FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Rule_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rule_hz » 12 feb 2014, 18:48

a ko fol vama nije do titule lafo kaze amaw nije nam titula prioritet, jeste moj pasa jer ako ne osvojite titulu ove godine, nema para nema novca nema nista i svi vasi problemi ce na vidjelo izaci i sta ko i kako do toga dodje.... a mi ne moramo osvojit nista ove godine mi smo ispunili svoj cilj i cilj je evropa...
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 feb 2014, 18:50

Rule_hz je napisao/la:a ko fol vama nije do titule lafo kaze amaw nije nam titula prioritet, jeste moj pasa jer ako ne osvojite titulu ove godine, nema para nema novca nema nista i svi vasi problemi ce na vidjelo izaci i sta ko i kako do toga dodje.... a mi ne moramo osvojit nista ove godine mi smo ispunili svoj cilj i cilj je evropa...
A kad je amar govorio to za titulu, sampoioni svemira i ostalo uvijek su njegove recenice dvosmislene i ironične kako nisi skonto to do sada.

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 12 feb 2014, 18:55

terabajt je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:@Krokodil - Nemoj zajebavati, euforija vam i treba sada jer bez nje necete biti 2.000. Dobro, kako kaze vecina, dosta ce zavisiti od samih rezultata ali i od atraktivnosti protivnika.

Ali opet mislim, da vam EUFORIJA najbolje sto mozete imati u ovom momentu.

Imat super ekipu, jaku, jeste da je treba uigrati, ali opet, treba dici sve na noge.

Mojih par kolega istice da vam titula, zapravo dupla ne gine ove godine.

Treba da Vam gori sve ove polusezone. Ako nas sada preteknete nece vam niko ravan biti narednih par godina..
Ako dignete u Zenici sva tri boda ja mislim da vas niko nece zaustaviti. Dobro budete vjerovatno zijanili 2 boda protiv Sirokog i derbi protiv nas, ali bicete prvaci. Mozda i nas klepite, ko zna..
Promijeni nick i sliku.
šta očekuješ od lika koji mrtav hladan izvali da nam je đurbuzović donio titulu kao trener....eto koliko poznaje sopstveni klub.....
ali nema para,sve se rastalilo....

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 12 feb 2014, 18:57

Rule_hz je napisao/la:a ko fol vama nije do titule lafo kaze amaw nije nam titula prioritet, jeste moj pasa jer ako ne osvojite titulu ove godine, nema para nema novca nema nista i svi vasi problemi ce na vidjelo izaci i sta ko i kako do toga dodje.... a mi ne moramo osvojit nista ove godine mi smo ispunili svoj cilj i cilj je evropa...
Stalo je Zeljeznicaru do titule nego nece Amar da se sad pretjeruje, znas da on uvjek ima svoje izjave posevnog tipa. Nema tog navijaca Zelje koji ne zeli titulu, jer nema druge

A vama je sigurno veca hica za titulu, jer kako kazes ispunili ste svoj cilj jako dobro pojacali tim, Tan je velike pare ulozio i zamisli sad da vam izmakne titula (navijacki, nadam se da hoce).

Pa vi ako ove godine ne osvoijte barem jedan trofej i ne napravite nesto jace u Europi to ce biti samar za vas i to ogromni, Kukesi i Opcina Golubovici ce biti mala maca koji bi to neuspjeh bio.

A ako mislte da ce Tan imati strpljenja varate se, da vam par godina uplacuje. On je biznismen on "pravi" pare, nema emocija, njemu ovo ulaganje nije samo eto da ima dva kluba. Gledajuci iz perspektive fudbala "njemu" (njegov cilj) je mnogo laske da preko FK Sarajeva izbori grupe LP ili EL, jer Cardif se ne moze nositi u Engleskoj sa velikim timovima.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 feb 2014, 18:58

ne ulazim sta vas vri trener misli jel ironicno il nije ali posto ima jako dobrih i kulturnih i normalnih navijaca zelje kazem to jer ste u **** do guse zahvaljujuci prvenstveno amawu osimu sto vas je pokro do bola.... i ja ne znam jarane sta vi radite na ovoj temi bezveze neke gluposti pisete, a ne vidite kako je stanje u vasoj avliji ili ste zaslijepljeni tim kupljenim titulama , pa sve druge stvari pod tepih trpate da se ne vide a vidite da nece da vam niko ni dodje i lafo omladinski pogon gurane nidje veze

ps: sto te vi navalili na zetu i kukesija pa oni su za vas real madrid u organacijskom i upravnom segmentu :lol:
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 12 feb 2014, 19:03

Rule_hz je napisao/la:ne ulazim sta vas vri trener misli jel ironicno il nije ali posto ima jako dobrih i kulturnih i normalnih navijaca zelje kazem to jer ste u **** do guse zahvaljujuci prvenstveno amawu osimu sto vas je pokro do bola.... i ja ne znam jarane sta vi radite na ovoj temi bezveze neke gluposti pisete, a ne vidite kako je stanje u vasoj avliji ili ste zaslijepljeni tim kupljenim titulama , pa sve druge stvari pod tepih trpate da se ne vide a vidite da nece da vam niko ni dodje i lafo omladinski pogon gurane nidje veze

ps: sto te vi navalili na zetu i kukesija pa oni su za vas real madrid u organacijskom i upravnom segmentu :lol:
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA težak je život tvoj
DRUG NEBI TI PUNCA

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 feb 2014, 19:05

Rule_hz je napisao/la:ne ulazim sta vas vri trener misli jel ironicno il nije ali posto ima jako dobrih i kulturnih i normalnih navijaca zelje kazem to jer ste u **** do guse zahvaljujuci prvenstveno amawu osimu sto vas je pokro do bola.... i ja ne znam jarane sta vi radite na ovoj temi bezveze neke gluposti pisete, a ne vidite kako je stanje u vasoj avliji ili ste zaslijepljeni tim kupljenim titulama , pa sve druge stvari pod tepih trpate da se ne vide a vidite da nece da vam niko ni dodje i lafo omladinski pogon gurane nidje veze

Ma nije samo nas pokoro vec premijer ligu cijelu zadnjih 5 godina kako se ponovo vratio o cemu govore ove titule i trofeji, a sto je najgore kupit cemo i ove godine a nemamo prebijene marke.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 12 feb 2014, 19:06

bagrcavi je napisao/la:

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA težak je život tvoj

ahahaha cini ti se pasa moj ;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 feb 2014, 19:30

Opet suplja prica na nasoj temi.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 12 feb 2014, 19:53

simon je napisao/la:
QWERTZ je napisao/la:hahahah i haj ne napisi sta, ma jest nas buraz pokro Amar samo tako jadna majko ne znamo gdje gonimo, hahahha sta kaje pokro, e dabogda nas vazda Amar ovako krao kao i dosada hahahhhaha e sta sve nes procitati joj pitari da vas nea trebalo bi vas izmisliti jer VI STE NAJVECI U DRZAVI ;)
Primjecujete li vi nesto u njegovim postovima :)
Poznaju gradivo brate šta se može,redovno se uči :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 12 feb 2014, 20:08

Naši u nacionalnim selekcijama
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/radova ... e-bih/1429" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne mogu da nađem kad ističe ugovor Farisu Handžiću, ja sam načuo da mu ističe na kraju sezone i da neće biti produžen. Pa ako je neko bolje upućen nek nas prosvjetli ;)

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 20:13

Marko Mihojevic...zar ovaj nije u Leotaru

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 feb 2014, 20:15

lafomamone je napisao/la:Marko Mihojevic...zar ovaj nije u Leotaru
Nije on je clan akademije odnedavno.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 20:17

Sarajlijc@ je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Marko Mihojevic...zar ovaj nije u Leotaru
Nije on je clan akademije odnedavno.
Niđe niko nista da objavi...

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 12 feb 2014, 20:20

Ako ovaj Mirzin mali ode u Liverpool, imamo li mi naknadu za treniranje ili ???
I ako je istina sto kaze MIrza da to dijete nije imalo mjesta u akademiji, onda slab im je odabir talenata...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 feb 2014, 20:20

A jbg 17 momaka sa strane je primljeno u akademiju sad kad bi za svakog posali da je dosao nebi za 7 dana zavrsili :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 20:22

miky_hz je napisao/la:A jbg 17 momaka sa strane je primljeno u akademiju sad kad bi za svakog posali da je dosao nebi za 7 dana zavrsili :mrgreen:
Pa dobro jarane, ali ovaj je reprezentativac u svom uzrastu

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 feb 2014, 20:23

harisfcb je napisao/la:Ako ovaj Mirzin mali ode u Liverpool, imamo li mi naknadu za treniranje ili ???
I ako je istina sto kaze MIrza da to dijete nije imalo mjesta u akademiji, onda slab im je odabir talenata...
Cini mi se da mali ima 12-13 godina, ne vidim kako on moze biti u akademiji.

harisfcb
Kontakt:

Post Postao/la harisfcb » 12 feb 2014, 20:25

Sarajlijc@ je napisao/la:
harisfcb je napisao/la:Ako ovaj Mirzin mali ode u Liverpool, imamo li mi naknadu za treniranje ili ???
Cini mi se da mali ima 12-13 godina, ne vidim kako on moze biti u akademiji.
akademija je do U-15, ili se varam... Posto citam da Mirza govori "kako je Dal dobar za Liv, a nije za FKS" tako da mi to nije jasno, ko bolje zna bujrum neka me uputi...
Biti srcem vezan u tome lezi snaga...
Mes que un club ....
FKS
FCB

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 12 feb 2014, 20:26

Preko U15. A citas u havazovom sportu i to clanak dosta star.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Proximic i 74 gosta.