I sta jeste za to dobili 6 bodova ili? I dalje je pet bodova prednosti. Smijesno totalno.gaston je napisao/la:Ne, već pet golova sto ste primili neki dan.AllGunsBlazing je napisao/la:PET bodova prednosti sto te interesuje?gaston je napisao/la:
zeleni su pobijedili![]()
Koliko Szczesny ?
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Celik!3,2,2.
Šta se ljutiš majstore, primili ste peticu, ne znam zbog čega dižeš tenzije. Nama ionako nije u planu stizati vas, već nam je cilj da ostanemo 4ti.
Ja te volim, volim Željo..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko dize tenzije? Samo pita covjek sto pokazuje pet, ja kazem bodovi, i jesam li sta slagao? Nije ni Arsenalu u planu bilo igrat na Anfieldu, ako cemo se vec lagat.
Celik!3,2,2.
AllGunsBlazing je napisao/la:Ko dize tenzije? Samo pita covjek sto pokazuje pet, ja kazem bodovi, i jesam li sta slagao? Nije ni Arsenalu u planu bilo igrat na Anfieldu, ako cemo se vec lagat.

kme.AllGunsBlazing je napisao/la:Ko dize tenzije? Samo pita covjek sto pokazuje pet, ja kazem bodovi, i jesam li sta slagao? Nije ni Arsenalu u planu bilo igrat na Anfieldu, ako cemo se vec lagat.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
znači čovjek ne može istu sliku predstaviti na drugačiji način koji je isto tačan jer bi to prema rizli i vama stručnjacima bilo kmečanje. postajete padobranci ko znamo već ko. Tuga
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
KME, KME ?nedim93 je napisao/la:znači čovjek ne može istu sliku predstaviti na drugačiji način koji je isto tačan jer bi to prema rizli i vama stručnjacima bilo kmečanje. postajete padobranci ko znamo već ko. Tuga

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Eno mi kmecimo, a oni pet bodova iza. Fakat ludilo. Da Bog da nas i Chelsea I City uzeli isto tako, a na kraju pet bodova iza zavrsili.
Celik!3,2,2.
Hajd, dobro, može i to, da Bog da vas i Chelsea i City dobili i mi bili 5 bodova iza vas na četvrtom mjestu.
I molim vas, kanite se više, kad ne znate prihvatiti šalu, ne odgovarajte. Takvu zatupljenost rijetko gdje viđam. Ne znam stvarno kako ne možete svariti nešto, mislim da samo onaj @Gunner4 može prihvatiti šalu, vi ostali neke placickepi nešto.
Ne treba sa vama nikakvu raspravu voditi.
I molim vas, kanite se više, kad ne znate prihvatiti šalu, ne odgovarajte. Takvu zatupljenost rijetko gdje viđam. Ne znam stvarno kako ne možete svariti nešto, mislim da samo onaj @Gunner4 može prihvatiti šalu, vi ostali neke placickepi nešto.
Ne treba sa vama nikakvu raspravu voditi.
to je to samo topnici čitavu sezonu ne mogu prihvatiti te neke šale, samo oni kmeče
.
izvrđete riječi i političari bi vam pozavidjeli
ili vas je pak hodža učio svojim poslom

izvrđete riječi i političari bi vam pozavidjeli

ili vas je pak hodža učio svojim poslom
A stvarno..evo postavio sam sliku i za utd, sve znaci radi zajebancije ali od njih se niko nije javio a vi ste se nasli uvrijeđeni..stvarno nema smisla ebemu 

Arsenalovci su ubjedljivo najgori na ovom forumu, čak sam volio da oni osvoje ispred Čelzija i Citya al samo zbog ove gamadi bi volio da ne osvoje ništa.
Ima tu i ok likova naravno.

I don't believe in God, but I'm afraid of him.
ah može nam se da budemo najgori :ugeek: .neurofunk je napisao/la:Arsenalovci su ubjedljivo najgori na ovom forumu, čak sam volio da oni osvoje ispred Čelzija i Citya al samo zbog ove gamadi bi volio da ne osvoje ništa.
mora se primijetiti isti da je udio tih provokatorskih slika od skauzera opasno porastao ove sezone, s tim da ne aludiram ni na šta apsulutno.
i bode oči isto da čovjek se nije našao uvrijeđen nego je rekao da slika pokazuje koliko arsenal bježi bodova liverpulu što bi značilo da on vas provocira što bi opet značilo da ste se vi našli uvrijeđeni.
Mučki lopovi

Zadnja izmjena: nedim93, dana/u 11 feb 2014, 21:03, ukupno mijenjano 1 put.
Opet kmece?

Da vidimo do kad će i tih 5 bodova da se fura.
tako je sad se mučki okreće ploča i priča druga priča. 

pa nisi se valjda uvrijedio i uvidio istinu u mojim postovima i još jednom skrećete sa teme ?gio10 je napisao/la:Samo ti još moram napisati da loše kopiraš MoR-a
pa strašno

Fakat, MoR nekad i nasmije sa provokacijama.gio10 je napisao/la:Samo ti još moram napisati da loše kopiraš MoR-a

Nego ovo je ovo od muke zbog petarde, razumite ih.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koga da razumiju? Sta je tebi? Fakat iams problema sa razlucivanjem stvari. Postavio VAS covjek sliku, na koju sam ja odgovorio na nacin na koji se moze odgovoriti i TI onda pitas do kad ce se furati 5 bodova? I na kraju onda mi ne znamo primiti salu, a vi se svi napalili na tih pet bodova.
Celik!3,2,2.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.