pa ih je to poslije kostalo prvog mjesta u grupi a Igora Stimca selektorske pozicije.
Hajde da neduljim, ono sto hocu da kazem je slijedece. Pred Papetom je bio jedan cilj a to je odlazak na SP. Ispunio ga je i sada izgleda ne mora vise nista raditi jer de facto on apsolutno nista nije uradio u zadnja cetiri mjeseca osim sto nam je pokusao stvoriti sliku da je Tino Sven Susic buducnost naseg veznog reda. ”More bit’ bidne” sto bi rekli Nadrealisti medjutim broj skeptika po ovom pitanju je mnogo veci od onih koji povjerovase u Papetove rijeci.
Pape nista nije poduzeo ni po pitanju igraca koji su bili redovni na spiskovima u kvalifikacijama a koji na zalost nemaju dovoljnu minutazu u svojim klubovima da bi ih se vodilo na SP. Bas zato je zabrinjavajuca njegova prica o mladom Prcicu za kojeg kaze da je mlad i da igra u losem klubu (Sochaux) a alternative mu ne igraju nigdje (Rahimic, Zahirovic), da imamo dovoljno napadaca (Dzeko i Ibisevic) te da nam ne treba vise stopera pritom zatvarajuci vrata mladim igracima poput Tankovica, Arslanagica pa zasto ne i Hrgote o kojem se na zalost sve manje prica iako je igrac koji bi mogao biti dugorocno rjesenje za nas napad. Pape zaboravlja da smo prije Dzeke i Ibisevica od kvalitetnijih centarfora imali jos Muslimovica, Bolica, Barbareza, Kodru a iza njih su sansu dobijali mnogi manje uspjesni igraci, tu mislim na Turkovica, Hasancica, Obada, Topica, Bartolovica, Skoru, Asima Sehica, Halilovica, Petra Jelica, Ivicu Jolica, Zeca i tako dalje.. Dakle, niko ne trazi i ne zahtjeva da Tankovic i Hrgota uzmu mjesto Dzeki i Ibisevicu nego samo daj da ih vidimo u reprezentativnom dresu pa da znamo da li su prva ili druga gore navedena kategorija igraca.
Neki ce reci da je pozitivan pomak napravljen po pitanju skautinga tih mladih igraca po Evropi i kao eto pozitivno je to sto su sad njih sestorica pozvani da dodju na okupljanje u Innsbruck da se upoznaju i druze sa nasim reprezentativcima. Iskreno se nadam da se nijedan nece odazvati i da ce svi buduci pokusaji ovakvog kafanskog karaktera pasti u vodu. Ne mogu da vjerujem da se nista nije naucilo od eksperimenta u Ljubljani prije godinu dana, eksperimenta koji nas je kostao Alena Halilovica (nije jos al’ ne postoje indicije da cemo ga pokusati ”spasiti) te da ne bi covjeka sa velikim srcem Jusufa Becirovica zamalo i Hajrovica i Kolasinca. Kakvo skupljanje i upoznavanje i gluposti, ko to tako jos danas radi? Ni jedan veliki Brazil sebi to ne moze priustiti, da zovu ljude na kafu a ne na teren. Da sam Gudelj ili Tankovic ne bih nikad pristao na takvo sta, momci igraju u boljim ligama od pola tih sa kojima treba da se upoznaju i da im se ”dopadnu” da bi im ti dali zeleno svjetlo. Znaci, Tino Sven se ne mora upoznavati a Gudelj, Arslangic, Tankovic i drugi moraju? Ma nemoj.. A sutra kada klubovi, sa punim pravom, zabrane dolazak svojim igracima na ovo, ne znam kako da to nazovem, onda ce biti po ledjima igraca, vec ispred sebe vidim naslove ”Eto mi ih zvali, oni nas odbili” i komentare navijaca sakrivenih iza ”zmajOvskih” nick-ova…
Selektor Susic i ljudi oko njega su imali cetiri mjeseca da obidju tih sest igraca, da se upoznaju s njima i njihovim zastupnicima/roditeljima, da ih vide na djelu u njihovoj svakodnevoj sredini i da se po potrebi i posavjetuju sa trenerima tih igraca te da na taj nacin prosire mrezu poznanstava, stvore profesionalniju sliku o Bosni i Hercegovini i njenom nogometu. Kad su oni novinari mogli obici Spahu i Bega i napraviti dvije fantasticne emisije mogao je vala i Pape a ako ne on onda neko il’ iz strucnog staba ili iz tehnickog odjela N/FS-a. Osim tih sest mogli su i trebali su obici jos njih najmanje 10 koji igraju u omladinskim selekcijama nekih od najjacih evropskih klubova kako bi im dali ”mig” da ih pratimo, da su nam interesantni i da zelimo da u buducnosti izaberu BiH a ne Svedsku, Njemacku, Svicarsku, Austriju te upoznati i njih i roditelje sa procedurama promjene sportskog drzavljanstva.
A ovo sto im mi nudimo sada, pa to su mogli nasi Bundesligasi odraditi sa Hrgotom, malim iz Bayerna, Dzeko je to izgleda vec odradio sa Tankovicem (”Dzeko je pravo pravo dobar covjek, razumijes..”) a ni Belgija (Arslanagic) ni Holandija (Gudelj) nisu daleko, mogao je to i Borce Sredojevic odraditi a mali Salanovic je vec pod ”Jukinim protektoratom” tako da za njega nema dileme. Ovako samo bezpotrebno pravimo cirkus od i oko repke i rizikujemo da nam klubovi tih igraca sa svojim pravom na veto naprave pometnju.
Nista od ovog nije uradjeno u zadnja cetiri mjeseca a i zasto bi? Ne znam sta pise u Papetovom ugovoru ali cisto sumnjam da postoji neki paragraf o moranju obilazaka buducih narastaja. Njegov posao je bio da nas odvede na SP i on je to uradio. Nadam se samo da su ljudi koji budu zaposljavali buduce selektore izvukli pouku iz Papetovog primjera i da cemo vec slijedeceg selektora imati priliku da gledamo na tribinama Craven Cottagea, Borussia Parka i Stamford Bridgea. Samo da ne bude prekasno..
- hogarstrasni
U istoriji BiH reprezentacije, prebogatoj raznim oblicima korupcije , javasluka i nepotizma,ovo je nezabiljezeno.
U reprezentaciji cemo imati bvarem 5-6 igraca koji su direktno ili indirektno povezani s menadzerskom agencijom selektorovog brata! I to su redom najgori igraci , koji ni iz daleka ne zasluzuju poziv u reprezentaciju.
Pa seonda pitajte zasto nema mjesta za kvalitetne igrace poput Gudelja , arslanagica , Hrgote !? Sramotno !
U reprezentaciji cemo imati bvarem 5-6 igraca koji su direktno ili indirektno povezani s menadzerskom agencijom selektorovog brata! I to su redom najgori igraci , koji ni iz daleka ne zasluzuju poziv u reprezentaciju.
Pa seonda pitajte zasto nema mjesta za kvalitetne igrace poput Gudelja , arslanagica , Hrgote !? Sramotno !
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
Ocito da cemo morati na proteste i pred naseg selektora..hogarstrasni je napisao/la:U istoriji BiH reprezentacije, prebogatoj raznim oblicima korupcije , javasluka i nepotizma,ovo je nezabiljezeno.
Volim te Bosno!!!
U onom gore tekstu ja bi samo komentarisao da pozivom na teferic u Ljubljani nismo samo izgubili Halilovica vec i Seferovica te Hajrovica, Kolasinac opravdano niej mogao doci....... Imali smo lude srece kod Izeta, jer poslije prijateljske u Tunisu i Grckoj u proljece 2013 nije dobio poziv Svicarske za kvalifikacioni mec kao Seferovic, ap je poslije doslo do poznatog obrata....
U principu ista stvar se desava opet......Srpski mediji i ljudi oko saveza pritiskaju da se Gudelj pozove za mec protiv Iraca sada u Martu a isto tako Svedska sprema poziv Tankovicu....
U principu ista stvar se desava opet......Srpski mediji i ljudi oko saveza pritiskaju da se Gudelj pozove za mec protiv Iraca sada u Martu a isto tako Svedska sprema poziv Tankovicu....
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Jel navedeni imaju rijesene papire?hogarstrasni je napisao/la:U istoriji BiH reprezentacije, prebogatoj raznim oblicima korupcije , javasluka i nepotizma,ovo je nezabiljezeno.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Imaju sređene papire u istoj mjeri u kojoj i ja imam državljanstvo U.S.A.Hordas Doboj je napisao/la:Jel navedeni imaju rijesene papire?hogarstrasni je napisao/la:U istoriji BiH reprezentacije, prebogatoj raznim oblicima korupcije , javasluka i nepotizma,ovo je nezabiljezeno.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Kratko i jasno.19risha88 je napisao/la:Imaju sređene papire u istoj mjeri u kojoj i ja imam državljanstvo U.S.A.Hordas Doboj je napisao/la:Jel navedeni imaju rijesene papire?hogarstrasni je napisao/la:U istoriji BiH reprezentacije, prebogatoj raznim oblicima korupcije , javasluka i nepotizma,ovo je nezabiljezeno.
Pa seonda pitajte zasto nema mjesta za kvalitetne igrace poput Gudelja , arslanagica , Hrgote !? Sramotno !To su strendjeri sad zasad,svi osim TINE...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.