Izvor:
http://www.transfermarkt.de/de/exklusiv ... 49357.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
+1adnan24 je napisao/la:Hocemo K'lautern u Dortmundu !
To mi je druga opcija na listi zelja...svejedno ih valja dobiti ako zelimo titulu.Blaszczykowski je napisao/la:ja bi kravare u dortmundu, pa ili pokojnik ili pukovnik.
Par utakmica? Od dvajs i kusur je odigrao pet odlicno. Frankfurt, salke, napoli i u londonu, petu eto ti prikvaci po svojoj zelji. Koliko je utakmica upropastio sa losom pas igrom i driblinzima kroz zid? Gdje je bio protiv buyerna, leverkuzena, u marseiju? Kad uporedis njegov ucinak u prvoj polusezoni sa 30 mio onda je flop. Nek u sledecih dvajs tekmi bude pet los a ostale dobar ja cu rec da nije flop nego odlican. Aubame je u manje minuta donio dooosta vise, uz to je kostao pola manje. Dobar transfer. O Sokratisu da i nepricam, odlican transfer. Zasto njih dvojcu niko nekritikuje?kraljttbvb je napisao/la: Vi grijesite jer igrace ocijenjujete nakon par utakmica. Ako dvije lose utakmice sastavi, odmah ne valja i flop je. Pisete da se Miki izgubio pred kraj polusezone, a ne pisete da je lik na pocetku sezone donio nekoliko vaznih pobjeda![]()
Odlican igrac. Upravo nam ovakvi igraci trebaju za siru klupu i rotiranje igraca. Nadam se da ima istine.Prle je napisao/la:Prema transfermarktu favoriti smo za dovođenje Andre Hahna iz Augsburga koji ima klauzulu od samo 2,5 milijuna €. Za igrača koji je ove sezone praktički eksplodirao ova cijena je prava bagatela. Dečko obično igra na desnoj strani (al može i na lijevoj) pa bi bio dobar back up za Reusa. Glavni konkurent za potpis Hahna, nećete vjerovat je Luzerkusen. Oni su izgleda ukinuli svoju skaut službu i samo prate koga mi imamo na picku.
Izvor:
http://www.transfermarkt.de/de/exklusiv ... 49357.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobar zdrijeb, sam nek je kod kuce.Prle je napisao/la: Nije loš ždrijeb, Golfsburg. RR im je dobio crvenog pa ga neće bit..
Oni magarci dobiju drugoligaša kući, koji je to puta već u zadnjih par sezona
...
U tome i jeste problem, što Miki igra dobro kad svi igraju dobro, a kad tim igra loše, on je redovno među najlošijim. Nije to korektno naspram Aube i Sokratisa koji su odmah pokazali da vrijede onoliko koliko su i plaćeni, a i njima je tek prva sezona. A matematika po kojoj je Šiber nekakvim svojim asistencijama doprinio da zaradimo 50 miliona u LP je bez komentara, valjda mu je zato na TM cijena za godinu dana sa 5 pala na 2,5 miliona. I još se trebamo radovati što je Lewatu cijena na TM skočila na 50 miliona i što će takvog igrača FCB dobiti besplatno. Ne kažem da je za to uprava kriva, ali politika laganog financijskog jačanja na koju smo mi prinuđeni je ograničenog dometa i jedino ekstra dobar skauting nas može dugoročno održati u vrhu. Zato smo valjda i osjetljivi na Mikijeve oscilacije u igri. Za tri sezone izgubiti Kagawu, Gecea, Lewata i vjerovatno Gundogana za svakoga bi bio težak udarac, to su igrači koji u ovom trenutku na TM vrijede oko 140 miliona, skoro kao čitav Šalke, pa bile cifre realne ili ne, ali tako je kako je.Lokos19 je napisao/la:kraljttbvb je napisao/la: Vi grijesite jer igrace ocijenjujete nakon par utakmica. Ako dvije lose utakmice sastavi, odmah ne valja i flop je. Pisete da se Miki izgubio pred kraj polusezone, a ne pisete da je lik na pocetku sezone donio nekoliko vaznih pobjeda![]()

stvarno imaju srece...opet finale, a valjda sa dortmundom i to samo radi vece "zajebancije".Lokos19 je napisao/la:Dobar zdrijeb, sam nek je kod kuce.Prle je napisao/la: Nije loš ždrijeb, Golfsburg. RR im je dobio crvenog pa ga neće bit..
Oni magarci dobiju drugoligaša kući, koji je to puta već u zadnjih par sezona
...
A drecksbuyern ove godine fakat i sreca debelo pratin no sve se vraca sve se placa pa ce bit jos koji "finale dahoam"
Nisam ni ja oduševljen Ramosom kao prvim špicom, ali ako se ovoliko love plaća za njega onda je očito Kloppov izbor. Što se tiče njegovih godina, nije to ni loše, jer nam ga barem neće nitko od ovih bogatuna uzeti ako eksplodira.DrDule je napisao/la:Cisto sumnjam da ce Auba da konkurise za spica, ostace on na krilo.Za Levandovskog govorim da je jedan od najprecenjenijih napadaca, ali da mu je zamena jedan Ramos koji se blizi tridesetim godinama ne znam sta da kazem.Pesimistican sam povodom njegovog odlaska, da ima godina koliko i Auba rekao bih da moze to da bude dobro pojacanje.Najgore od svega mi je to sto 1/3 ili 1/4 budzeta za transfere odlazi na njega.Zaboravio si na Koreanca kao drugog napadaca.Ako Ramos bude rezerva i adekvatno se pojacaju na drugim pozicijama necu se bas puno buniti, ali sada mi iz ovog ugla deluje da nece bas biti puno para i da ce Ramos biti starter.
Han je po meni nepotreban, jedino ako mislis da prodaju Kubu ili Hofmana.Potencijalnim dolaskom Ramosa tek ne znam na sta ce ovo da lici i koje ce pozicije trebati da se popune.Da gledam iz ovog ugla, sigurno ce naredne sezone dres da nose Sahin, Kel, Bender, Hofman, Henrik, Rojs, Kuba, Pjer-Emerik i Zi.Falice jedan CM(ako Klop ne misli da Hena povuce nazad), spic(koji meni i nije bas potreban, ali bice Ramos) i ako tome pridodas Volanda/Kagavu dolazi se do zakljucka da ce biti paklena konkurencija gde necu znati do dolaska nekih igraca ko ce gde igrati.Ovi svi dolasci meni daju znak da bi moglo da se desi da Voland ili Kagava ne dodju na leto, jer mi je tesko da njih dvojicu zamislim u timu ako ne dodje do odlazaka nekog iz veze.Jos jedno pitanje je sta raditi sa Ginterom ako ce ga uzeti na leto?
Pretjeruješ. Lewat je u svim segmentima igre izuzev realizacije top. Higuain sigurno nije ispred njega, a ni Costa koji igra tek prvu sezonu na top razini.DrDule je napisao/la:Ja to gledam iz prizme TM, da on vredi od Koste, Iguaina i Aguera.![]()
Vecina bi tu trojicu izabrala pre njega u svako doba dana i noci, a ima dosta tih igraca koji manje vrede od njega a donose vecu korist ekipi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.