Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
FK Sarajevo nije igralo sa Metalurgom nego Metalist iz
Ukrajine koji su predzadnji na tabeli.
Da, ma oni iz Zaporozhia u glavnom, Metalisti, Metalurgi ili kako god.svejedno je napisao/la:FK Sarajevo nije igralo sa Metalurgom nego Metalist iz

Ovi Volyn su deseti u toj ligi, 12 bodova ispred tog Metalista.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dobro je I vako.Šta je toliko bitno sa kim komšije sa brda igrali-njihova stvar a ja samo znam da protiv komšija ce biti rezultat povoljan za OLIMPIC tj.naša pobjeda,,,,,,,,,,,,,,,,dva gola razlike garantMokroguz je napisao/la:Da, ma oni iz Zaporozhia u glavnom, Metalisti, Metalurgi ili kako god.svejedno je napisao/la:FK Sarajevo nije igralo sa Metalurgom nego Metalist iz
Ukrajine koji su predzadnji na tabeli.![]()
Ovi Volyn su deseti u toj ligi, 12 bodova ispred tog Metalista.
Ovaj je stvarno dosadan!Svejedno ignoriši dosadu,lupeta samo.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
http://fksinfo.com/novosti/bilbija-dvos ... lurga/2417" onclick="window.open(this.href);return false;
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
http://www.fcmetalurg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;čitajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.irh je napisao/la:Nijaze opet kriziraš. Metalist je drugi na tabeli. Opet te svrbi Sarajevo, a samo kukate kad vas počnemo provocirati i zovete administratore.svejedno je napisao/la:FK Sarajevo nije igralo sa Metalurgom nego Metalist iz
Čitaj ti slijepac. Svi pričamo da smo igrali sa Metalurgom, ovaj tvoj tvrdi da smo igrali sa Metalistom. Pogledaj jadan nebio da je Metalist drugi na tabeli.pabizo je napisao/la:http://www.fcmetalurg.com/" onclick="window.open(this.href);return false;čitajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj.irh je napisao/la:Nijaze opet kriziraš. Metalist je drugi na tabeli. Opet te svrbi Sarajevo, a samo kukate kad vas počnemo provocirati i zovete administratore.svejedno je napisao/la:FK Sarajevo nije igralo sa Metalurgom nego Metalist iz
http://ru.metalist.ua/news/6358.html------" onclick="window.open(this.href);return false;čitajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjirh je napisao/la:Nijaze opet kriziraš. Metalist je drugi na tabeli. Opet te svrbi Sarajevo, a samo kukate kad vas počnemo provocirati i zovete administratore.svejedno je napisao/la:FK Sarajevo nije igralo sa Metalurgom nego Metalist iz

Nesporazum, Metalurg je bio protivnik, ali mislimo svi na isti tim. Necemo se valjda oko ovoga raspravljati.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Covjek se jednostavno zbunio i mozes doci i lijepo reci da nije u pitanju taj klub a ne na seljacki nacin neki fazoni "svrbi te sarajevo". Al neka ajd napravit cemo mi od tebe kulturnog insana,svaki put kad naucis nesto dobro je.irh je napisao/la:
Čitaj ti slijepac. Svi pričamo da smo igrali sa Metalurgom, ovaj tvoj tvrdi da smo igrali sa Metalistom. Pogledaj jadan nebio da je Metalist drugi na tabeli.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

Kad je tekma sa Red Bull Salzburg-om? Cini mi se da je najavljena pred odlazak u Tursku?
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Izgleda da nece biti, pise na stranici da je protiv Volyna bila posljedna.
A bile su i druge najavljene, ali eto.
Bolje ista nego nista.
A bile su i druge najavljene, ali eto.

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Dosta je bilo tekmi.Sve se zna I vala treba malo odmoriti ekipu.Mokroguz je napisao/la:Izgleda da nece biti, pise na stranici da je protiv Volyna bila posljedna.
A bile su i druge najavljene, ali eto.Bolje ista nego nista.
Nikako mi nije jasno sto nismo odigrali medjusobnu utakmicu sa vama. I mi i vi slobodni danas a imam neki osjecaj da su sarajevo i olimpik najjace ekipe u pl.
Ne treba cuditi zasto nisu odigrali medjusobno utakmicu iz razloga jer se odmah sastaju na pocetku nastavka prvenstva.Mislim da zbog svih desavanja u posljednje vrijeme FKS je najveci kandidat za titulu a mi smo tu da pokusamo konacno izaci u evropu.Neka nam je sa srecom.
Iskreno, i ja mislim da je FKS glavni kandidat za titulu zato sto su se sad naoruzali i ocekivanja su velika sto se tice njih.
I mi, kako je poznato vec, trazimo tu Evropu, sanse su vece da uspijemo jer ima tu 4 mjesta koja vode u Evropu, a za titulu je samo jedno mjesto.
Samo sto smo i mi sposobni titulu zgrabiti iako nam nije prioritet nego samo slag na torti, i mislim da nas Sarajevo smatra kao jaceg konkurenta za titulu jer smo se i mi naoruzali u zadnje vrijeme. A ima tu jedna stigma kad odigras sa konkurentima kao da si im objavio sve svoje cake i planove, i zato nece niko da igra sa svojim konkurentima dok ne prodju sve utakmice sa njima.
Inace da smo vec zavrsili da Velezom u kupu i u ligi, mislim da bi sa njima sigurno odigrali prijateljsku jer izgleda da igramo protiv njih cesto.
I mi, kako je poznato vec, trazimo tu Evropu, sanse su vece da uspijemo jer ima tu 4 mjesta koja vode u Evropu, a za titulu je samo jedno mjesto.
Samo sto smo i mi sposobni titulu zgrabiti iako nam nije prioritet nego samo slag na torti, i mislim da nas Sarajevo smatra kao jaceg konkurenta za titulu jer smo se i mi naoruzali u zadnje vrijeme. A ima tu jedna stigma kad odigras sa konkurentima kao da si im objavio sve svoje cake i planove, i zato nece niko da igra sa svojim konkurentima dok ne prodju sve utakmice sa njima.

Inace da smo vec zavrsili da Velezom u kupu i u ligi, mislim da bi sa njima sigurno odigrali prijateljsku jer izgleda da igramo protiv njih cesto.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Svidja mi se clanak o tenisu na stranici
donijelo mi osmijeh, drago mi je da se zabavljaju, atmosfera znaci toliko jednoj ekipi
Dobar ovaj zec kojeg smo ulovili
vjerujem da nas nece razocarati

Dobar ovaj zec kojeg smo ulovili

2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
zna li iko je li haris duljevic presao u kaiserslautern..?
Nije, ali moguce je da ide u drugi klub. Trebali bi objaviti sad ovih dana jer prelazni rok se zavrsava.Tarik91 je napisao/la:zna li iko je li haris duljevic presao u kaiserslautern..?
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.