FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 feb 2014, 16:38

Pa sta se sve izdesavalo pozitivno onda stvarno je bruka ako ne budu raja to znala prepoznati. ;)

@delko - GDje ja zivim?

U gradu od 450.000 stanovnika, gdje se konacno nesto pozitivno pocelo desavati jednom nogometnom klubu koji ne mora da brine za svoju ekzistenciju prvenstveno. Za ocekivat je velik odaziv raje...

arhimed89
Kontakt:

Post Postao/la arhimed89 » 12 feb 2014, 17:05

Ako bude 10 000 ljudi i na jednoj tekmi osim na derby-u ja cu sebi "patku" osjeci :mrgreen:
Kakvih bolan 10 000 ljudi,nema narod para .Ove polusezone ce biti mozda uduplana posjeta od dosadasnje (ako je na Obarskoj bilo 1000 sad ce biti 2000) kao i narednu sezonu a vec 3 sezonu ce biti price o zasicenosti navijaca i slicno.
Pa i dalje ce na Kosevo dolaziti Travnik,Prijedor,Obarska,Radnik.Atraktivnost protivnika je jedan od skoro pa najvaznijih segmenata.
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 feb 2014, 17:11

Zato ce u Zenicu da bude invazija i da poderemo zenicane 1-3 :D
04.10.2009 !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2014, 17:12

DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta se sve izdesavalo pozitivno onda stvarno je bruka ako ne budu raja to znala prepoznati. ;)

@delko - GDje ja zivim?

U gradu od 450.000 stanovnika, gdje se konacno nesto pozitivno pocelo desavati jednom nogometnom klubu koji ne mora da brine za svoju ekzistenciju prvenstveno. Za ocekivat je velik odaziv raje...
ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradovi ;) a da o fudbalu ne pricamo...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 feb 2014, 17:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:Pa sta se sve izdesavalo pozitivno onda stvarno je bruka ako ne budu raja to znala prepoznati. ;)

@delko - GDje ja zivim?

ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradovi ;) a da o fudbalu ne pricamo...
@ Bosniacum jesi ziv ti brate gdje mi je sekac i ostali slabo ulazim na forum.... :P
04.10.2009 !!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 12 feb 2014, 17:38

Bosniacum Lilium je napisao/la: ne trebas daleko ici, pogldaj posjete u Zagrebu i tek Beogradu koji su puno puno veci gradovi ;) a da o fudbalu ne pricamo...
slabije posjete na mecevima Dinama i Partizana su potpuno druge prirode, zbog lopovskih uprava i slicno :D Zvezda opet ima veci prosjek nego svi nasi klubovi skupa, ali dobro necemo o tome :D
Poznavajuci nasu euforiju ne treba se iznenaditi ako bude dobra posjeta (po meni sve preko 7,8 milja), pogotovo protiv Olimpika kad pobijedimo u Zenici :mrgreen: posliej sve zavisi od rezultata jbg

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 12 feb 2014, 17:43

8 hiljada protiv vucova je sasvim realna cifra

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2014, 17:43

sarajlija je napisao/la:

@delko - GDje ja zivim?

@ Bosniacum jesi ziv ti brate gdje mi je sekac i ostali slabo ulazim na forum.... :P
evo brate, malo sam se bavio ovim protestima, trazi se malo posla i tako da sam zadnje dane slabije pisao :D danas nisam otisao, razbolio se a imam slaba pluca :D

sekaca isto slabo upratim, mada se javi, mozda je i on u nekom poslu. Sta ima kod tebe ? :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 feb 2014, 17:47

Aha ma ovo isto rat ko da je ,ali razumijem ljude i omladinu u potpunosti dosta je vise bilo trpit debile 20 godina itd...

Ma i ja slabije pisem, isto trazim kakvog posla izludi me dosada kuci bgm.... :roll:

Da ga nisu banovali mozda sta je sad sejtan uradio.... :D :P
04.10.2009 !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2014, 17:52

ali evo vidis i ovo se raspalo, pocelo se politizirat ovo, nema hljeba ni od ove vlasti ni naroda... yebat nas.

Ja da ne svrljam ovako po forumu, mozak bi mi se davno zakrzljo :D

spremas li se za nicuZe? :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 feb 2014, 17:55

Bosniacum Lilium je napisao/la:ali evo vidis i ovo se raspalo, pocelo se politizirat ovo, nema hljeba ni od ove vlasti ni naroda... yebat nas.

Brate posto imas godina ko i ja mozda si i stariji sjeti se prije da su bili normalni protesti i nikakvih rezultata, ja ne podrzavam ono paljenje itd.., samo treba da se ova valda ukine i da se stave ljudi koji ce donijeti ovoj drzavi bolje sutra. ;)

A u Nicaze svakako allahami pozelio sam pravo ima da ih karamo !!! 1-3 :D
04.10.2009 !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2014, 17:59

sarajlija je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:ali evo vidis i ovo se raspalo, pocelo se politizirat ovo, nema hljeba ni od ove vlasti ni naroda... yebat nas.

Brate posto imas godina ko i ja mozda si i stariji sjeti se prije da su bili normalni protesti i nikakvih rezultata, ja ne podrzavam ono paljenje itd.., samo treba da se ova valda ukine i da se stave ljudi koji ce donijeti ovoj drzavi bolje sutra. ;)

A u Nicaze svakako allahami pozelio sam pravo ima da ih karamo !!! 1-3 :D
znam sve i svega se sjecam. Politicari su strasljivi ljudi, cim malo pokazes silu i zube ostavke se redaju haman same. Cim smo poceli mirno, nista od toga...

aBd :D ma pobjeda bilo kakva i da bude malo brza igra. Ako ne pobijede Celik iz kojeg svi bjeze, a ovi nasi imaju sve moguce uslove, onda stvarno sramota :D

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 feb 2014, 18:06

**** politiku nije joj mjesto na ovoj temi i beze se zamaramo, bitno je da FKS osvoji titulu i da zakrci grad i da zagrmi ona nasa : NANANA NANA NANAAAA.... :D :D ;)
04.10.2009 !!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 12 feb 2014, 18:08

sarajlija je napisao/la:**** politiku nije joj mjesto na ovoj temi i beze se zamaramo, bitno je da FKS osvoji titulu i da zakrci grad i da zagrmi ona nasa : NANANA NANA NANAAAA.... :D :D ;)
ako Bog da :D cemu vakat tome i vrijeme moj brate :)

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 12 feb 2014, 18:10

sarajlija je napisao/la:**** politiku nije joj mjesto na ovoj temi i beze se zamaramo, bitno je da FKS osvoji titulu i da zakrci grad i da zagrmi ona nasa : NANANA NANA NANAAAA.... :D :D ;)
ako Bog da :D cemu vakat tome i vrijeme moj brate :)
Razumijemo se braca nista uzivaj odo malo gledat tv sta cu sad vamo sad tamo dosadno ubij boze, ili bogu dusu bog je nece.... :D :P :P
04.10.2009 !!

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 12 feb 2014, 18:14

DzoleZeljo je napisao/la:Kao prvo titula evo sezone se opste nije bila u planovima, vec je splet okolnosti ucio tako da bude.
Kao drugo, niko nije naveo DA TITULA NIJE BITNA, vec MI NEMAMO OPTERECENJE KAO STO VI IMATE. Dakle, nema pritiska, sto je opet velika prednos na vas, kod kojih se VEC EUFORIJA digla. Ali neka je, opravdano je. I ako ne budete sada imali minimalno 10.000 po domacoj tekmi, bice stvarno sramota...

Tako, glupa ti je prica. Ja tek ocekujem od sljedece sezone, nesto od vas, a ovo ce vam samo biti podij za uigravanje gdje cete imati uspuna i padavo. Toga je svaki normalan navijac svjestan.
Gluposti pišeš ;)
Ko diže euforiju? Ja tu "euforiju" nigdje nisam vidio.Čak su i iz Uprave umjereni sa najavama napada na titulu ili kup, svi smiruju loptu jer ove sezone i ne moramo titulu osvojit, bitno je da su pare ušle u klub i da je klub stabilan.
VI ste ti koji govorite da je kod nas euforija, ali ja je nigdje ne vidim... :?

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 12 feb 2014, 18:29

Samo da pozdravim sve navijace bordo kluba i da nam pozelim titulu ove sezone jer mislim smo realno najjaci ali gdje nastupa problem jeste kako to prenijeti na ove nase livade.

Mora se neka igra imati, ne moze se na silu. Protiv Celika ce mnoge stvari biti jasnije i vidjecemo kako to izgleda na terenu

Bas maloprije procita da je Jajalo sigurno nas igrac u sljedeci 6 mjeseci :D Ljepota ali nakon toga mozemo da sanjamo o njemu

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 12 feb 2014, 18:39

@Krokodil - Nemoj zajebavati, euforija vam i treba sada jer bez nje necete biti 2.000. Dobro, kako kaze vecina, dosta ce zavisiti od samih rezultata ali i od atraktivnosti protivnika.

Ali opet mislim, da vam EUFORIJA najbolje sto mozete imati u ovom momentu.

Imat super ekipu, jaku, jeste da je treba uigrati, ali opet, treba dici sve na noge.

Mojih par kolega istice da vam titula, zapravo dupla ne gine ove godine.

Treba da Vam gori sve ove polusezone. Ako nas sada preteknete nece vam niko ravan biti narednih par godina..
Ako dignete u Zenici sva tri boda ja mislim da vas niko nece zaustaviti. Dobro budete vjerovatno zijanili 2 boda protiv Sirokog i derbi protiv nas, ali bicete prvaci. Mozda i nas klepite, ko zna..

High

Post Postao/la High » 12 feb 2014, 18:46

Sa Širokim smo, u ovoj sezoni Premijer lige, završili. Protiv njih jedino možemo u Kup utakmicama igrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 12 feb 2014, 18:47

DzoleZeljo je napisao/la:@Krokodil - Nemoj zajebavati, euforija vam i treba sada jer bez nje necete biti 2.000. Dobro, kako kaze vecina, dosta ce zavisiti od samih rezultata ali i od atraktivnosti protivnika.

Ali opet mislim, da vam EUFORIJA najbolje sto mozete imati u ovom momentu.

Imat super ekipu, jaku, jeste da je treba uigrati, ali opet, treba dici sve na noge.

Mojih par kolega istice da vam titula, zapravo dupla ne gine ove godine.

Treba da Vam gori sve ove polusezone. Ako nas sada preteknete nece vam niko ravan biti narednih par godina..
Ako dignete u Zenici sva tri boda ja mislim da vas niko nece zaustaviti. Dobro budete vjerovatno zijanili 2 boda protiv Sirokog i derbi protiv nas, ali bicete prvaci. Mozda i nas klepite, ko zna..
Promijeni nick i sliku.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bosnas_, Kajkutenjoyer i 57 gostiju.