Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nista, isplaniraj onda kakvu kafu dok Arsenal zavrsi...ko ce igrat umjesto Mikela
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:
bilo bi krajnje neozbiljno ostaviti španskog trabanta na klupi nakon maestralne partije u prošlom kolu koju je krunisao pogotkomMarsal je napisao/la:Nadam se da će se francuski voajer konačno spametovat i sutra na teren poslati igrači koji igraju presing i trče, ne znam na šta će ličit ali u veznom redu sutra želim gledati Wilsherea, Rosickog, Gnabrya, Chamberlaina. Što se tiče onog kreativca kojem će biti mrsko dupe pomaket svejedno mi da li će to biti Cazorla ili Ozil. Ako španjolski traktor započne tekmu ja istu neću gledati.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
moze voajer wenger osvojiti samo jednu drvenu kitu !
a jack će glumiti dmf-a
arteta sutra igra u prvih 11 100%,sutra im treba kite na panj staviti i odrezati ako ne pokažu želju od 1 minute da dobe tekmu,a voajera baciti malo većim dečkima na fuk

Znaci 100% ne gledas utakmicuMarsal je napisao/la:Nadam se da će se francuski voajer konačno spametovat i sutra na teren poslati igrači koji igraju presing i trče, ne znam na šta će ličit ali u veznom redu sutra želim gledati Wilsherea, Rosickog, Gnabrya, Chamberlaina. Što se tiče onog kreativca kojem će biti mrsko dupe pomaket svejedno mi da li će to biti Cazorla ili Ozil. Ako španjolski traktor započne tekmu ja istu neću gledati.

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
Imaš kakvu dobru hanumu da je voljna kafenisat?bega_afc je napisao/la:Nista, isplaniraj onda kakvu kafu dok Arsenal zavrsi...ko ce igrat umjesto Mikela
Uz Allahovu pomoć umjesto baskijskog trabanta zaigrat će ovi gore pobrojani.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
nadam se da Cazorla neće igrat jer ne igra defanzivu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
QUARTERBACK je napisao/la:Povratak Yaye Sanoga mi samopouzdanje pred sutrašnji duel pumpa do maximuma !

Takodjer

Sutra Yaya pokazuje Persiju kako se igra za Arsenal

- Marsal
- Kontakt:
Nagrada za najboljeg voajera u Francuskoj prema čitaocima France Footballa ove godine pripada proslavljenom menadžeru Arsenala, Arseneu Wengeru.QUARTERBACK je napisao/la:moze voajer wenger osvojiti samo jednu drvenu kitu !
Wenger on winning award: " I showed managerishnes through this season's campaign, my spirit was high at all time and thankfully my team was consistent and didn't lack mental sharpness. I would especially like to show my gratitude towards team's captain Mikel Arteta who helped me to win this award with his unbeliveable form "

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Jbga Nerko, trenutno mi nijedna ne pada napamet, snadji se za sutra, imas vazdan, ionako je u gradu halabuka, palijom u glavu i lagano romanticna vecerica
Odma da ti kazem, ima u domu za probrat, sam nadji kakvog jarana gore...ja zavrsio ima neko vrijeme, inace bi te doceko u goste samo tako 

Sutra se Arsenal mora vratiti na svoje legitimno mjesto
sutra će voajer dobiti po **** pa će smišljati gluposti da opravda poraz,nabrijavanje kao protiv liverpoola pa bilo 0 bodova 

Jedva cekam da ti nakacim sve tvoje postove pa da pojedes sva svoja ****-a.Seaman je napisao/la:sutra će voajer dobiti po **** pa će smišljati gluposti da opravda poraz,nabrijavanje kao protiv liverpoola pa bilo 0 bodova
Frajer ne navija za Arsenal nego navija protiv Wengera.Vise voli da izgubimo da moze ovdje kenjati protiv Wengera nego da osvojimo tri boda.
Hajde ok,trollati ponekad,al svaki yebeni dan ko metilj pisati gluposti moze samo parazit i zatucena osoba.
1946
- frankqqqqq
- Kontakt:
Seamane da ti nisi slučajno Piers Morgan?
Seaman nas ima problem samo sa neuzvracenom ljubavi koja je vec debelo presla u patologiju. 

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
+1...i mene nekad baš izbaci iz takta kad uđem ovde...vidim nafur'o neke da ga slijede u tim nekim debilnim izrekama,izjavama i sličnim s.r.a.nj.i.m.a.Head je napisao/la:Jedva cekam da ti nakacim sve tvoje postove pa da pojedes sva svoja ****.Seaman je napisao/la:sutra će voajer dobiti po **** pa će smišljati gluposti da opravda poraz,nabrijavanje kao protiv liverpoola pa bilo 0 bodova
Frajer ne navija za Arsenal nego navija protiv Wengera.Vise voli da izgubimo da moze ovdje kenjati protiv Wengera nego da osvojimo tri boda.
Hajde ok,trollati ponekad,al svaki yebeni dan ko metilj pisati gluposti moze samo parazit i zatucena osoba.

A.F.C. Bournemouth!
problema imam samo sa voajerom koji nezna raditi svoj posao,a to dokazuje i ovaj čaroban niz punih drvenih kita koje je osvojio
Tek sada nakon sto je Celzi kiksao, utakmcia sa Unitedom dobija na znacaju. Pobjedom bi se ponovo vratili na prvo mjesto i pokazali da se necemo predati. Ocekujem sutra da igraci trce kao navijeni, jer moraju saprati onu sramotu protiv Liverpoola. United nikad nije bio slabiji, ali opet imam nekako los osjecaj.
Nije moguce da vas Simen nervira, mislim da on sad cvjeta nakon ovih izjava... 

- QUARTERBACK
- Kontakt:
caroban niz drvenih kita ljudi, caroban!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.