@delko - GDje ja zivim?
U gradu od 450.000 stanovnika, gdje se konacno nesto pozitivno pocelo desavati jednom nogometnom klubu koji ne mora da brine za svoju ekzistenciju prvenstveno. Za ocekivat je velik odaziv raje...
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradoviDzoleZeljo je napisao/la:Pa sta se sve izdesavalo pozitivno onda stvarno je bruka ako ne budu raja to znala prepoznati.
@delko - GDje ja zivim?
U gradu od 450.000 stanovnika, gdje se konacno nesto pozitivno pocelo desavati jednom nogometnom klubu koji ne mora da brine za svoju ekzistenciju prvenstveno. Za ocekivat je velik odaziv raje...
@ Bosniacum jesi ziv ti brate gdje mi je sekac i ostali slabo ulazim na forum....Bosniacum Lilium je napisao/la:ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradoviDzoleZeljo je napisao/la:Pa sta se sve izdesavalo pozitivno onda stvarno je bruka ako ne budu raja to znala prepoznati.
@delko - GDje ja zivim?
U gradu od 450.000 stanovnika, gdje se konacno nesto pozitivno pocelo desavati jednom nogometnom klubu koji ne mora da brine za svoju ekzistenciju prvenstveno. Za ocekivat je velik odaziv raje...a da o fudbalu ne pricamo...
slabije posjete na mecevima Dinama i Partizana su potpuno druge prirode, zbog lopovskih uprava i slicnoBosniacum Lilium je napisao/la: ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradovia da o fudbalu ne pricamo...
evo brate, malo sam se bavio ovim protestima, trazi se malo posla i tako da sam zadnje dane slabije pisaosarajlija je napisao/la:@ Bosniacum jesi ziv ti brate gdje mi je sekac i ostali slabo ulazim na forum....Bosniacum Lilium je napisao/la:ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradoviDzoleZeljo je napisao/la:Pa sta se sve izdesavalo pozitivno onda stvarno je bruka ako ne budu raja to znala prepoznati.
@delko - GDje ja zivim?
U gradu od 450.000 stanovnika, gdje se konacno nesto pozitivno pocelo desavati jednom nogometnom klubu koji ne mora da brine za svoju ekzistenciju prvenstveno. Za ocekivat je velik odaziv raje...a da o fudbalu ne pricamo...
Brate posto imas godina ko i ja mozda si i stariji sjeti se prije da su bili normalni protesti i nikakvih rezultata, ja ne podrzavam ono paljenje itd.., samo treba da se ova valda ukine i da se stave ljudi koji ce donijeti ovoj drzavi bolje sutra.Bosniacum Lilium je napisao/la:ali evo vidis i ovo se raspalo, pocelo se politizirat ovo, nema hljeba ni od ove vlasti ni naroda... yebat nas.
Ja da ne svrljam ovako po forumu, mozak bi mi se davno zakrzljo
spremas li se za nicuZe?
znam sve i svega se sjecam. Politicari su strasljivi ljudi, cim malo pokazes silu i zube ostavke se redaju haman same. Cim smo poceli mirno, nista od toga...sarajlija je napisao/la:Brate posto imas godina ko i ja mozda si i stariji sjeti se prije da su bili normalni protesti i nikakvih rezultata, ja ne podrzavam ono paljenje itd.., samo treba da se ova valda ukine i da se stave ljudi koji ce donijeti ovoj drzavi bolje sutra.Bosniacum Lilium je napisao/la:ali evo vidis i ovo se raspalo, pocelo se politizirat ovo, nema hljeba ni od ove vlasti ni naroda... yebat nas.
Ja da ne svrljam ovako po forumu, mozak bi mi se davno zakrzljo
spremas li se za nicuZe?![]()
A u Nicaze svakako allahami pozelio sam pravo ima da ih karamo !!! 1-3
ako Bog dasarajlija je napisao/la:**** politiku nije joj mjesto na ovoj temi i beze se zamaramo, bitno je da FKS osvoji titulu i da zakrci grad i da zagrmi ona nasa : NANANA NANA NANAAAA....![]()
![]()
Razumijemo se braca nista uzivaj odo malo gledat tv sta cu sad vamo sad tamo dosadno ubij boze, ili bogu dusu bog je nece....Bosniacum Lilium je napisao/la:ako Bog dasarajlija je napisao/la:**** politiku nije joj mjesto na ovoj temi i beze se zamaramo, bitno je da FKS osvoji titulu i da zakrci grad i da zagrmi ona nasa : NANANA NANA NANAAAA....![]()
![]()
cemu vakat tome i vrijeme moj brate
Gluposti pišešDzoleZeljo je napisao/la:Kao prvo titula evo sezone se opste nije bila u planovima, vec je splet okolnosti ucio tako da bude.
Kao drugo, niko nije naveo DA TITULA NIJE BITNA, vec MI NEMAMO OPTERECENJE KAO STO VI IMATE. Dakle, nema pritiska, sto je opet velika prednos na vas, kod kojih se VEC EUFORIJA digla. Ali neka je, opravdano je. I ako ne budete sada imali minimalno 10.000 po domacoj tekmi, bice stvarno sramota...
Tako, glupa ti je prica. Ja tek ocekujem od sljedece sezone, nesto od vas, a ovo ce vam samo biti podij za uigravanje gdje cete imati uspuna i padavo. Toga je svaki normalan navijac svjestan.
Promijeni nick i sliku.DzoleZeljo je napisao/la:@Krokodil - Nemoj zajebavati, euforija vam i treba sada jer bez nje necete biti 2.000. Dobro, kako kaze vecina, dosta ce zavisiti od samih rezultata ali i od atraktivnosti protivnika.
Ali opet mislim, da vam EUFORIJA najbolje sto mozete imati u ovom momentu.
Imat super ekipu, jaku, jeste da je treba uigrati, ali opet, treba dici sve na noge.
Mojih par kolega istice da vam titula, zapravo dupla ne gine ove godine.
Treba da Vam gori sve ove polusezone. Ako nas sada preteknete nece vam niko ravan biti narednih par godina..
Ako dignete u Zenici sva tri boda ja mislim da vas niko nece zaustaviti. Dobro budete vjerovatno zijanili 2 boda protiv Sirokog i derbi protiv nas, ali bicete prvaci. Mozda i nas klepite, ko zna..
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, mnon46, muhamedhulk, perodeformero, riki46 i 33 gosta.