Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Gnabrya, Ox-a i Lorda/Poldija u igru
Bice zalosno ako ne uzmemo ovakav United
**** im ja amter,pa sve kroz **** sredinu sile,a cazorla bi mogao i pomoći u obrani a ne rukama mlatiti
Ne zna se tko je gore u vezi odigrao
Wilshire 100 glupi meljanja i netočni passova,Rosicky par netočnih,Cazorla se šetka,pa uzme loptu pa opet ništa..Ozil kao nešto igra..Arteta ? izuzev prvi 10 minuta solidan.
Giroud očito ima neki privatnih problema jer je previše indisponiran i ne zainteresiran što inače nije tako

Wilshire 100 glupi meljanja i netočni passova,Rosicky par netočnih,Cazorla se šetka,pa uzme loptu pa opet ništa..Ozil kao nešto igra..Arteta ? izuzev prvi 10 minuta solidan.
Giroud očito ima neki privatnih problema jer je previše indisponiran i ne zainteresiran što inače nije tako
- Marsal
- Kontakt:
Hajd ako ih ne pobijedimo ok, imamo komplekse od njih ali ako izgubimo to će bit havarija. Nikad lošiji United nisam gledao, a opet su u ovoj utakmici bare-bare s nama, to je ono što je zaista žalosno.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Onog Girouda sevap na chelavo osisati. Vise vremena provede gledajuc svoju pdersku frizuru na displeju i praveci grimase negoli u igri. Poldi i Ox/Gnabry unutra.
Evo napravio sam nekako,do linkova je bilo.haman.SamoZeljo je napisao/la:Valjda moze, preko istog linka ako si na wifi i ako imas flash playerKiaKaha je napisao/la:Ljudi jel.moguce ikako gledat preko androida tekmu???
Sadake cete zaradit
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Sanogo izbacio Gnabrya iz ekipe. Nema Gnabrya ni na klupi.VGS je napisao/la:Gnabrya, Ox-a i Lorda/Poldija u igru

Sanogo minira situaciju u klubu, lijepo sam ja rekao.

kad ovom @rosickom jednom izdrobim sve na kamari zbog vilšira više pa nek onda dobijem ban sa razlogom.
Rosicky inače puno zuji al malo meda daje, mnogo pogrešnih pasova u zadnjoj trećini, al neka njega onakav igrač mora igrat ako mislimo uopšte bit bara bara sa ovim mančesterom.
oni barem imaju kome dodat loptu pa ne znaju, mi nemamo nikom, giroud ni glavom više ne zna
Rosicky inače puno zuji al malo meda daje, mnogo pogrešnih pasova u zadnjoj trećini, al neka njega onakav igrač mora igrat ako mislimo uopšte bit bara bara sa ovim mančesterom.
oni barem imaju kome dodat loptu pa ne znaju, mi nemamo nikom, giroud ni glavom više ne zna

@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Aj ne seri po Jacku, tvoj Rosicky je onu kontru usporio zadnju, Jack je standardan danas i nemoj srat njemu jer ništa nije kriv, samo čekaš momenat da ga napadnes..
- Unknown Genius
- Kontakt:
rambo16 je napisao/la:"samo da remi ne bude" Balašević
Unknown Genius je napisao/la: Samo da ne bude remi...
Kakav bola' Balašević, ja to prije par dana pisao ovdje.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Jack je odlican ne serite. Jedini on potegne kontru kako treba, ali panjevi naprijed ne znaju to zavrsiti.
nismo na istoj talasnoj dužiniUnknown Genius je napisao/la:rambo16 je napisao/la:"samo da remi ne bude" BalaševićUnknown Genius je napisao/la: Samo da ne bude remi...
Kakav bola' Balašević, ja to prije par dana pisao ovdje.

A.F.C. Bournemouth!
Koji ti je LG?KiaKaha je napisao/la:Evo napravio sam nekako,do linkova je bilo.haman.SamoZeljo je napisao/la:Valjda moze, preko istog linka ako si na wifi i ako imas flash playerKiaKaha je napisao/la:Ljudi jel.moguce ikako gledat preko androida tekmu???
Sadake cete zaradit
Ma igra je ****... Bice bolje u nastavku... Samo nekog brzeg ubaciti i vadi Roscikog. Jeli taj covjek veceras pogodio tacan pas??

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Podolski i Chamberlain umjesto Cazorle i Artete.
COYG partija saha,mozemo dobiti ovo
Giroud jede Vidica fali mu bolji Ozil i Cazorla i golovi ce doci
Giroud jede Vidica fali mu bolji Ozil i Cazorla i golovi ce doci
SLOBODA NAVIJAČIMA
- Marsal
- Kontakt:
Kako je deprimirajuće pogledat Liverpoolov napadački dvojac i naš napadački dvojac.
Da imamo Suareza i Staridža bježali bismo dosad drugom na tabeli 10 bodova, ovako se sramotimo.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Čisto pogledaj par primanja pred golom i gluposti i sve će ti bit jasno da ga ne napadam bzvz.nedim93 je napisao/la:kad ovom @rosickom jednom izdrobim sve na kamari zbog vilšira više pa nek onda dobijem ban sa razlogom.
I za Rosu sam reko da je dao puno netočnih pasova al barem zaasad zna primit loptu,što je pojam za pola veznog reda danas.Nadam se da će se Ramsey što prije vratit pa ga poslat na klupu gdje mu je i mjesto.
Jbt igras 5-6 utakmica u nizu u prvih 11 i onda te nema ni na klupi ccc
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa daj Bendtneru šansu, ništa lošiji ne bi bio od Girouda 10000% znači.
Ako još samo jednom isplazi jezik razvalit ću TV matere mi.

Ako još samo jednom isplazi jezik razvalit ću TV matere mi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.