FM 2012-krenuo s Napolijem
1. Sezona
Osvojena Liga,osvojen Kup,u Ligi prvaka izbaceni u 1/8 finala
2. Sezona:
Dovedeno par zvučnih pojačanja kao što su : Van Persie (9 mil.),Niang ( 12 mil.),Pjanic (17,5mil.),Vertonghen(10 mil.),Ilicic ( prava mašina od igrača je ovaj slovenac 6 mil.),Galeano ( 3,2 mil. ,doveden kao nepoznat defanzivac,kroz moje metode treninga i malo više utakmica razvio se u solidnog igraca..čak ga je i Juve tražio..nudio 7-8 miliona,ja odbio jer mi nisu htijeli prodat Eliu),Carlos Fierro ( stavio ga u u19,postavio mu odgovarajuci trening za Poachera..momak u omladinskoj ligi u 22 utakmice zabio oko 34 gola),kao i Douglas-a ....
Naravno...ovoliki novac sam dobio zahvaljujući sjajnim partijama...u svim utakmicama kao trener imam oko 74% pobijeda..tako da mi je reputacija "Talented Manager"
Trenutno 20 kolo u Italijanskoj Seria A...dijelim prvo mjesto s Juventusom,nakon što sam na čudan način izgubio 2-0,Del Pierro mi zasuo slobodnjak s 25 metara

...
U Kupu sam prošao u 2. kolo ( Inter i Milan ispali)...
Sad na ljeto prodati ove sto su u rezervnom timu i par starijih iz prve postave...
_ _ __ __ __ _ __ _ __ _ __ __ _ __ __
U drugom save-u vodim Hajduk iz Splita...al na njih cu se fokusirati nakon sto predjem s Napolijem min. 10 sezona...