FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve to ide dobro. Na svakom planu podižemo standarde. Besplatan Wi-Fi na Koševu. Lijepo.
ako se ovi protesti nastave, ne vidiste vi nicuZe još dugosarajlija je napisao/la:Zato ce u Zenicu da bude invazija i da poderemo zenicane 1-3

#samoČelik
Svaka novina je dobra, ali bolje bi bilo da su toalete na sjeveru i istoku obnovili...irh je napisao/la:Sve to ide dobro. Na svakom planu podižemo standarde. Besplatan Wi-Fi na Koševu. Lijepo.

Sto ste se prepali baLawer_88 je napisao/la:ako se ovi protesti nastave, ne vidiste vi nicuZe još dugosarajlija je napisao/la:Zato ce u Zenicu da bude invazija i da poderemo zenicane 1-3

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ni zakoni, ni zabrane...Lawer_88 je napisao/la:ako se ovi protesti nastave, ne vidiste vi nicuZe još dugosarajlija je napisao/la:Zato ce u Zenicu da bude invazija i da poderemo zenicane 1-3

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Prepali??? Robijaši??? Vas??? hahahhaha..ma daj baHead je napisao/la:Sto ste se prepali baLawer_88 je napisao/la:ako se ovi protesti nastave, ne vidiste vi nicuZe još dugosarajlija je napisao/la:Zato ce u Zenicu da bude invazija i da poderemo zenicane 1-3

nego daj ponesite za povratne karte, nemoj da vam Čelik plaća, nema Čelik za kifle

ma ja bih volio da dođete...nije isto kad vas ima i kad vas nema...glupo gledati prazan sjever kad sarajevo gostuje

#samoČelik
Koliko još traje ugovor Farisa Handžića ?
ma znam ba, al fazon je u tom da ih niste imali u datom momentu...da ne bi našeg Alje ostali bi vi u BlatušiHead je napisao/la:Te povrate karte su placene do zadnje marke.

moja prognoza 2:1 (Mešanović, Salčinović, Purić)
#samoČelik
Godinuskile je napisao/la:Koliko još traje ugovor Farisa Handžića ?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
[/quote]
ako se ovi protesti nastave, ne vidiste vi nicuZe još dugo
[/quote]
Sto ste se prepali ba
[/quote]
Prepali??? Robijaši??? Vas??? hahahhaha..ma daj ba
nego daj ponesite za povratne karte, nemoj da vam Čelik plaća, nema Čelik za kifle
malo šale..
ma ja bih volio da dođete...nije isto kad vas ima i kad vas nema...glupo gledati prazan sjever kad sarajevo gostuje
al sve u svemu mislim da će vam BP biti savršeno mjesto za prizemljenje
[/quote]
Samo mi pojasni na osnovu cega mislis da jedna ekipa u raspadu, bez ikakvih ambicija, kvalitetom daleko iza Sarajeva, da ce takva ekipa pobijediti jednu ekipu koja se pojacala i koja se bori za titulu?
Ako je cisto navijacki, onda OK. Ali ako pogledamo realno, iz prazne se ne puca
ako se ovi protesti nastave, ne vidiste vi nicuZe još dugo

Sto ste se prepali ba

Prepali??? Robijaši??? Vas??? hahahhaha..ma daj ba

Samo mi pojasni na osnovu cega mislis da jedna ekipa u raspadu, bez ikakvih ambicija, kvalitetom daleko iza Sarajeva, da ce takva ekipa pobijediti jednu ekipu koja se pojacala i koja se bori za titulu?

Sarajevo je u vecini slucajeva imalo kvalitetnije timova pa nije uspjelo dobijati.Igraci se naloze kao i navijaci,to je derbi stvari su drugacije.pisac je napisao/la:

BHF Bosanska Krajina!
Gostovanje u Zenici mi je oduvijek bilo najdraze sto se tice nase lige. Uvijek solidan fudbal, odlicna atmosfera na tribinama i na trenutak se moze pobjeci iz sivila ove lige. Kladim se da ce tako biti i pocetkom marta, samo ovaj put drugacije brojke na semaforu u odnosu na prosle sezone 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pa normalno da ti je najdraže,iz prostog razloga kad vidiš ono stadion liči na nešto,10.000 ljudi,lijep teren,atmosferaSabinho je napisao/la:Gostovanje u Zenici mi je oduvijek bilo najdraze sto se tice nase lige. Uvijek solidan fudbal, odlicna atmosfera na tribinama i na trenutak se moze pobjeci iz sivila ove lige. Kladim se da ce tako biti i pocetkom marta, samo ovaj put drugacije brojke na semaforu u odnosu na prosle sezone

Upravo toapocalyps je napisao/la:Sarajevo je u vecini slucajeva imalo kvalitetnije timova pa nije uspjelo dobijati.Igraci se naloze kao i navijaci,to je derbi stvari su drugacije.pisac je napisao/la:
#samoČelik
-
- Kontakt:
kad igraju danas ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Pola 5.lucif3R666 je napisao/la:kad igraju danas ??
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
- Kontakt:
bracko , kad se vracaju u sarajevo ?Sarajlijc@ je napisao/la:Pola 5.lucif3R666 je napisao/la:kad igraju danas ??
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, boki86, Chony533, Fudo, Hajdeee, Hamagara, MaroonWhite1946, tajsamja, TefalTava i 89 gostiju.