Smaras. Vise mrzis Wilsherea nego AGB Ozila.Rosicky je napisao/la:Wilshire-oliko samo besmisleni poteza na utakmici ima..a njegova kreativnost je puno lopti koje nitko ne može stić..prelomi se tu i tamo koja asistencija,al ništa impresivno.Džaba što on grize kad ga većinom neprijatelj pošalje u drugu stranu ili hladno ispadne,vidjelo se to u dosta zadnji uzakmica..
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Nedime ja mislim da tp nije najbolja formacija. Mozda jesu najbolji igraci ali kao sistem mi ne djeluje najbolja.
Svi igraci osim bekova igraju u sredini. Nastala bi guzva i ne bi imalo prostora za igru. Falila bi sirina u igri. Slicna je situacija bila u Chelseau prosle godine. Igrali su 4-2-3-1 sa Matom, Oscarpm i Hazardom iza Torresa. Svi su ulazili u sredinu i oduzimali prostor jedan drugom. Protivnik pravi bedem koji je tesko proci jer nema ko da rasiri odbranu.
Svi igraci osim bekova igraju u sredini. Nastala bi guzva i ne bi imalo prostora za igru. Falila bi sirina u igri. Slicna je situacija bila u Chelseau prosle godine. Igrali su 4-2-3-1 sa Matom, Oscarpm i Hazardom iza Torresa. Svi su ulazili u sredinu i oduzimali prostor jedan drugom. Protivnik pravi bedem koji je tesko proci jer nema ko da rasiri odbranu.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
ban 99%soxx je napisao/la:Sljivak izvor
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
anell je napisao/la:Pa nismo Man. CityArsenator je napisao/la:citam Fabregas se hvali Wengerom, uh kad bi taj djecak vratio se ponovo na ljeto u ovaj klub, da se dovede Matuidi i Draxler jos, kakva bi to sezona bila za Arsenal.
P.S. i naravno jedan napadac tipa Cavani-a
pa sve je moguce, imamo i mi azijata kome je stalo do ulaganja u ovaj klub, samo da mu se da sansa za tim.frankqqqqq je napisao/la:Prijatelju, 1 od te 3 na ljeto i ja zadovoljanArsenator je napisao/la:citam Fabregas se hvali Wengerom, uh kad bi taj djecak vratio se ponovo na ljeto u ovaj klub, da se dovede Matuidi i Draxler jos, kakva bi to sezona bila za Arsenal.
P.S. i naravno jedan napadac tipa Cavani-aAl bi najprije Matuidija uzeo, prije Fabregasa i Draxlera.
Gunner4ever
Tim 1.
----------Sčešnjak----------
------------------------------
Sagna---Mert---Kos---Gibs
----------Matuidi-----------
-----Ozil----- ----Fabreg---
-------------------------------
-Wolkot ------------Draxler-
-----------Cavani------------
Tim 2.
----------Fabianski----------
Jeck.--Mert---Verm---Monr
-----------Flamini-----------
-----Wilsh.-------Ramsey--
-Ox/Gnabry-----Cazor/Poldi
------------Giroud------------
Sa ovim kadrom bi se moglo ganajti na sve frontove jos sam izostavio Artetu, Rosickog, Sanoga
snimke bi se gledale na stranicama +18, ili na youtube pod nazivom Wacth free +18-register now
----------Sčešnjak----------
Sagna---Mert---Kos---Gibs
----------Matuidi-----------
-----Ozil----- ----Fabreg---
-Wolkot ------------Draxler-
-----------Cavani------------
Tim 2.
----------Fabianski----------
Jeck.--Mert---Verm---Monr
-----------Flamini-----------
-----Wilsh.-------Ramsey--
-Ox/Gnabry-----Cazor/Poldi
------------Giroud------------
Sa ovim kadrom bi se moglo ganajti na sve frontove jos sam izostavio Artetu, Rosickog, Sanoga
snimke bi se gledale na stranicama +18, ili na youtube pod nazivom Wacth free +18-register now
Gunner4ever

pa jel tu stigla Puma ili nijeSeaman je napisao/la:ziher će dat voajer tolku lovu za pojačanja,pa sad nije htio dovest nikoga ozbiljnoga,za ova pojačanja treba minimalno 120 milijuna eura,zato se nadat cipeli voajeru ili da priroda odradi svoje

Gunner4ever
pa neće dat odmah cijelu lovu od od 170 milja funti,nego svakih godinu narednih 5 godina po 34 milje
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sretno topnici vcrs. Rastavite ih ko sto mi vas
pogotovo onoga Van Pussy-a. 

At the end of the storm there's a golden sky..
Zar remi neb' bolji bio?EDO299 je napisao/la:Sretno topnici vcrs. Rastavite ih ko sto mi vaspogotovo onoga Van Pussy-a.

1x je na kladi, godi obojenerkolfc je napisao/la:Zar remi neb' bolji bio?EDO299 je napisao/la:Sretno topnici vcrs. Rastavite ih ko sto mi vaspogotovo onoga Van Pussy-a.

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Dosadni ste, boli nas kara sta vama vise odgovara zbog kladare.
Da nisi ustao na pogresnu nogu jutros?QUARTERBACK je napisao/la:Dosadni ste, boli nas kara sta vama vise odgovara zbog kladare.
Ja nisam ni mislio na kladionicu nego na neko obicno prosipanje bodova.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Naravno da su dosadni, utakmica protiv Uniteda, a poolovci ovdje pisu sta im odgovara.. 

- Ed Woodward for Prime Minister !
QUARTERBACK je napisao/la:Dosadni ste, boli nas kara sta vama vise odgovara zbog kladare.
esi mi dobar

Imam x2, odgovara mi znaci i remi a i poraz arsenala.
Samo da znate
Samo da znate
Nista ti ne brini, opet ce Topnici veceras refundiratsoxx je napisao/la:Imam x2, odgovara mi znaci i remi a i poraz arsenala.
Samo da znate

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
bega_afc je napisao/la:Nista ti ne brini, opet ce Topnici veceras refundiratsoxx je napisao/la:Imam x2, odgovara mi znaci i remi a i poraz arsenala.
Samo da znate

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.