Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Fabregas ce se vratiti kad-tad. Frajer u Barci je potpuno nebitan i nezadovoljan je tamo. Xavi ce igrati jos par sezona, tako da on mora vecinom sjediti na klupi. Wenger ce na ljeto morati krenuti u ozbiljnu kupovinu, bez obzira da li ce osvojiti titulu ili ne.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Umor i njega stiže, Wenger ga skoro nikako rotirao nije a nije ni on svemoguć da sve utakmice igra. Treba njemu oduška dati, da je samo Ramiz tu da ga može pokrit..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Pa i vidimo da je taj nagli pad u formi došao baš kad se Ramsey povrijedio. Lik je trčao i za sebe i za Ozila. To nam fali sad, šteta što se ramiz vraća tek za 20-tak dana.
- schweinsteiger
- Kontakt:
"Da je Jupp Heynckess došao u Bayern dvije ili tri sedmice ranije 2009. godine, vjerovatno bih još uvijek bio član Bayerna. Želio me je u ekipi, a moj povratak u Koln mi nije puno pomogao u karijeri.Volio bih da sam još uvijek tamo." - Podolski.

#miasanmia
Izvor FB ?schweinsteiger je napisao/la:"Da je Jupp Heynckess došao u Bayern dvije ili tri sedmice ranije 2009. godine, vjerovatno bih još uvijek bio član Bayerna. Želio me je u ekipi, a moj povratak u Koln mi nije puno pomogao u karijeri.Volio bih da sam još uvijek tamo." - Podolski.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sljivak izvor 

Kakva glupost, za zatvora. Trenutno najbolji igrač Barcelone.suhakrpa je napisao/la:Frajer u Barci je potpuno nebitan
Poldi suze roni za Bayernom.schweinsteiger je napisao/la:"Da je Jupp Heynckess došao u Bayern dvije ili tri sedmice ranije 2009. godine, vjerovatno bih još uvijek bio član Bayerna. Želio me je u ekipi, a moj povratak u Koln mi nije puno pomogao u karijeri.Volio bih da sam još uvijek tamo." - Podolski.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da roni, tamo je bio standardan i omiljen a u Arsenalu je tek klupa i igrac za 20 min.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Marsal je napisao/la:Naravno da roni, tamo je bio standardan i omiljen a u Arsenalu je tek klupa i igrac za 20 min.

slaba ljevica
- schweinsteiger
- Kontakt:
Nesto ga previse prizivaju neki na ovoj temi s obzirom na taj njegov status.Marsal je napisao/la:Naravno da roni, tamo je bio standardan i omiljen a u Arsenalu je tek klupa i igrac za 20 min.
Bio standardan i otjerali ga

#miasanmia
Marsal je napisao/la:Naravno da roni, tamo je bio standardan i omiljen a u Arsenalu je tek klupa i igrac za 20 min.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Doceka ga na volej.Marsal je napisao/la:Naravno da roni, tamo je bio standardan i omiljen a u Arsenalu je tek klupa i igrac za 20 min.

1946
Jes' da Ramsey trci ko konj, ali Ozil je pao zbog konstantnog igranja u ligi koja je fizicki zahtjevnija nego Primera. Treba covjeku dati malo oduska, ali ne treba zanemariti da je on veliki profesionalac, te ce poraditi sigurno na tome. Tako da se od njega moze mnogo vise ocekivati naredne sezone. Nadam se da ce vec danas odigrati partiju kako umije i zacepiti kriticarima usta. A to bi svakako bilo bas znacajno jer se radi o jednoj od kljucnih utakmica. Pobjeda nas odrzava u borbi za vrh, i to sa realnim sansama. Sve osim pobjede, makar za mene, je los indikator.
Kada bi Jack radio ono sto Aaron radi sve bi bilo lakse. Samo da smanji one njegove besmislene solo prodore... 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
fakat ljudi dokle ?Gunner4 je napisao/la:Kada bi Jack radio ono sto Aaron radi sve bi bilo lakse. Samo da smanji one njegove besmislene solo prodore...

Kako je samo moguće da samo pojedini forumaši vide te besmislene solo prodore jacka, te neke pogrešne pasove tačnije po nekima je svaki drugi pogrešan. A uopšte nije tako, momak se redovno najviše trudi, uopšte ne gubi toliko lopti kako vi to želite predstavit.
Po meni je jack jedan od najbriljatnijih igrača u Arsenalu, na terenu ako nema bolju nema ni goru viziju od Ozila, samo njegov problem je što ga wenger koristi na svim mogućim pozicijama i to naravno dosta utiče na igrača a problem koji je vukao sa člankom od prošle godine.
dakle nemojte bezveze pljuvat momka koji to ne zaslužuje.
btw šta mislite da li je ovo idealna postava Arsenala

meni je ovo strašno, em bi imali potrebnu trku potrebnu kreativnost, potrebnu brzinu, agresivnost, protok. sve .. barem u teoriji
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ma nije bio cak ni u Bauernu standardan. Necemo se lagati. Mozda ga Schalke uzme kad bude Draxler dolazio.Marsal je napisao/la:Naravno da roni, tamo je bio standardan i omiljen a u Arsenalu je tek klupa i igrac za 20 min.
Mali Gnabry je vec sada bolji igrac.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Wilshire-oliko samo besmisleni poteza na utakmici ima..a njegova kreativnost je puno lopti koje nitko ne može stić..prelomi se tu i tamo koja asistencija,al ništa impresivno.Džaba što on grize kad ga većinom neprijatelj pošalje u drugu stranu ili hladno ispadne,vidjelo se to u dosta zadnji uzakmica..
Sada vec razmislja o titulama u svojoj karijeri, dok je prilikom prelaska u Arsenal, to svjesno ostavio u drugi plan.schweinsteiger je napisao/la:"Da je Jupp Heynckess došao u Bayern dvije ili tri sedmice ranije 2009. godine, vjerovatno bih još uvijek bio član Bayerna. Želio me je u ekipi, a moj povratak u Koln mi nije puno pomogao u karijeri.Volio bih da sam još uvijek tamo." - Podolski.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.