Senijad Ibričić

demir44
Kontakt:

Re: Senijad Ibričić

Post Postao/la demir44 » 26 jan 2010, 20:42

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:O Hajduku :mrgreen:
Cuj blatis o cemu ti.Uostalom i ti se sprdas maksimalno kad je u pitanju Ibricic ili gdje igra.
O Vedi,Muratovicu i dalje da ne pricam.Prema tome ne vuci za............
Pa ti nemas nikakve argumente, i u zivotu nisi gledo Begovica a lupas kako je los. A o Ibisevicu nemam ja sta pricat, njega citava njemacka kritikuje, ukljucujuci i njegov manager. A Ibricic je smjesan sa svojim izjavama o Hajduku. Ako stvarno ima ponuda a on ipak zeli ostat, nije normalan. Ne kazem nista protiv njega kao igraca (iako je Stila po meni bolji), ali on nema vise sta vrijeme bacat u HNL-u ako zeli napredovat.
A sta mislis da napreduje do Poljske malo,haaa???Kao tvoj svevišnji Štilić,pa da za njeg jedan veliki Celtic nemoze izdvojiti pišljivih 3 miliona...A malo zavuci nos u Hrvatske portale,pa ces saznati zbog cega je Hajduk u trenutnoj situaciji!!!A dobro se raspitaj kakav Ibro ima odnos sa navijacima u Hrvatskoj,"Bogovski" buraz!!!A otici ce on,ne boj se,pa ces mu se uvlaciti u š... i govoriti igracina,isto kao sto ste svi radili Muratovicu kad je napravio onu fantasticnu asistenciju u Zenici,pa zatim Ibisevicu kad je dao 18 golova u 17 utakmica,iSupicu kad nas je spasio u Belgiji,i kuci s Turcima ako se ne varam,a sad vam niko nevalja,samo jadni "Štilić",jer ga jos nikad nisi gledao pa ne mozes govoriti o njegovim manama...Heeeee ja kakvog sve poganog naroda ima,da pozelis odselit na Mars :oops: :oops: :oops:
Rotor Volgograd...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 26 jan 2010, 21:14

Pišu da ga je skaut Blackburnov gledao danas kontaktirao Hajduk,da li če bit šta?
Daily Mirror izvor -kažu da je im prvi od želja ;)

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 26 jan 2010, 21:18

[quote="bambina"]Pišu da ga je skaut Blackburnov gledao danas kontaktirao Hajduk,da li če bit šta?
Daily Mirror izvor -kažu da je im prvi od želja ;)[/quot

Vise da hoce i on gdje otici.

Pa samo se nasi igraci gledaju ovoliko, a nigdje na kraju. :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 26 jan 2010, 21:21

Adinjo je napisao/la:
bambina je napisao/la:Pišu da ga je skaut Blackburnov gledao danas kontaktirao Hajduk,da li če bit šta?
Daily Mirror izvor -kažu da je im prvi od želja ;)[/quot

Vise da hoce i on gdje otici.

Pa samo se nasi igraci gledaju ovoliko, a nigdje na kraju. :evil:
a i meni je više dosadilo oko njegovog transfera :roll: :roll:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 26 jan 2010, 21:21

bambina je napisao/la:Pišu da ga je skaut Blackburnov gledao danas kontaktirao Hajduk,da li če bit šta?
Daily Mirror izvor -kažu da je im prvi od želja ;)
ja sam pokusavo danas 2 puta da mu dobijem brata nisam uspio!!! znat ce se vise do kraja sedmice ,, inace Blackburn treba da proda 2 ili 3 igraca i upravo se to ceka da dode do transfera,,, prosli put kad sam razgovarao sa njegovim bratom,, rekao mi je da je to bio razlog da se produzi ugovor sa Hajdukom,, tako da bi mogli svi zaraditi u slucaju transfera,, jer po starom ugovoru mala je odsteta bila i druge stvari!!! ali ako ne dode sada na ljeto ide sigurno!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2010, 21:43

demir44 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:O Hajduku :mrgreen:
Cuj blatis o cemu ti.Uostalom i ti se sprdas maksimalno kad je u pitanju Ibricic ili gdje igra.
O Vedi,Muratovicu i dalje da ne pricam.Prema tome ne vuci za............
Pa ti nemas nikakve argumente, i u zivotu nisi gledo Begovica a lupas kako je los. A o Ibisevicu nemam ja sta pricat, njega citava njemacka kritikuje, ukljucujuci i njegov manager. A Ibricic je smjesan sa svojim izjavama o Hajduku. Ako stvarno ima ponuda a on ipak zeli ostat, nije normalan. Ne kazem nista protiv njega kao igraca (iako je Stila po meni bolji), ali on nema vise sta vrijeme bacat u HNL-u ako zeli napredovat.
A sta mislis da napreduje do Poljske malo,haaa???Kao tvoj svevišnji Štilić,pa da za njeg jedan veliki Celtic nemoze izdvojiti pišljivih 3 miliona...A malo zavuci nos u Hrvatske portale,pa ces saznati zbog cega je Hajduk u trenutnoj situaciji!!!A dobro se raspitaj kakav Ibro ima odnos sa navijacima u Hrvatskoj,"Bogovski" buraz!!!A otici ce on,ne boj se,pa ces mu se uvlaciti u š... i govoriti igracina,isto kao sto ste svi radili Muratovicu kad je napravio onu fantasticnu asistenciju u Zenici,pa zatim Ibisevicu kad je dao 18 golova u 17 utakmica,iSupicu kad nas je spasio u Belgiji,i kuci s Turcima ako se ne varam,a sad vam niko nevalja,samo jadni "Štilić",jer ga jos nikad nisi gledao pa ne mozes govoriti o njegovim manama...Heeeee ja kakvog sve poganog naroda ima,da pozelis odselit na Mars :oops: :oops: :oops:
Hehe koji lik, bunis se sto ja kritikujem pojedine igrace, i onda u istoj recenici napadnes ti Stilica bez ikakvog razloga? Ma svaka ti cast, bas si pametan. A da je Ibricic predsjednik Hrvatske ne zanima me, on igra u katastrofalnoj ligi i u prosjecnom klubu u toj katastrofalnoj ligi. Dalje mi nista ne trebas pricat. Sto je jos gore to njemu ne smeta. Kakav je to karakter?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 jan 2010, 22:05

To ti je zato jer ti govoris da je Stilic bolji od Ibricica,nidje veze.Dao bog pa da Stilic zaigra jednog dana za Arsenal,Radeljic za Barcelonu,Mravac za Manchester!!!Ovdje je velika razlika izmedju mene i tebe,ti samo gledas kako ces pljuvati po nasim igracima,Ibisevic,Supic,Ibricic...A ti si veliki expert pa znas da je HNL katastrofa od lige.....
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2010, 22:11

demir44 je napisao/la:To ti je zato jer ti govoris da je Stilic bolji od Ibricica,nidje veze.Dao bog pa da Stilic zaigra jednog dana za Arsenal,Radeljic za Barcelonu,Mravac za Manchester!!!Ovdje je velika razlika izmedju mene i tebe,ti samo gledas kako ces pljuvati po nasim igracima,Ibisevic,Supic,Ibricic...A ti si veliki expert pa znas da je HNL katastrofa od lige.....
Dobro, ako je liga gdje viceprvak ispada od slovacke ekipe dobra, izvinjavam se. Dinamo je solidan, ostalo katstrofa.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 jan 2010, 22:49

Cartman je napisao/la:
demir44 je napisao/la:To ti je zato jer ti govoris da je Stilic bolji od Ibricica,nidje veze.Dao bog pa da Stilic zaigra jednog dana za Arsenal,Radeljic za Barcelonu,Mravac za Manchester!!!Ovdje je velika razlika izmedju mene i tebe,ti samo gledas kako ces pljuvati po nasim igracima,Ibisevic,Supic,Ibricic...A ti si veliki expert pa znas da je HNL katastrofa od lige.....
Dobro, ako je liga gdje viceprvak ispada od slovacke ekipe dobra, izvinjavam se. Dinamo je solidan, ostalo katstrofa.
Ako ces po tome gledati onda je Francuska 4 liga bolja od Francuske prve jer je Lille ispao od cetveroligasa u kupu...Ok,u pravu si u tome da i nije neka liga al prvenstveno zbog tog projekta liga-16, al brate nije ni poljska vala!!!Pogledaj samo tržišne vrijednosti igraca,pa uporedi!?
Rotor Volgograd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 jan 2010, 23:02

demir44 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Ako ces po tome gledati onda je Francuska 4 liga bolja od Francuske prve jer je Lille ispao od cetveroligasa u kupu...Ok,u pravu si u tome da i nije neka liga al prvenstveno zbog tog projekta liga-16, al brate nije ni poljska vala!!!Pogledaj samo tržišne vrijednosti igraca,pa uporedi!?
U svakom slucaju je bolja od Hrvatske. Ali govorim ti da je problem u tome sto Ibricic izgleda ne zeli da napusti Hajduk, dok Stilic svim srcem zeli izac iz Poljske. Ne mogu ljude bez ambicija.

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 26 jan 2010, 23:07

Ma kako nema ambicija,Hajduk je tek s dolaskom Reje dosao na prave staze,režu se ugovori igracima,prodaju se klocevi,pravi se rezervna momcad u drugoj ligi-Mosor,svake sezone je borba za trofeje...A mozda nije ni prava ponuda dosla,samo strpljivo...A to sto on govori da nece iz kluba,samo mu podize ugled u Splitu,navijaci ga drze ko kap vode na dlanu....
Rotor Volgograd...

Slovojed
Kontakt:

Post Postao/la Slovojed » 27 jan 2010, 11:53

Cartman je napisao/la:Hehe koji lik, bunis se sto ja kritikujem pojedine igrace, i onda u istoj recenici napadnes ti Stilica bez ikakvog razloga? Ma svaka ti cast, bas si pametan. A da je Ibricic predsjednik Hrvatske ne zanima me, on igra u katastrofalnoj ligi i u prosjecnom klubu u toj katastrofalnoj ligi. Dalje mi nista ne trebas pricat. Sto je jos gore to njemu ne smeta. Kakav je to karakter?
Momak a zašto ti o Ibričiću i nekim stvarima pišeš gluposti na koje ti se netko objektivan može samo nasmijati?Katastrofalna liga?To je istina ona liga iz koje igrač ide za 21m eura u Tottenham?Za 12m eura u Arsenal?Za 13m eura u Manchester City?Za 6m eura u Blackburn?Za 4m eura u Monaco?Za 2,8m eura u Panathinaikos?Za 9,5m eura u Lyon?Za 1,5m eura u Chelsea?Momak pišeš gluposti već duže vrijeme i ljudi će doista pomisliti da ti znaš o čemu pišeš,a ne znaš.Ibričić nije imao nikakvu ponudu izvana za odlazak,niti će on propasti u Hajduku.Sada ima trenera Reju koji mu je jasno naznačio da mora biti manje sebičan i više dizati glavu kad ima loptu u nogama,i ako ispravi te greške,sigurno će vani biti bolji igrač.Tako da on sigurno neće propasti u HNL-u pod vodstvom Reje.I što mu fali u Hajduku?250.000 eura i 20% od budućeg transfera,stvarno mu je teško.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 29 jan 2010, 23:06

Evo na transfermarktu diglu mu cijenu na 4.5 mil.
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 20:19

Slovojed je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Hehe koji lik, bunis se sto ja kritikujem pojedine igrace, i onda u istoj recenici napadnes ti Stilica bez ikakvog razloga? Ma svaka ti cast, bas si pametan. A da je Ibricic predsjednik Hrvatske ne zanima me, on igra u katastrofalnoj ligi i u prosjecnom klubu u toj katastrofalnoj ligi. Dalje mi nista ne trebas pricat. Sto je jos gore to njemu ne smeta. Kakav je to karakter?
Momak a zašto ti o Ibričiću i nekim stvarima pišeš gluposti na koje ti se netko objektivan može samo nasmijati?Katastrofalna liga?To je istina ona liga iz koje igrač ide za 21m eura u Tottenham?Za 12m eura u Arsenal?Za 13m eura u Manchester City?Za 6m eura u Blackburn?Za 4m eura u Monaco?Za 2,8m eura u Panathinaikos?Za 9,5m eura u Lyon?Za 1,5m eura u Chelsea?Momak pišeš gluposti već duže vrijeme i ljudi će doista pomisliti da ti znaš o čemu pišeš,a ne znaš.Ibričić nije imao nikakvu ponudu izvana za odlazak,niti će on propasti u Hajduku.Sada ima trenera Reju koji mu je jasno naznačio da mora biti manje sebičan i više dizati glavu kad ima loptu u nogama,i ako ispravi te greške,sigurno će vani biti bolji igrač.Tako da on sigurno neće propasti u HNL-u pod vodstvom Reje.I što mu fali u Hajduku?250.000 eura i 20% od budućeg transfera,stvarno mu je teško.
Ibricic svakako nece propast u Hajduku jer je on u vrhuncu svoje karijere... On moze samo postati legenda kluba a to haman vec i jeste... Medjutim, o njegovoj prodaji nekom engleskom klubu za velike milione smijesno je govoriti... Pa nije on taj kalibar... On je Hajduk i to je to

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 31 jan 2010, 20:34

A jedan Kalinic koji je uvjek bio iza Ibricica i u Hajduku i kod navijaca a sad je standardan u toj istoj ligi o kojoj ti naprica da Ibro ne moze igrati. :roll:
Nigdje veze ni sa cim.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 31 jan 2010, 20:40

harishp je napisao/la:A jedan Kalinic koji je uvjek bio iza Ibricica i u Hajduku i kod navijaca standardan u toj istoj ligi.
Nigdje veze ni sa cim.
Ma Kalinic je prenapuhan igrac... Al fakat jeste... Da igraju obojica u istom klubu van Hrvatske Kalinic bi bio vjecita rezerva... Glavna fora u milionskim prodajama igraca iz hnl je onaj mamic koji zna podvaliti i to dobro... Covjek ima taj osjecaj... Tu i tamo hajduk nesto uvali i to je to...Da je mamic prodavao skoru iz sarajeva uzeo bi 15 ak miliona... Isto tako za zeca iz bugojna, vladavica i slicne... Problem nase mizerne lige su nesposobni menadzmenti i menadzeri, te cinjenica da nam nijedan klub nije upao u neko takmicenje... Kvalitet igraca... tu negdje

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 31 jan 2010, 20:50

harishp je napisao/la:A jedan Kalinic koji je uvjek bio iza Ibricica i u Hajduku i kod navijaca a sad je standardan u toj istoj ligi o kojoj ti naprica da Ibro ne moze igrati. :roll:
Nigdje veze ni sa cim.
Potpis

Ibro je bio bolji od Kalinica. CINJENICA
Kalinic je sad standardan u Engleskoj, i to nije uopste los, skoro svaka utakmica gol u zadnji mjesec dana. Dao je gol Chelsea-u. CINJENICA
Sigurno da bi se i nas Ibro tamo snasao.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 jan 2010, 20:59

harishp je napisao/la:A jedan Kalinic koji je uvjek bio iza Ibricica i u Hajduku i kod navijaca a sad je standardan u toj istoj ligi o kojoj ti naprica da Ibro ne moze igrati. :roll:
Nigdje veze ni sa cim.
Nije bas standardan, ali eto. A Kalinic nije glup pa da potpise novi ugovor u trenutku kad moze otic. Kalinic ima ambicije, a ne ko Ibro kojem je zivotni cilj osvojit HNL.

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 01 feb 2010, 19:01

Ibricic je jos jedan od primjera tlacenja BH igraca u rvackoj ligi. Da je svojedobno potpisao i presao da igra za U21, Ibro bi do sada bio prodan poput Kranjcara, Modrica, Corluke i Edurarda u neki velikan, ali ovako rvatima ne odgovara da prave igraca za BH repku, kad ga vec nisu mogli oteti.

Ibro, Zec, Nadarevic (da ne pobjeze glavom i bradom u tursku truhno bi u rvackoj), prije Mujcin, sada tlace onog malog Damira Sovsica da igra za njih, decko iz Gorazda, igro u Sarajevu i predje u Zagreb i sada ga maltretiraju i prisiljavaju da igra za maticu Rvacku koju je do sada vidio samo na razglednici.

Boris Pandza, Ibrin saigrac samo je jos jedan od onih koje zapadni susjedi mogu da tlace, momak ponajbolji stoper u Hajduku mora se dokazivati svake pripreme i kretati od nule.

Slicna ce situacija biti sa Alispahicem iz Sibenika i ostalim BH igracima koji se istaknu i budu bolji od domacih.

Zato ko god da zna Ibricica, nek mu savjetuje da se fata van rvacke i hljeb trazi u ukrajini, turskoj, njemackoj, engleskoj pa i poljskoj, ljudi ce ga lakse odatle pustiti nego ova marva zapadna.
Cuva Bog Zelju svog!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 01 feb 2010, 19:20

mirzza je napisao/la:Ibricic je jos jedan od primjera tlacenja BH igraca u rvackoj ligi. Da je svojedobno potpisao i presao da igra za U21, Ibro bi do sada bio prodan poput Kranjcara, Modrica, Corluke i Edurarda u neki velikan, ali ovako rvatima ne odgovara da prave igraca za BH repku, kad ga vec nisu mogli oteti.

Ibro, Zec, Nadarevic (da ne pobjeze glavom i bradom u tursku truhno bi u rvackoj), prije Mujcin, sada tlace onog malog Damira Sovsica da igra za njih, decko iz Gorazda, igro u Sarajevu i predje u Zagreb i sada ga maltretiraju i prisiljavaju da igra za maticu Rvacku koju je do sada vidio samo na razglednici.

Boris Pandza, Ibrin saigrac samo je jos jedan od onih koje zapadni susjedi mogu da tlace, momak ponajbolji stoper u Hajduku mora se dokazivati svake pripreme i kretati od nule.

Slicna ce situacija biti sa Alispahicem iz Sibenika i ostalim BH igracima koji se istaknu i budu bolji od domacih.

Zato ko god da zna Ibricica, nek mu savjetuje da se fata van rvacke i hljeb trazi u ukrajini, turskoj, njemackoj, engleskoj pa i poljskoj, ljudi ce ga lakse odatle pustiti nego ova marva zapadna.
Gluposti pricas. Ibro je covjek bez ikakvih ambicija i to je njegov problem. On uziva u toj jadnoj HNL jer tu moze igrat a da se posteno ne uznoji. Onda neka uziva. Pa koliko mu je samo trebalo da napusti Zagreb.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.