Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- majestic24
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
http://gofirstrow.eu/watch/238347/1/wat ... -city.html" onclick="window.open(this.href);return false;AeGon099 je napisao/la:bacite kakav link.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
boring shitty...koji k u r a c od ekipe...vazda bio
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
Jedna velika nula .
Toliko komplikuju, nevjerovatno. Daj brate malo okomitih akcija
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
hejteru, **** odavdePauk je napisao/la:boring shitty...koji k u r a c od ekipe...vazda bio
4-IN-A-ROW
hvala bogu pa sam samo zadnjih 10 minuta odgledao, jer i od tih 10 minuta sam skoro zaspao.. čim city ne daje golove protiv jednog norwicha, odmah skontaš koliko je to dosadna utakmica.
mislim da dosad jos nisam vidio ovako los ucinak od Edina kao ovih zadnji 20 min, ostatak ekipe isto debakl, Jovetic jedini nesto pokusavao, i onda ga izmjenio cudan ovaj pelegrini 

- el-fighter
- Kontakt:
Ne kontam samo zasto izvuce Negreda, a ubaci Kolarova. Ajd ima Aleks dobar centarsut, ali City uopste nije igrao na to. Dzeko totalno odsjecen u zavrsnici i cijelo vrijeme su dva igraca bila uz njega. Inace City mnogo komplikovao...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Koji je Mourinho majstor. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Na sljedecem treningu podhitno moraju poraditi na ubacaju u sesnaesterac iz igre i kornera
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
da, onaj navas ima centaršut k'o da nije jeo hljeba 10 dana.. a možda i nije, tanak je ko grana.plavalokomotiva je napisao/la:Na sljedecem treningu podhitno moraju poraditi na ubacaju u sesnaesterac iz igre i kornera
Norwich se dobro postavio u odbrani a City je nesto pokusavo al niko nezna da uputi kvalitetan centarsut .Zalosno je da su ti ljudi toliko placeni a da loptu neznaju sutnut kako treba.Toure je paksu zesci I cijelu tekmu se nije vidio al on mora igrat 90 minuta.Sad se treba vadit da nema Aguera a nije ga bilo 2 mjeseca i igrali dobro tada I da je on tu nista nebi bilo drugcije jer su ispali iz forme .Da je Toure povredjen a da Aguero igra I da su izgubili bilo bi pa nema toga I toga .Kad ekipa lose igra vazda se trazi krivac.
- Goalgetter
- Kontakt:
[Dzeko and Negredo] are not 100 per cent. Dzeko had an ankle in very bad condition and, in the last three weeks, Negredo has had a problem with his shoulder but they had to play in that condition."
Cuj Dzeko povrijedjen
To se nije desilo, ja mislim od 2009-e.

- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Čestitke za sve nas ponovo smo odradili dobar posaoOmerbavarac je napisao/la:

Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
- twostepsfromhell
- Kontakt:
Bas smo pohasili hahahaah 

sta kontate ocel pocet veceras ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.