Ja te ne ismijavam nego sam ti odgovorio na tvoju glupost da Pjanić ne igra zbog Ibričića. Pjanić nije igrao zbog Misimovića i zbog trokuta na sredini sa dva defanzivca, Muratovićem i Rahimićem. On se tu nikako nije uklapao, jedino može igrati na poziciji Misketa. Dakle ne znam gdje ti vidiš ismijavanje. Također sam ti naveo masu primjera gdje vrhunske reprezentacije koriste igrače iz 'slabih' klubova. A mi nismo ni Brazil ni Argentina, već hebena 51. reprezentacija na Fifinoj listi i sasvim je normalno da na spisku i timu imamo igrače iz osrednjih europskih klubova tipa Hajduk, Eksherispor, Buyukesiskor, Trabzonspor, Valladolid, Frankfurt itd. O Ibričićevoj karijeri brine sam Ibro i valjda on zna šta je za njega najbolje. Naše je da ga podržimo šta god on odluči. Problem tebe i sličnih tebi je što uopće nepratite fudbal. Igrače automatski procjenjujete na osnovu njegovog kluba. Ne daj Bože da je Ćiro pozvao Lovrena u reprezentaciju, vi bi digli hajku, šta rezerva Dinama ima da radi u našoj reprezentaciji, zar nismo mi sila, takvih ima u Butmiru, ovo je neka menadžerska štela, ovo ono. Danas kad je taj Lovren u Lyonu svi odreda cmizdrite. Ali zajebi Lovrena, Gordan Bunoza je po meni njegova klasa, igra za našu mladu, ali taj Bunoza nije u nikakvim kombinacijama za A tim. Zašto? Zato što igra za Karlovac. I nedaj Bože da dobije poziv, bilo bi seoski klub, livade, šta će nam on. Danas sutra kad Bunoza potpiše za milionsku svotu u npr. Bremen (a vjeruj mi da hoće) i odabere Hrvatsku opet će ići porcija pljuvanja i cmizdrenja.Tarik14 je napisao/la:Upravo tako. Nazalost, cim ja to kazem, ljudi me ismijavaju kao ovaj Offside!Jaydoo82 je napisao/la:Slabu ce karijeru imati ako ostane u HR
Senijad Ibričić
Re: Senijad Ibričić
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Tako nekako @Offside i to su ''cinjenice''
Dok je Hrvatska repka igrala sa velikim brojem igraca koji su drapali po HNL malo ko im je mogao pera odbiti u kvalifikacijama.Jel se ovi prodadose i odose vecinom u zemlju kise i magle.Iskasapise ih i naravno sta bi.Sad moraju sa nama vrtiti kanale na ljeto da gledaju druge repke.
Sto se tice nasih igraca BL je definitivno meka za nas mentalitet.Kvalitetna liga gdje nas cjene i gdje se moze dobro i jos vise izbrusiti talent i kvalitet.
Neko je vec rekao da bi mozda Ibro vise volio od sviju nas da se proda za kakvu masnu platu.
Ali je sigurno da trenutno iako je bilo ponuda to nije to.
Drugo momak je pametan hem sto igrama hem sto svojim ponasanjem prema Hajduku i Splitu i u najvecoj krizi izmedju kluba,igraca i Torcide moze proci u bilo koji dio grada sa mirom.Dok druge igrace ganjaju i po parkingu da ih izlemaju.Hajduk je skinuo vecini igraca dobrano plate a jedino Ibri povisio skoro duplo.
Znaci ''nece biti''gladan.A sto se tice kvaliteta Hajduka ako iko prati makar ove dvije sezone u kojoj Ibro igra u Hajduku.Vidjece da jedino Hajduk dere guzove Dinamu u medjusobnim susretima.Hajduku je problem 'previranje u rukovodstvu'' zato se na kraju i odrazava i na rezultate sa ostalim klubovima.
Kad dodje ponuda koja zadovoljava ''ukuse'' Ibre i Hajduka Ibro ce isti moment da spakuje kofere a ne ona koja je mizerna kao sto nasi ublehasi premijerci odmah prihvataju.
Eto to bi bilo to moj dobri Tarice i ostali koji ne mogu ''krusne mrve okusiti''cjelu noc dok spavaju od ''sekiracije'' sto Ibro ne ide vise.

Dok je Hrvatska repka igrala sa velikim brojem igraca koji su drapali po HNL malo ko im je mogao pera odbiti u kvalifikacijama.Jel se ovi prodadose i odose vecinom u zemlju kise i magle.Iskasapise ih i naravno sta bi.Sad moraju sa nama vrtiti kanale na ljeto da gledaju druge repke.
Sto se tice nasih igraca BL je definitivno meka za nas mentalitet.Kvalitetna liga gdje nas cjene i gdje se moze dobro i jos vise izbrusiti talent i kvalitet.
Neko je vec rekao da bi mozda Ibro vise volio od sviju nas da se proda za kakvu masnu platu.
Drugo momak je pametan hem sto igrama hem sto svojim ponasanjem prema Hajduku i Splitu i u najvecoj krizi izmedju kluba,igraca i Torcide moze proci u bilo koji dio grada sa mirom.Dok druge igrace ganjaju i po parkingu da ih izlemaju.Hajduk je skinuo vecini igraca dobrano plate a jedino Ibri povisio skoro duplo.
Znaci ''nece biti''gladan.A sto se tice kvaliteta Hajduka ako iko prati makar ove dvije sezone u kojoj Ibro igra u Hajduku.Vidjece da jedino Hajduk dere guzove Dinamu u medjusobnim susretima.Hajduku je problem 'previranje u rukovodstvu'' zato se na kraju i odrazava i na rezultate sa ostalim klubovima.
Kad dodje ponuda koja zadovoljava ''ukuse'' Ibre i Hajduka Ibro ce isti moment da spakuje kofere a ne ona koja je mizerna kao sto nasi ublehasi premijerci odmah prihvataju.
Eto to bi bilo to moj dobri Tarice i ostali koji ne mogu ''krusne mrve okusiti''cjelu noc dok spavaju od ''sekiracije'' sto Ibro ne ide vise.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Sve dobro, samo se ne bih složio sa tobom da je Hrvatska ispala zato što je prodala igrače u Englesku. Svi ti igrači su napredovali i bolji su nego prije, ali ima ona 'gladan lav, brže trči'...harishp je napisao/la:Tako nekako @Offside i to su ''cinjenice''![]()
"Inzaghi-a je majka rodila u ofsajdu" by Alex Ferguson
Evo Ibro iz penala. Prijateljska
- Legenda_BiH
- Kontakt:
protiv koga igraju?
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
young boys bern.
Hajduk pobjedio 2:1
Hajduk pobjedio 2:1
Igrali i pobjedili protiv Young Boysa.Legenda_BiH je napisao/la:protiv koga igraju?
Da se ne bi neko osramotio prije nego sto sta napise.
Reci cu samo da je to jesenski prvak Svajcarske prve lige.

Toliko o ''losem'' Hajduku iz neke HNL lige.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Legenda_BiH
- Kontakt:
To je dobar rezultat, posto je young boys prvi na tabeli u Svajcarskoj
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.
harishp je napisao/la:Igrali i pobjedili protiv Young Boysa.Legenda_BiH je napisao/la:protiv koga igraju?
Da se ne bi neko osramotio prije nego sto sta napise.
Reci cu samo da je to jesenski prvak Svajcarske prve lige.![]()
Toliko o ''losem'' Hajduku iz neke HNL lige.

Dobro to sto su ispali od Ziline u Europa Ligi i sto je Sarajevo otislo dalje od njih a imaju 10% njihovog budzeta i sto su sedmi u ligi nema veze, ipak su pobjedili veliki Young Boys u prijateljskoj. Sad je sve ok. Licno mislim da sljedece sezone Hajduk osvaja Ligu Prvaka.
Hajduk nije samo los, nego katastrofa. O HNL-u da ne pricam.
PS: HNL znaci hrvatska nogometna liga, tako da ne moras pisat HNL liga sljedeci put.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jest kao sto ce i M.U da osvoji L.S samo tako ,ko' i prosle sezone
Izbacit ce Hajduk u polufinalu ako ih neko drugi ne klepi po usima

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 26 jan 2010, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
O cemu ti pricas svega ti? Pa ti nisi normalan covjek, dizes neke jadne klubove i igrace poput Supica i Hajduka a blatis jednog Begovica i eto sad Manchester United. Ibricic ako ne predje u veci klub na ljeto, ne treba ga vise zvat u repku. Igraci bez ikakvih ambicija i bez zelje za napredak nam ne trebaju.harishp je napisao/la:Jest kao sto ce i M.U da osvoji L.S samo tako ,ko' i prosle sezone:lol:![]()
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 26 jan 2010, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
O Hajduku 
Cuj blatis o cemu ti.Uostalom i ti se sprdas maksimalno kad je u pitanju Ibricic ili gdje igra.
O Vedi,Muratovicu i dalje da ne pricam.Prema tome ne vuci za............

Cuj blatis o cemu ti.Uostalom i ti se sprdas maksimalno kad je u pitanju Ibricic ili gdje igra.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa ti nemas nikakve argumente, i u zivotu nisi gledo Begovica a lupas kako je los. A o Ibisevicu nemam ja sta pricat, njega citava njemacka kritikuje, ukljucujuci i njegov manager. A Ibricic je smjesan sa svojim izjavama o Hajduku. Ako stvarno ima ponuda a on ipak zeli ostat, nije normalan. Ne kazem nista protiv njega kao igraca (iako je Stila po meni bolji), ali on nema vise sta vrijeme bacat u HNL-u ako zeli napredovat.harishp je napisao/la:O Hajduku
ti bi Cartman trebao biti selektor!!!!!!!!!!!!!
kakav si ti navijac repke pola ti igraca nevalja,,,, sram nek te bude!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Tebi @Cartmo covjek ne moze nikakve argumente dati.Jer volis uzbrdo lakse ti.
Pametujes o gledanju,satro navijas za M.U a stadion tog kluba jedino preko tv-a odgledas ako slika ne snjezi.
Hajmo na temu i mani mi se tih tvojih preko la-mansasa.Kao da jedino oni fudbal igraju cak bi i ti i @ljubav pozavidio.
O blacenju nasih igraca nebih se na tvom mjestu ni javljao.Jedan si od zesci to i drugi vide.
Pametujes o gledanju,satro navijas za M.U a stadion tog kluba jedino preko tv-a odgledas ako slika ne snjezi.

Hajmo na temu i mani mi se tih tvojih preko la-mansasa.Kao da jedino oni fudbal igraju cak bi i ti i @ljubav pozavidio.
O blacenju nasih igraca nebih se na tvom mjestu ni javljao.Jedan si od zesci to i drugi vide.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Muratovic i Supic mi ne valjaju. Eto, je li ti smeta? Ako tebi oni valjaju nisi normalan. Muratovic moze nekako sa klupe, ali Supic? Pa taj ne bi u Laktasima branio.vrebac86 je napisao/la:ti bi Cartman trebao biti selektor!!!!!!!!!!!!!
nisu samo Muratovic i Supic?? nepase ti Vedo ,, nepase ti Ibricic ,,,stalno imas nesto protiv njih,, Supic je bio dobar dok nije bilo boljeg,, a tko nam je trebao braniti??? mozda Nurkovic??? hahah nema veze nije ovo tema za to!!!!!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Hajduk je prvu pripremnu izgubio od Arke ,da ne bude zabune to je ekipa koja u poljskom prvenstvu zauzima od 12 do 14 pozicije
Da ista ekipa koja je porazila i Stilicev Lechsantos je napisao/la:Hajduk je prvu pripremnu izgubio od Arke ,da ne bude zabune to je ekipa koja u poljskom prvenstvu zauzima od 12 do 14 pozicije

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
A ti sto si procitao na livescoreu da je hajduk izgubio,mislisda si pametan...Malo se bolje uputi zbog cega je izgubio,kako,na koji nacin,pa onda pisi te svoje gluposti...harishp je napisao/la:Da ista ekipa koja je porazila i Stilicev Lechsantos je napisao/la:Hajduk je prvu pripremnu izgubio od Arke ,da ne bude zabune to je ekipa koja u poljskom prvenstvu zauzima od 12 do 14 pozicijeu p.u.
Rotor Volgograd...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 1 gost.